raider Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Başlıkdan anlaşıldığı gibi , bir bitirme projesi yapmamız gerek. fakat aklıma yaratıcı birşeyler gelmedi.ha birkaç şey var ama pek içime sinmedi. listeleyim *Web ve mobil eğitim verebilecek, eğitim hazırlama imkanı veren bir altyapı geliştrime *basit bir op. sistem yapmak (hocanın önerisi) *Code-Review aracı bunlar dışında pek aklıma birşey gelmedi. yurdum nerdi yardım lütfen. :)
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ilki en kolayi. HTML5 + CSS3 ile halledebilirsiniz hatta. edit : bana gore tabi.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonuç olarak bir otomasyon yapacağınıza eminim nerdeyse :D :P lakin çeşitli öneriler: -etraftaki wireless dalgalarını yakalayıp kaç kişinin wireless kullandığını ve bu havadaki verilerinin ne olduğunu gösteren bir proğram. -adobe flash gibi animasyon yapma proğramı (ben bundan yaptıydım) -mynet sites gibi hazır site yapmaya yarayan site (css hazırlama paneli gibi bişi). (sonradan da işinize de yarayabilir türden bişe bu) -embedded sistem yüklenmiş uzaktan kumandalı (wireless benzeri (bilgisayardan kontrollü)) kameralı filan süper bi araba/helikopter/gemi yapmak. aşırı eğlenirsiniz bunu yaparken. mezun olduktan sonra bile kullanırsınız.... gibi gibi.
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pattern recog. cok moda bu aralar, sen de katil furyaya.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 uzaktaki video streamlari okuyup onu avi formatina donusturecek program yazin. ben yazicam cunku galiba yakinda web sitesi icin.
Öne çıkan mesajlar