Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
twitter'da takip ettiğim 5 6 nba yazarlarından biri deron'un nets'e trade'inin konuşulduğunu yazmış. lan son dakkada bole trade mi olur. adamlar carmelo'yu kaçırınca her tarafa saldırıolar heralde :D

harris + favors + 2 tane 1. tur draft hakkı karşılığında trade olduğu soylenio şimdilik.

kesinleştiğine dair haberlerde var. hatta caner eler'de yazmış trade kesinleşti diye.
Mesaj tarihi:
Utah yönetimi de gitsin, versinler takımı bana. Ben daha iyi yönetirim lan.

Sen bi adam uğruna 25 yıllık efsane koçunu kov, üstüne 2 hafta sonra adamı takasla gönder. Elde var 0. Bu kafayla bir daha sittin sene tepeye oynamaz Jazz.
Mesaj tarihi:
ya abi anlamak mı istemiosunuz sloan kendi istifa etti. ole soylenenler gibi deron git istemiorm tarzı bişi yapmadı yani. olay olmus aralarında sloanda istifa etmiş.
Mesaj tarihi:
takasa sloan-deron ekseninde bakarsak bence utah yönetimi çok takdir edilecek bi karar aldı. sloan'un istifa etmesine neden olan yıldızlarını hiç acımadan paketlediler çok kısa bir sürede

takıma yararı zararı ayrıca tartışılır ama vefa utah'ta bir semt değilmiş onu anladık =)
Mesaj tarihi:
belki diğer konuda görmeyen olur buraya da yazayım
radagast62 said:

bu gece için bir düzeltme yapayım;

nba tv'de toronto-chicago değil new york-milwaukee maçı var saat 2.30'da.

carmelo'nun new york formasıyla ilk maçını kaçırmayın =)
Mesaj tarihi:
oynar bugün ya, dün denver'ın maçında oynamadılar zaten billupsla. git gel açısından da ekstra bi yorgunluk olacağını sanmam. ne kadar randımanlı oynar bilmem tabi de, msg'de illa bi boy göstertirler.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

carl landry -> noh
m. thornton + david andersen(belki)-> sac

belki çok dikkat çekmedi ama şu trade nokta atışı resmen noh için. west'in yedeği olarak çok iyi iş yapar landry.
Mesaj tarihi:
Jeff Green'e ne gerek vardı Boston'da? Geleceğe yatırım olarak bakamıyorum takımda Rondo dışında geleğe ait parça yok çünkü, Perkins+Garnett'in yardım savunmasıyla pota altını karartıyorlardı baya gereksiz olmuş kaybetmeleri bu sene çok verim alamasalar da
  • Yeni Oluştur...