ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yeniden baslamaya niyetim var. Durumlar nedir serverlarda? Destro yada order hangisi iyi nornda? Hala 20-30 yada 30-40 arası rvr olmuyor mu? Bi haber ederseniz sevinirim
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Hatta yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ÖM olarak msn'lerini göndersinler ekleyeyim
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 valla şuan order daha iyi,ha dest fazla olabilir ama bu pek etkilemiyo 1 wbın 3 wb erittiğide oluyor
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bende özlemişim eski hesabı hatırlamıyorum ama sanrıom artık oyunu almak gerekmiyormuş. Abonelik yapınca aylık ödeme full oluyor hesaplar sanırım. Bu arada refer friend sanırım her iki tarafada birşeyler kazandırıyor. [email protected] a birisi referal linkl ile alakalı neyse davet mi nedir gödnersinde bir abonelik alayım herkeze yarasın :)
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 biriniz davetiye atsaydı beleş 30 gün ve binek alacaktınız biney neysede beleş 30 gün iyiydi neyse yabanbı bir adama gitti adamda bana 50 gold verrdi oyunda :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben de başlıcaktım ama us serverında da eu ile aynı isimde accountım olduğu için garip bişeyler olmuş birleşme sırasında uğraşamadım belkide "oynama oyun moyun derslere devam" mesajıdır bu :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 eudan gelenlerin idlerinin sonuna _eur eklendi, bir sorun olmaması lazım
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hmm sadece _ eklemişler benimkine neyse açtım hangi serverda hangi tarafta türkler şimdi :D
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 t3 de rvr var. öyle abarti bi zerg olmuyor ama gayet rvr dönüyor. lotd un levelı arttırmışlar sanırım ondan olmuş iyi de olmuş.
interperez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Valla iki taraftada türk oyuncu var.Destroda biraz daha fazla gibi.Ama Asgard'ı kaptırdık ordera(:P)destro oynamak sağlam sinir gerektiriyo.Tercihini orderdan yana kullanmanı tavsiye ederim.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 geçen gün kaza bela 32 warrior priestimle Vİİ'nin instansa girdim altdorfta unnamed varmış karşıdada içim burkuldu unnamedin farmlanmasına:D ama releaseten beri destro oynayıp ordera geçmek gerçekten güzel oldu.Sanki oyunu ilk defa oynuyorum gibi ha arada sıkmıyo deil tabide o da tek basıma oldugumdandır:D bide şöle güzel bi guild bulsam değme keyfime:D
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bide crimson wb ı izliyorum hepsine hot atıyorum 1 rr garanti geliyo adamlar dünyayı kesiyo:D crimson nerde ben orada:)
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 valla ege dün kestin beni zaten haykırmak istedim ama yapamadım nickim blessis yanından geçerken vurmayın zaten level 33 üm daha:D
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Ama olmadı şimdi bu. Ben daha seni pataklamak isterdim :P Neyse Chamathalion'u genkleriz, o da tatmin eder. Sonra da /pwned yaparız falan. Nasıl plan? :D
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 :D choseni satalı baya oldu zaten WE ile oynuyordum o da baydı dedim yeter biraz yenilik yapalım WE ide sattım taze accountla ordera geçtim chamatı genklemek istersen yanındayım:D
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yok abi yakaladığım yerde peşine takılıcam. harir'in wpe de dokunmayalım dedik tyrantları filan giyince istesek de dokunamaz olduk, hazır fırsatım varken sardırıcam gayet=P
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Şu konuyu güncelde ne zaman görsem birisi kişiselde sevgilisiyle yeniden başlamış olarak yorumluyorum.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Benim eski Wp'yi görürseniz kırın ağzını:p
trathias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 chama mümkünse yakalama beni fena kırıyosun kafamı hele solo girmişsem scye hele ki healer yoksa falan yanaşma :D
Öne çıkan mesajlar