Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sindarin Editer UO Shard

cevap

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen bir olayı hatta bir kaç olayı anlatıcagım.
Sindarin'e ben büyük hayellerle başladım.
Bır Keep alıp guild kurucakdım. Anımal Taming kasdım.
ve günlerce süren macrolar sonucunda 1m 400k yaptim
Guild için irc de kanal web sayfası fln her seyi ayarladım.
Ama gel gelelim su sindarin deki edit lere.
Britain Koprude bir kaç pk bulunuyordu
Gittim pvp ye başladık ve pk yı kesdım. Pk öldükten sonra ana avrat küfür etti bende page attım kimse gelmedi.Sonra pk diyer charımla geliyorum bekle burda fln fılan demeye başladı.
Bende Gel bekiyorum dedim.
Evet geldi ve geliş o geliş adamın ustunde Verite set Newbi elinde Vanq katana ama item identify yaptıgım zaman +71 yazan bir silah var ilk vurdugu zaman(Sanet büyülerim üstümdeyken)21 kaldı ve ikinci vuruşta öldüm. Ben oha fln çektım adam da resledi.
Sonra ya elınde ne war fln dedimm adam editim diye itiraf ediyor.
Benım elimdede ss ler mevcuttur.
Birda şu var. Bir seer beni Star Chemer e aldı Stone yapti. Hatalı Page atmışım güyya.
Yerdeki kitaplara bi bakiyim dedim birisinde tikladıgım ve gördüğümde çok şaşırdım. ''BAŞI TUTMADAN SPONSOR BULUN''
Bu cumlenın anlamını sordugum zaman ise jail e attıldım.
Artık anlıyan lar anlar, bu cümlenın anlamını.
Bana lütfen sindarinin forumlarında yazsaydın keşke demeyın sitesi kapalı şuan ben burda sindarin e başıyıcak player lara sesleniyorum
Eğer bu koşullarda sindarine başlamak istiyen birisi war ise kendisi bilir derim.
Bronx un servının açılmasını 4 gözle beklıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba

İlk once bu konuyu buraya acarak beni değil paticik forumlarını kirletiyorsun.

Gelelim editlere daha once sitemdede bir acıklama mevcut ama hiç siteyi incelemeden account acıp baglantı programını indirip oyuna giriyorsunuz.

Sitemdeki açıklamada daha onceki sponsorumuz oldugunu varsaydıgım kişilerce database imiz çalındı ve bütün şifreler ellerine geçti. Bir çok edit yapıldı bende yeni bir sunucu oldugu için sunucuyu geri almadım bir çok kasan insan vardı. Sifrelerimizi değiştirdik yapılan editleri loglardan aradık bulabildigimizi bulduk. Loglara cıkmayan mesela kucultulmus privisioner vendorlar flm vardı bunları bulmak hiç kolay olmadı tabi ki hack yapan insnalar bunları sömürdüler. Bu kadar ticket i nerden buldun diyince kastık diyorlar ve biz aksini ispatlayamıyoruz. Neyse emin oldugumuz cogu banlandı Nitro-Tactolas-Xear ve niceleri neyse.

Sizle aramızdaki dialog a gelelim

page geldi
Edit yeter artık ilgilenin
Ben
Nick verirseniz incelicem
Siz
Ne nick vericem yapan sizsiniz.
Ben
allahım ya

PAge gelir
Paticik e bunu yazıcam

Olay budur. Ne ben ne de staff ım edit yapmadık yapmıcaz.
Eger nick i bildirse idiniz diğer isimler gibi o kişide banlanırdı.

madem isim vermiyeceksiniz nie page atıyorsunuz. Edit i biz yaptı isek bizi bize mi sikayet ediyorsunuz.

Umarım Bir daha bu foruma yazmak yerine bunu bizim sitemize yazmaya çalısırsınız. ozaman oyuncularım da olaylardan haberdar olur.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cevap, 21 Ağustos 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
''BAŞI TUTMADAN SPONSOR BULUN''

Staffla aramızdaki dialoglar bukadar saglam asla aramızda bir sert askeri bir düzen yoktur.

Elbette Basi tutmadan sponsor bulmak lazım :-) Kimse cebinden uo ya para yatırmak istemez bende onlardan biriyim ama genede aylik bir masrafımız var.

Ayrıca Sindarin de sizler gibi kasan bir çok oyuncu var bu beni mutlu ediyor.

Bir soru daha Neden fake accountunuz ile sindarin de page atıyorsunuz madem boyle bir shard da oynamıcaksanız lütfen gercek accountunuzu bildirinde sizi editer uo sharddan cıkartalım.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

evet ti si pi ay pi miyim neyim çok pis editlerim adamı. sunucuda herkezi editledim bi seni editlemedim zaten sunucuyuda sana reskill atsınlar diye kurdum.

Su adamın nick i ni ver arastıralım diyorum ama yok

Bari kendi gercek accoutunu verde seni Sindarin Editer UO shard dan kurtaralım.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

Adını Bile Duymamıştım Bu Shard'ın Ama Staff Arası Konuşma Biraz Sağlam Olmalı.Ne Öyle Günaydın Ownerim Nasıl Hizmet Yapabilirim.Turnuva Düzenlemeye İzin Verirmisiniz.Elbette Bazı Şeyler Sınır Çerçevesi İçinde Olacak.Fakat Bu Tip Konuşmalar Bana Göre Deil :)

Lan Owner Napıon La Manyak.Dün Karıya Gittim Vs Gibi Konuşmalar Daha Güsel Oluyo.Ortamı Yıkıyo Yaaaaa :D[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline...
Sosyal ağlarda paylaş

bu gercek olamaz neden 1 +15 5 virtue stonedan oluşur yani +1 eşittir 3 virtuse stone ve 71 3 un katı deildir ve spherede 3.56464 cirtue stone diye bir uayrı vericek şeilde programlanmamıştır 2 +71 bir şey için fazladan bir scp eklemek gerekirki bunun staffın gounden akcaagını sanmam 3 +71 zaten kafadan 71 dmg vurru adı ustunde adamın skillerini vb de sayarsak senin direk insta kill yemen gerekir yani sen boyle bok atmayı bırak git oyununu oymna oynamak istemiosanda dışarıya cık kızlarla takıl ne edersen et ama birilerinin emeklerini kriletip forum kirliligi yapma
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece ilk yazıyı okuyarak yazdıgını farz ediyorum.
Sindarin bir ego tatminliği değil bir amaç-araç ikilisidir.

Hayatımda yapmak istediğim şeylerden bir tanesi Türkiye de OGC yönetmektir. Sindarin i Ego tatminiyeti için açılmıs shardlardan ayıran bir yanı oldugunu da bu yüzden düşünüyorum.[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...