cevap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen bir olayı hatta bir kaç olayı anlatıcagım. Sindarin'e ben büyük hayellerle başladım. Bır Keep alıp guild kurucakdım. Anımal Taming kasdım. ve günlerce süren macrolar sonucunda 1m 400k yaptim Guild için irc de kanal web sayfası fln her seyi ayarladım. Ama gel gelelim su sindarin deki edit lere. Britain Koprude bir kaç pk bulunuyordu Gittim pvp ye başladık ve pk yı kesdım. Pk öldükten sonra ana avrat küfür etti bende page attım kimse gelmedi.Sonra pk diyer charımla geliyorum bekle burda fln fılan demeye başladı. Bende Gel bekiyorum dedim. Evet geldi ve geliş o geliş adamın ustunde Verite set Newbi elinde Vanq katana ama item identify yaptıgım zaman +71 yazan bir silah var ilk vurdugu zaman(Sanet büyülerim üstümdeyken)21 kaldı ve ikinci vuruşta öldüm. Ben oha fln çektım adam da resledi. Sonra ya elınde ne war fln dedimm adam editim diye itiraf ediyor. Benım elimdede ss ler mevcuttur. Birda şu var. Bir seer beni Star Chemer e aldı Stone yapti. Hatalı Page atmışım güyya. Yerdeki kitaplara bi bakiyim dedim birisinde tikladıgım ve gördüğümde çok şaşırdım. ''BAŞI TUTMADAN SPONSOR BULUN'' Bu cumlenın anlamını sordugum zaman ise jail e attıldım. Artık anlıyan lar anlar, bu cümlenın anlamını. Bana lütfen sindarinin forumlarında yazsaydın keşke demeyın sitesi kapalı şuan ben burda sindarin e başıyıcak player lara sesleniyorum Eğer bu koşullarda sindarine başlamak istiyen birisi war ise kendisi bilir derim. Bronx un servının açılmasını 4 gözle beklıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hmm hatalı pageden stone edilip arealara götürülmende ilginç bayağı,ama bir kanıt koymamışsın.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Merhaba İlk once bu konuyu buraya acarak beni değil paticik forumlarını kirletiyorsun. Gelelim editlere daha once sitemdede bir acıklama mevcut ama hiç siteyi incelemeden account acıp baglantı programını indirip oyuna giriyorsunuz. Sitemdeki açıklamada daha onceki sponsorumuz oldugunu varsaydıgım kişilerce database imiz çalındı ve bütün şifreler ellerine geçti. Bir çok edit yapıldı bende yeni bir sunucu oldugu için sunucuyu geri almadım bir çok kasan insan vardı. Sifrelerimizi değiştirdik yapılan editleri loglardan aradık bulabildigimizi bulduk. Loglara cıkmayan mesela kucultulmus privisioner vendorlar flm vardı bunları bulmak hiç kolay olmadı tabi ki hack yapan insnalar bunları sömürdüler. Bu kadar ticket i nerden buldun diyince kastık diyorlar ve biz aksini ispatlayamıyoruz. Neyse emin oldugumuz cogu banlandı Nitro-Tactolas-Xear ve niceleri neyse. Sizle aramızdaki dialog a gelelim page geldi Edit yeter artık ilgilenin Ben Nick verirseniz incelicem Siz Ne nick vericem yapan sizsiniz. Ben allahım ya PAge gelir Paticik e bunu yazıcam Olay budur. Ne ben ne de staff ım edit yapmadık yapmıcaz. Eger nick i bildirse idiniz diğer isimler gibi o kişide banlanırdı. madem isim vermiyeceksiniz nie page atıyorsunuz. Edit i biz yaptı isek bizi bize mi sikayet ediyorsunuz. Umarım Bir daha bu foruma yazmak yerine bunu bizim sitemize yazmaya çalısırsınız. ozaman oyuncularım da olaylardan haberdar olur.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: cevap, 21 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki: ''BAŞI TUTMADAN SPONSOR BULUN'' Staffla aramızdaki dialoglar bukadar saglam asla aramızda bir sert askeri bir düzen yoktur. Elbette Basi tutmadan sponsor bulmak lazım :-) Kimse cebinden uo ya para yatırmak istemez bende onlardan biriyim ama genede aylik bir masrafımız var. Ayrıca Sindarin de sizler gibi kasan bir çok oyuncu var bu beni mutlu ediyor. Bir soru daha Neden fake accountunuz ile sindarin de page atıyorsunuz madem boyle bir shard da oynamıcaksanız lütfen gercek accountunuzu bildirinde sizi editer uo sharddan cıkartalım.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bir forumda insanlara nasıl hitap edeceğimi bilmiorum, o yüzden Nefr mesajlarımı editleyip duruyor... [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Ağustos 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya olm edit yapılıyor nıck ver dıyorsun o edit i yapan sız sınız neyın nıck ını werıcem adam benım msn den arkadaşım onun nıck ını werırısem adama ayıp olur edit leri bulmak sizin işiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet ti si pi ay pi miyim neyim çok pis editlerim adamı. sunucuda herkezi editledim bi seni editlemedim zaten sunucuyuda sana reskill atsınlar diye kurdum. Su adamın nick i ni ver arastıralım diyorum ama yok Bari kendi gercek accoutunu verde seni Sindarin Editer UO shard dan kurtaralım.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 edit varsa oynamazsın demi kardeşim? ne alemi var buraya gelip konu açmanın. uoda bişey olsa direk "PATİCİKE YAZICAM" nedir bu? paticikte yazınca ne oluyo? ne yani bu olay? hay allahım ya...[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ss var diyorsun ssleri yayınlada bakalım bide isim verde adamlar kontrol etsin demi? not:Edit diyince Ownerları bilipde yapılıdıgını sanma.Genellikle bu işler sonradan alınan GM(plevel 4) lerin işidir.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 * Kopar * Arkadaslar Olusan Durum Adına ve Eğer Sindarin Yetkililerinin Bir ihmali Söz konusu ise Özür Diliyorum.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bir forumda insanlara nasıl hitap edeceğimi bilmiorum, o yüzden Nefr mesajlarımı editleyip duruyor... [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Ağustos 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sen bu lafları diyince benim uzuleceğimi alınacağımı flm sanıyorsun ama sizin gibiler bu oyunu oynuyor diye bizler sadece gülüp geçiyoruz.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 O shardda bende bi aralar çalıştım ilk zamanları fakat hiç edit görmedim.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bir shard ownerdan belli olur ki TcpIp de iyi bir owner... Sindarin de oynayan arkadaşlarımda çok memnun...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Adını Bile Duymamıştım Bu Shard'ın Ama Staff Arası Konuşma Biraz Sağlam Olmalı.Ne Öyle Günaydın Ownerim Nasıl Hizmet Yapabilirim.Turnuva Düzenlemeye İzin Verirmisiniz.Elbette Bazı Şeyler Sınır Çerçevesi İçinde Olacak.Fakat Bu Tip Konuşmalar Bana Göre Deil :) Lan Owner Napıon La Manyak.Dün Karıya Gittim Vs Gibi Konuşmalar Daha Güsel Oluyo.Ortamı Yıkıyo Yaaaaa :D[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 adı üzerinde free,bedava olan bir sunucuda edit,kayırma gibi şeylerin olması doğal.Çünkü bir maddiyat çıkarları yok sunucudan ve çıkarsız eğlence yerlerinin hepsinde olduğu gibi sapmalar oluyor.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sindarin Editer UO Shard lol AREA MASTERZ[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yörunge dı$ı rulz?[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kulağıma gelen duyumlara göre galiba Tcpip i tanıyan lar para karşılıgı edit yaptıgını söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Eger bir iddianiz var ise bunu kanitlarla birlikte sunun, aksi takdirde elinizde kanit olmadan kimseye suclama yapmak kimsenin haddine du$mez. Peace.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tcpip yi gayet iyi tanırım ve boyle bir şey yapmadıgına eminim zaten bunu diyecek insan ya onu tanımıuyordur yada onun arkı filan deil dişmanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Tcpip i benden iyi kimse tanıyamaz ama cok az kaldı tcpip de beni iyi tanıyıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu gercek olamaz neden 1 +15 5 virtue stonedan oluşur yani +1 eşittir 3 virtuse stone ve 71 3 un katı deildir ve spherede 3.56464 cirtue stone diye bir uayrı vericek şeilde programlanmamıştır 2 +71 bir şey için fazladan bir scp eklemek gerekirki bunun staffın gounden akcaagını sanmam 3 +71 zaten kafadan 71 dmg vurru adı ustunde adamın skillerini vb de sayarsak senin direk insta kill yemen gerekir yani sen boyle bok atmayı bırak git oyununu oymna oynamak istemiosanda dışarıya cık kızlarla takıl ne edersen et ama birilerinin emeklerini kriletip forum kirliligi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Egolarını tatmin etmek için açılmış bir tuzağa düşmüssün,bir servera girerken çok iyi araştırın arkadaşlar,sonunuz hüsranla bitmesin.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sadece ilk yazıyı okuyarak yazdıgını farz ediyorum. Sindarin bir ego tatminliği değil bir amaç-araç ikilisidir. Hayatımda yapmak istediğim şeylerden bir tanesi Türkiye de OGC yönetmektir. Sindarin i Ego tatminiyeti için açılmıs shardlardan ayıran bir yanı oldugunu da bu yüzden düşünüyorum.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar