Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden baslamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeniden baslamaya niyetim var. Durumlar nedir serverlarda? Destro yada order hangisi iyi nornda? Hala 20-30 yada 30-40 arası rvr olmuyor mu? Bi haber ederseniz sevinirim
Mesaj tarihi:
bende özlemişim eski hesabı hatırlamıyorum ama sanrıom artık oyunu almak gerekmiyormuş. Abonelik yapınca aylık ödeme full oluyor hesaplar sanırım. Bu arada refer friend sanırım her iki tarafada birşeyler kazandırıyor. [email protected] a birisi referal linkl ile alakalı neyse davet mi nedir gödnersinde bir abonelik alayım herkeze yarasın :)
Mesaj tarihi:
ben de başlıcaktım ama us serverında da eu ile aynı isimde accountım olduğu için garip bişeyler olmuş birleşme sırasında uğraşamadım belkide "oynama oyun moyun derslere devam" mesajıdır bu :P
Mesaj tarihi:
Valla iki taraftada türk oyuncu var.Destroda biraz daha fazla gibi.Ama Asgard'ı kaptırdık ordera(:P)destro oynamak sağlam sinir gerektiriyo.Tercihini orderdan yana kullanmanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
geçen gün kaza bela 32 warrior priestimle Vİİ'nin instansa girdim altdorfta unnamed varmış karşıdada içim burkuldu unnamedin farmlanmasına:D ama releaseten beri destro oynayıp ordera geçmek gerçekten güzel oldu.Sanki oyunu ilk defa oynuyorum gibi ha arada sıkmıyo deil tabide o da tek basıma oldugumdandır:D bide şöle güzel bi guild bulsam değme keyfime:D
Mesaj tarihi:
:D choseni satalı baya oldu zaten WE ile oynuyordum o da baydı dedim yeter biraz yenilik yapalım WE ide sattım taze accountla ordera geçtim chamatı genklemek istersen yanındayım:D
Mesaj tarihi:
yok abi yakaladığım yerde peşine takılıcam. harir'in wpe de dokunmayalım dedik tyrantları filan giyince istesek de dokunamaz olduk, hazır fırsatım varken sardırıcam gayet=P
  • Yeni Oluştur...