Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Windows'un genel anlamda standart olmasının sebebi farklı markaların genelde aynı tür işlemcileri kullanmaları ve belli başlı işlemci üreticilerinin uygun ürünler çıkarmalarıyla oluyor. Android'in sorunu donanım farkları veya ekran çözünürlüğü değil, bunlara uyum kolayca sağlanıyor. Asıl sorun işlemcilerdeki farklı çalışma şekilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 alin bunu maximum 1 ay sonra servisde olacak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bknz; Şehir efsanesi telefonlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ulan yeni telefon mu alsam diye düşünürken , Samsung Galaxy S i aklıma koymya başlamıştım bi de 2'si mi çıkıcak şimdi ? Amma hızlı çıkarıyorlar ya , 2 yi alayım desem 3 geliyor dur diyicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 nexus 2 dedikodusu cikti simdi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kithnoss said: Ulan yeni telefon mu alsam diye düşünürken , Samsung Galaxy S i aklıma koymya başlamıştım bi de 2'si mi çıkıcak şimdi ? Amma hızlı çıkarıyorlar ya , 2 yi alayım desem 3 geliyor dur diyicekler. sgs al iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sgs abisini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 aquila said: nexus 2 dedikodusu cikti simdi bide. nerde hani link? iphone a unlock cikmayacagina gore yeni telefon almam lazim nexus un yeni telefonu cikicaksa olabilur? edit: evet tarihe baktim nexus s den bahsediomussun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha demeye gelmi$tim. kendi kendine demi$sin sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sirf bunu yazmak icin geldim. Telefon almayi dusunenler bunu es gecmesin. QWERTY keyboardlu bi telefon bekliyodum uzun suredir, istedigim tarzda bisi cikmadi, elimdeki tum telefonlarda sirasiyla bozulunca mecbur bunu aldim. Keyboardlu olmamasi benim icin kotu ama telefona hayran kaldim. ilerleyen teknoloji olayida var ama, elimde resmen kucuk bi bilgisayar tasiyomusum hissi veriyor. Benim bilgisayardan hizli siteleri aciyor ueheuheu. Ekran super , biraz buyuk telefon ama benim tam istedigim gibi ekran buyuk yani, kendisi kus kadar hafif ve ince. Gidin, deneyin bakin. Beni fazlasiyla memnun etti. Bir de android in bu kadar kaliteli bir OS olacagi aklimdan gecmiyodu, her nekadar az cok kullanmis olsamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 madem hızlı artık yeni telefonunla tüm yükleri kaldırırsın:} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yeni nesil cpularla flash oynatma güçlüğü diye bir olay da kalmadı.. android almamak için ios u çok sevmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ne anlıyorsunuz tablet gibi telefondan anlamıyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 nedanko said: Sirf bunu yazmak icin geldim. Telefon almayi dusunenler bunu es gecmesin. QWERTY keyboardlu bi telefon bekliyodum uzun suredir, istedigim tarzda bisi cikmadi, elimdeki tum telefonlarda sirasiyla bozulunca mecbur bunu aldim. Keyboardlu olmamasi benim icin kotu ama telefona hayran kaldim. ilerleyen teknoloji olayida var ama, elimde resmen kucuk bi bilgisayar tasiyomusum hissi veriyor. Benim bilgisayardan hizli siteleri aciyor ueheuheu. Ekran super , biraz buyuk telefon ama benim tam istedigim gibi ekran buyuk yani, kendisi kus kadar hafif ve ince. Gidin, deneyin bakin. Beni fazlasiyla memnun etti. Bir de android in bu kadar kaliteli bir OS olacagi aklimdan gecmiyodu, her nekadar az cok kullanmis olsamda. pff karpuzu dusurdun esegin aklina simdi :( ne gerek vardi ha ne gerek !!! iphone 4 umden memnunum ama neden olmasin diyorum simdi :( Nonetheless, if you're asking us what smartphone to buy today, unconstrained by such externalities, the Galaxy S II would be the clear choice. Sometimes it's just as simple as that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 iphone 4 ile şöyle bir kıyaslamasını buldum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 telefonun ekran cozunurlugu ve kamerasi cok guzel,gingerbread degisik bir os. samsungun klavye yazilimi hosuma gitmedi, yon tuslari eksik. applein yaptigi malligi yapmislar, daha uygun bir klavye appi bulmak lazim. Telefonun simdilik tek rakibi var oda htc evo 3D. us de evo 3D cikti, eu de s2. Samsungun goruntu teknolojjleri her turlu platformda kisisel tercihim. 3 gundur kullaniyorum gayet futuristik bir cihaz. herseyi koymuslar icine. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 vee beklenen inceleme: sg2 vs htc sensation http://www.youtube.com/watch?v=DM6sPTcFpAc sensation'a yazık olmuş, ekran olsun hız olsun çok çok geride. şunu da bırakıyım şöyle, safari de ipad2'den 1.5 kat daha hızlı. lolol http://www.youtube.com/watch?v=SCf0-MQswCo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 herşeyi arttırıyorlar iyi güzel de ekran boyutu çok olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi çok değil, web için olması gereken bir boyut bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ekran bayanların kullanması için büyük olabilir ama benim gibi kazma elleri olanlar için tam yerinde olmuş bence, iphone4'un lansmanı yapıldığı zaman en çok beklediğim olay ekranının daha büyük olmasıydı ama yapmadı şerefsiz apple. o yüzden almamıştım şimdi sg2 tam istediğim alet oldu bu ekranla, gelemedi hala delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cep telefonu dediğin cebe girebilmeli. Oturup kalkarken cepte pantolonu acayip şekillere sokmamalı, vücudu rahatsız etmemeli. Bi aralar Ericsson GH serisini kemere takan kılıflar vardı, öyle bir aparat bile kurtarmaz bunun bi büyüğünü. Anca çantada taşınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 şunun şurasında 1.5 santimin lafı mı olur. hem ip4 ten daha ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 4.3" biraz pad havası veriyor ve cep icin buyuk olduguna katılıyorum. telefon icin 4.0" bence tam yani, en güzel boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Çok büyük telefon :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar