xxbar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Favori Lakers,tecrübeleri aşmış durumda.Ama çocukluğumdan bu zaman Bulls taraftarıyım,en leş zamanın da bile destekledim,biletlerini,formalarını aldım.Gerçek Bulls taraftarıyım yani.
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 brewer benchte onu unutmussun ama evet yedekte skor üretebilecek bi adam yok ama brewer iyi savunmacıdır her türlü iş yapar bekliyoruz artık chicagoyu ama su boozera hiç güvenmiyorum su harakette cok estetik geldi nedense http://www.nba.com/video/games/blazers/2011/04/03/0021001148_dal_por_play4.nba
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ne başarısı var bu sezon boozer'ın, zaten 25 maç falan yattı, istatistikleride kariyer ortalamalarından pek farklı değil. rose'dan sonra 2. adam orası tartışılmaz ama takımın seviyesini kat kat arttıran bir oyuncu da değil ki bunun playoffları var ve boozer'ın playofflarda bir istikrar sağlayıp,sağlamayacağı herkes için bir merak konusu. xxbar said: Normal Sezon'un en başarılı takımı bence Chicagodur.Eğer ritimlerini play off'larda devam ettirebilirlerse final süpriz değil.Boozer-Rose sezon'un ikilisi oldular.Boozer çok şaşırttı,Utah dönemine göre çok başarılı,Deng orta mesafe de çok gelişti,Noah tam savaşçı,Allen'dan sonra ligin en iyi sutör kyle korver 5'te.Tek sıkıntı bandın çok iddialı olmaması.40'lık kurt,brian,ömer,bogans bandı zayıf.Bu banttdan sadece bogans skorer.
Pha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 O ne lan öyle ahah, bende bu sene playoff oynayacak 16 takımı destekliyorum, bence bunlardan biri şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Delikanlı ol Tolga, Lebron Heat'e geçti diye Miami'yi tutmak ne, Thunder'la devam et 4-5 sene sonra ekmeğini yersin.
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Bulls'u destekliyorum. Bir de Steve Nash'den dolayı atacak kurşunu kalmayan Suns'ın maçlarını izlerim. Geçen sene Artest dingilinin işe yarayacağı tutmasaydı yüzüğünü taktıydı reis. 37 yaşında normal sezonun assist lideri olmak.... Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PG8tsM0iFAE&feature=player_embedded eyvah eyvah neler oluyo lan burda??
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 nash gerçekten efsane,kevin johson'ın yanında yetişmişti ama boynuz kulağı çoktan geçti.
oldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 playofflar geliyor renkler belli oluyor son 6 mac kaldı
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Pha said: O ne lan öyle ahah, bende bu sene playoff oynayacak 16 takımı destekliyorum, bence bunlardan biri şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Delikanlı ol Tolga, Lebron Heat'e geçti diye Miami'yi tutmak ne, Thunder'la devam et 4-5 sene sonra ekmeğini yersin. ya her takımı desteklemek değil de lakers ve spurs maçlarını tarafsız izleyemiyorum, ağızlarını burunlarını kırsınlar istiyorum sdf mesela bu sene olası bi lakers şampiyonluğuyla gelecek 3-peat i kaldıramam, etrafıma filan zarar veririm, çocuğumu keserim
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 iyi iyi ben bundan sora baskete kobe formamla geliyim asdaddas
Pha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Lan daha playofflara çok var senin ne işin var burda haha
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kobe şampiyon olsun istiyorum. o olamazsa chicagom olsun.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kobe naaptın sen ya? http://www.youtube.com/watch?v=PUABx-Vd21Y&feature=youtu.be
oldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 belki paylasılmıstır ama yeni gördüm ömer 3 . sıra 1 .sırada tabüküü d-rose http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2011/04/02/20110402_top10.nba
khala Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Lakers'a bi ZAA da Utah'tan gelsin. 86-85
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bıraktılar ztn artık liderlik kovalamayı. normal şeyler bunlar. playofflara kadar gereksiz maçlar silsilesi olucak lakers için.
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 reyizler gereken mesajı verdi denver'a karşı
oldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sas gecmek bi işe yaramaz ama maimi ve bostonın önünde olmaları önemli
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://i.imgur.com/jKTpx.jpg saygılar ayrıca tibadu'nun suratındaki "daaaamn" ifadeside cok iyi olmus.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 rodman başkan hall of fame'e girmiş hahahdsf. şaka sanmış zaten önce
oldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 o dammn ifadesinin türkcesiyle bende baktımda burda bagırmıyim
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bugun boston chicago maçı var. sole garip bişi var maçı etkilicek olan. boston chicagonun 3 maç gerisinde. maimide bu sabah yenilince bostonun yarım maç arkasına dustu. eğer chicago bostonu yenerse miami 2 olucak. ama eğer boston alırsa muhtemelen 2. sıra bostonun olucak. bakalım chicago vericek mi maçı bostona yoksa ben kendi yokuma bakarım mı dicek :D
Öne çıkan mesajlar