Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hidayet'te son birkaç maçtır 30 dakika civarı süre almasına rağmen 2-3 sayıyla bitiriyor maçı. Buna rağmen Van Gundy vazgeçemiyor başka koç olsa aldığı süre 5 dk'ya düşerdi.
Mesaj tarihi:
hido 2-3 maçtır değil geldikten sonra 7-8 maç iyi oynadı sonra her geçen gün düştü ve son günlerde dibe vurdu. 2 yıldır zaten dipte bu adam 3 takım değiştirdi bakalım sonu nereye gidecek hidonun.
Mesaj tarihi:
Hep öyle oluyor abi Hido başta güzel oynuyor sonra kötü. Adam türk nede olsa sözleşmeyi yaptım 7-8 maç iyi oynadım ilk5e girdim daha ne yapayım yan gelip yatayım. Hani şut bile kullanmıyor, atsa sokamasa diyecez adam uğraşıyor.
Mesaj tarihi:
Şut atmaktan kolay ne var ki? Ne alaka yani uğraşını göstermek için. Kötü performansından dolayı şutuna olan güvenini de kaybetmiştir muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Valla şu sıralar kötüyüm, ben en iyisi 35 dk ne şut çekeyim, ne ribaunta kalkayım nede sorumluluk alayım. Hiç bişey yapmadan o güveni acaba nasıl kazanacak.
Mesaj tarihi:
http://www.ntvspor.net/haber/amerikan-basketbol-ligi/25361/nba-yayin-programi şurda maçın saatinde yayınlıcakları gözüküyor ama bende yayın akışında göremedim, banttan maç yayınlamanın mantığı nedir yani : (
Mesaj tarihi:
mokoko said:

yargıyı izleyen sadece ikimiz miyiz yahu?

Yiğit quote a bastı bekliyor, canlıdan SAS'a da girdi totemleri dikti.
  • Yeni Oluştur...