axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kanuni bu son yazdığını tam bilmiyorum ben, hangi altta menü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya boyle lock screen de iken, en altta bir ok var yukari dogru, onu uste cekince gene lock screen de kalip 3 adet programi daha koyabiliyorsun su vermis oldugum lock screen seysine. livelocker denen marketteki programdan bahsediyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bone said: yalnız root etmeyi düşünmüyorum ya, böyle bi telefon alıp debug moddaymış gibi dolaşmak tuhaf olur sanki. şu anda çok iyi kalitede fullhd video ceksen bile ses kalitesi 64kbps/16khz üstüne cıkmıyor. root edip camera.apk dosyasını yedeğini alarak değiştirirsen 192kbps/44.1Khz cd kalitesinde ses kaydı yapabiliyor. linkte iki video ile farkı göstermişler. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Livelocker yükledim güzelmiş gerçekten. Peki şarj dolduğunda çıkan sesi kapatan app nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 valla onu bulursan bana da haber ver, xda da devamli ROM larin icinde geciyor info olarak kapatilmistir vs die, ama ben bulamadim bir app onun icin. benim icin esas su ascended ring tone seysi onemli uyuz etti beni, onuda custom romlarda kapiyorlar ama gene bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://img202.imageshack.us/img202/2917/batterymod3.png Şöyle bi battery mod yükledim, hem şirin hem de tam olarak ne kadar şarj kaldığını lock screene gitmeden söylüyor hehe. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107095 Bi sürü seçenek var, bu listedeki ziplerden istediğinizi seçin. yalnız yükleyebilmek için clockworkmod kurmuş olmak gerekiyor, o da rootlarken kullandığımıza benzer bi tar dosyasıyla oluyor. CWM kurmak için buraya (KE7 olanını indirip kurun, şarj hedesiyle uyumlu olan oymuş) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 Bide çok noob bi sorum olacak. Çektiğimiz resimleri vidyoları falan bilgisayara nasıl aktarıyoruz? Hangi klasörde olduklarını bulamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kies air kullandim az once senin icin, istedigin yeri seciyorsun onda, veya browser otomatik olarak sen nereye secti isen oraya atiyor. guzel yapmislar kies airi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 axe şu pil zımbırtısı, notification bar'da orjinal pil ikonunun yerine mi geliyor yoksa ekstra olarak sol tarafta mı çıkıyo? eğer normal pil ikonunun yerine geliyrosa süper. ama root mu gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Normal pil ikonunun yerine geliyor, ek bişey çıkmıyor yani. Bi sürü farklı seçenek de var. Ve evet root gerektiriyor. Gerçi çok zor bişey değil, kanuninin verdiği root guidela hemen hemen aynı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 root'a korkuyorum ya. şimdi normalde risksizdir falan, gelir bana patlar bi bok olur falan root'larken. sonra al başına belayı. ne bilim kıllanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Yav yok hiç bişey olmuyo eueh. Gerçi ilk defa rootlarken ben de tereddüt ettim ama bi defa root yaptınmı gerisi geliyo zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ne gibi avantajları var 3-5 tane incompatible program yüklemek haricinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Telefonun ayar yapmana izin vermediği şeyleri de değiştirebiliyorsun. Market enabler bi kere baya işe yaradı google earthtür google+tır lokalizasyon sorunu olan bütün appleri indirebiliyorum, sonra kamera hack i var daha kaliteli kamera görüntüleri için. İşte bu pil hedesi var, temalar var ırt var zırt var. Daha yeni kurcalamaya başladım ama androidin asıl gücü zaten kullanıcı tabanlı değişikliklere izin vermesinden geliyor, rootlamak telefonu kişiselleştirmede seni bir adım ileri götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 rootlamak ve mod yüklemek çok basit. root explorer ile söylenen yönergeleri yapınca kuruluyor zaten. root etmeden önce kies i yükleyin pcnize benimkini tanımadı yüklemeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 önereceğiniz telefonun özelliğini arttıran, daha az şarj bitirten modlar veya appler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Pil ömrünü çabuk tüketmesi herkesin ortak sorunu zaten heh Ben 3gyi kullanmadığım zamanlarda kesinlikle kapatıyorum, power tuşuna basılı tutunca gelen menüden de oluyor ama apn diye bi widget var tek tuşla hallediyor ne güzel :P Bide rootla mesela şu yapılıyor XDA said: How can I disable the camera shutter sound? Answer: Originally Posted by pulser_g2 If you are rooted, you can do this by renaming the shutter sound ogg file in /system/media/audio/ui. Rename it to .ogg.bak and it should stop the noise. Denedim oldu, güzel bi olay. Ufak tefek bin tane şey var, hani rootsuz da gayet olur da rootlu daha güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya şart, olmazsa olmaz veya hatta onu geçtim çok büyük kolaylık sağlayan şeyler değil de, ufak tefek detaylar geliyor root'la. tahmin ettiğim gibi yani. sıkılmadıkça kasmam heralde. root'ladıktan sonra eski haline getirmek mümkün mü peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Orjinal rootu bulup geri yükleyince oluyor galiba. Şu anda launcherlara bakıyorum, 7 sayfalık orjinal homescreen pek hoşuma gitmemişti. Launcher Pro ve Go Launcher en çok tercih edilenler, bu ikisinden birini seçicem gibi. Var mı alternatif launcher deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeni bir app arıyorum. kısaca sadece wifiyi kullan, sadece 2g kullan vs diye seçebileceğimiz bir app yada widget var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 settings'den nerden hatırlamıyorum da ben bi ayar yaptım. wireless bulduğunda 3g'yi salıyo benimki. wireless yokken otomatik 3g takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 https://market.android.com/details?id=com.cooolmagic.android.toggle5&feature=search_result Toggles var loxias. Ama gps ve wifi için yukardaki dropdown menüyü, 3g için apn on/off widgetı kullanıyorum ben bunun yerine. Bide şöyle bi topik var xda'da, uzun süredir kurcalıyorum. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102965 Homescreene konulabilecek her şeyi tek tek incelemiş eleman heralde. Bunun koyduğu temaları falan beğenmedim ama aradan güzel appler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi ben kaç kez half-brick yaptım cihazı. download mode olduktan sonra ne yaparsan yap patlatamazsın cihazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hayspat said: abi ben kaç kez half-brick yaptım cihazı. download mode olduktan sonra ne yaparsan yap patlatamazsın cihazı :) işte bu tür şeyler korkutuyo beni :D download mode ne ola ki, hayır bi de o kadar bilgisizim. oturup okumam lazım baya. ona da üşeniyorum böle ufak tefek güzellikler için telefondaki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 download mode = volume down - home - power on/off tuşlarına aynı anda basmanla ve daha sonra karsına gelicek menüden "continue" demen ile gelicekk bi ekran, o ekran sayesinde odin programıyla telefona boot-rom vb programlar yükleyebilirsin. Tabi yüklemen gereken yerleri yanlış seçersen patlatma ihtimalin var, boot - pda - phone - csc gibi farklı uzantılı dosyalar seçmen gereken yerler var. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eyvallah. bu arada pille ilgili şey diyeyim, dün öğlen 12'den, bu gece 9'a kadar gitti ekran brightness'ı full'e yakınken ve 3g-wifi-gps devamlı açıkken. ama minimum kullandım yani, 1 saat falan konuştum, nette 5-10 dakika gezindim, 4-5 app download ettim 3g ile onları yükledim, onları biraz kurcaladım. bir de klasik mail, foursquare, whatsap, mesaj falan notification geldiğinde onları açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar