Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Oh be :-) Dostum soruyorsun cevaplıyoruz. dönünce istersen öms ile sorabilirsin sorun varsa daha.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Benım için önemli olan cevap ın ıkı acc sınınde hangı suçtan ban landıgıdır Küfür ise ispat nerde hatali page ise ne demişte hatalı olmuş sizde yazdınız yukarıda attıgı page i o page yuzunden mı jail e girdi ???? (sadece gülerim ) Boşverin çok yolunuz war aramızdada büyük bir yaş oranı oldugunu zannedıyorum. Her neyse cevap için sindarinde ban lanmak önemli deil cok sindarin gorduk... Benden bu kadar herkeze kly gelsin.[signature][hline]Elegance UO Forumlar... Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 arkadaşta dogru soylemiş direkman benidme onceden soyledigim gibi tek vuruşta inmesi gerekir bu arada piton da artık arkım deil ama soyliyim adam o kadar bless deed icibn 1 hafta ticket kastı ve bence sen ona buna bok atmak dısında hic bir şey yapamayan sindarinde allahın app charına sahip kişiliksiz bir insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Tcpip, 22 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Ortada boyle bir durum oldugunu sanmıyorum sanırım arkadası biri kesti ve ben editim flm dedi bunun üstüne konuyu evirip çevirdiler ve bu duruma geldi. bir onceki sayfada arkadasımız belirtmiş +71 kilic yaklasık more1 4733.333 olmasi gereklidir. fazladan 320 damage atması gereklidir. konu ile alakam yok takip ediyorum +71 bir Katana olduğunu varsayarak hesaplama yaparsak Katana Normal bir vuru$ta max 26 hp alacaktır, bunun + damagesi yakla$ık bir 120 hp falan ( 320 fazla yanlı$ hesaplamı$sın galiba ) alırki zaten bu 150 hp demek oluyor. Yani kısaca arkadas iki vurusta değil bir vurusta olmesi gerekli olması lazım. yani söylediği ile iddea si tutmuyor. Drachai abimin dediği gibi bir durum var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Laughin__, 22 Ağustos 2004 13:42 tarihinde demiş ki: said: Shinoda, 22 Ağustos 2004 13:39 tarihinde demiş ki: Sakız gibi uzattınız konuyu ha... bırak +71 i adam +15 le bile tekte götürüyor olamaz mı ? Burda bi kaç kişi güzelim servera b.q atmaya çalışıyor. Atınca elinize ne geççek ? Playerı mı azalcak ? +15 birisinin armorsuz olsa bile bir vurusta 115 hits ten alması imkansız arkadaşım burda kımseyede b.k atmaya çalışmıyorum haksız yere banlanan birisinin hakkını arıyorum lutfen bu tarz yazılar yazmayın olayı bılmıyorsunuz sadece forumlarda okudgunuz kadarıyla biliyorsunuz. lutfen :yapma: ayrıca sanada gülüyorum +15 Bardiche ve Halberd türevleri Criticical damage ile adamı tost edebiliyor. ( bilmeyenlere ) Aynı $ekilde +15 Heavy Cross'da adamı iyi tost eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Raistin, 22 Ağustos 2004 13:52 tarihinde demiş ki: arkadaşlar kafanızda bir sorun avr galibe +15 5 virtue stonedur bu demektirki +5 3 virtue stone dur anlamadıgınız şey ise eger bir şey +71 olursa 14.47457 tipli virtuse stonedan oluşması gerekirki 0.47543 virtue stone diye bir şey olmaza ikinci oalrak arkadaşımız gm item identification olsa bile biri ona dalarken direk wara gececegi icin identify demez ayrıca madem bu akdar emin gitsin www.imageshack.com dan resmini upload edip forumlara koysunda gorelim çok komiksin diyorum tekrar, o zaman $u andaki NBL'da bulunan Magicial sistemine göre +17 yapamaman lazım, o nası oluyo genç madem bu kadar zekisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bak gidip nebuladakiler fazladan sco eklediler yaılır ama sindarinde boyle bir scp eklemesi yok ona gore modifiye edilmemiş bir shard ondan imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 beklediğim cevapta buydu zaten, bilgisiz olupta bir$ey iddia etmeye çalı$manıza sadece gülüyorum, ha kimseyi küçümsemiyorum ama bir$ey bilmiyorsak iddia etmemeliyiz. $imdi $öyle oluyor güzel çocuk, +71 bir Item sadece o silah veya Armor 'un more ayarları oynanarak yapılabilir, değil +71 +91'de silah yaparsın onun için extra bi scripte ihtiyaç YOKTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bu arada +17 olu cun x.5 seklinde cıkıo ama +71 yaparsan eaplıyalım 21.33333333333333333333333333333 die gdio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 simdi sidnarinde +x is made +f x virtue stone ama bu işlemin sonudan +71 bir silah olsaydı durmadan server x.33333333333333333333 durmadan ylllamasından client gocerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konu zaten yanlıstı birde sapmaya basladı. +71 de mumkundur ama tek vurusta bırakın 70 hp almasını dragona bile instakill cekebilir. Sorun o kılıcın yapılabilip yapılamayacağı değil zaten. Topic i kitlemelerini talep ediceğim.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 mümkün osla bile rcpip sidnarinde ki made of x irtue stone layı yüzünden 71 i 3 boldugumuzde 21.333333333333333 yani mesaj durmadan 21.33333333333333333 virtue stone derdi anmcak bu 3 ler sonsuza akdar gittiginden client kaldırmaz ve gocerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Olay da virtue stone söz konusu olmayabilir mi aceba? more2 ye yazarsan 1111 olur sana +16 +17 flm dediğim gibi silah sorun değil zaten konuya bir bakınız. said: cevap, 21 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Gittim pvp ye başladık ve pk yı kesdım. Pk öldükten sonra ana avrat küfür etti bende page attım kimse gelmedi. said: cevap, 21 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki: ya olm edit yapılıyor nıck ver dıyorsun o edit i yapan sız sınız neyın nıck ını werıcem adam benım msn den arkadaşım onun nıck ını werırısem adama ayıp olur edit leri bulmak sizin işiniz. Burada bir çelişki zaten belli değilmidir. Lütfen Konuyu uzatmayalım.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Raistin, 22 Ağustos 2004 14:38 tarihinde demiş ki: mümkün osla bile rcpip sidnarinde ki made of x irtue stone layı yüzünden 71 i 3 boldugumuzde 21.333333333333333 yani mesaj durmadan 21.33333333333333333 virtue stone derdi anmcak bu 3 ler sonsuza akdar gittiginden client kaldırmaz ve gocerdi Hey allahım sana kim dedi Virtue'lerin 3'ün katı olmak zorunda diye kıtsan yapabileceğim bi$i yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konu hem saptı hemde gereksizleşti. Lock pls.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 canlamadıgın sey daq client gocerse adama reskill tamaz ve bolye bir durumdada gocmek zorunda hani +17 x.5 cıakr o olur ama bu +71 deki durum clientı GOCERTIR ve arkadaşımızda boyle bir şeyden bahsetmedigine gore yalan soyluordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ay cok gereksiz olmus 1. iki aydir uo oynamiyorum kimseyi korumucam 2. adam ana avrat kufur etti dio bide msnden arkadasimdi dio 3. o silah 1 kerede oldurur 4. laugh ben kimseye kin beslemem diyorsun bide adama ben seni cok iyi taniyorum senden beni tanican demisin dur bende laughing modundayim su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar