raider Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Başlıkdan anlaşıldığı gibi , bir bitirme projesi yapmamız gerek. fakat aklıma yaratıcı birşeyler gelmedi.ha birkaç şey var ama pek içime sinmedi. listeleyim *Web ve mobil eğitim verebilecek, eğitim hazırlama imkanı veren bir altyapı geliştrime *basit bir op. sistem yapmak (hocanın önerisi) *Code-Review aracı bunlar dışında pek aklıma birşey gelmedi. yurdum nerdi yardım lütfen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ilki en kolayi. HTML5 + CSS3 ile halledebilirsiniz hatta. edit : bana gore tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonuç olarak bir otomasyon yapacağınıza eminim nerdeyse :D :P lakin çeşitli öneriler: -etraftaki wireless dalgalarını yakalayıp kaç kişinin wireless kullandığını ve bu havadaki verilerinin ne olduğunu gösteren bir proğram. -adobe flash gibi animasyon yapma proğramı (ben bundan yaptıydım) -mynet sites gibi hazır site yapmaya yarayan site (css hazırlama paneli gibi bişi). (sonradan da işinize de yarayabilir türden bişe bu) -embedded sistem yüklenmiş uzaktan kumandalı (wireless benzeri (bilgisayardan kontrollü)) kameralı filan süper bi araba/helikopter/gemi yapmak. aşırı eğlenirsiniz bunu yaparken. mezun olduktan sonra bile kullanırsınız.... gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pattern recog. cok moda bu aralar, sen de katil furyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok kararsız kaldık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 uzaktaki video streamlari okuyup onu avi formatina donusturecek program yazin. ben yazicam cunku galiba yakinda web sitesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar