aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 biraksin zaten artik, gelmis kac yasina.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oha adam meloya overrated demiş bide bölümde mod olucak, pati basket bölümünü kapatmanın zamanı gelmiş.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Nasıl seviyorsunuz şu adamı ya, bildiğin rezil.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi sevmek sevmemek ayrı konu. adam net iyi. lebron gibi overrated değil yani.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 lebron`u da sevmem ama melo karşılaştırılamaz lebron ile, o yüzden overrated diyorum, yoksa fena oyuncu değil.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kazım > all > lebron lebron muhtemelen gelmiş geçmiş en overrated oyuncudur.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Onun da dereceleri var, sen melo yu lobron ile kıyaslayarak, birinci sıraya onu oturtuyorsun.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Rynza said: billups da elden ele gezen gule dondu. Seviye pls New York'a da sınıf atlatır rahat olun.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oha abi lebrona overrated dendi yavaş yavaş jordan'a kayıyor muhabbet ona da overrated diyinde tam olsun bari. melo overrated falan değil abi bu ligdeki kesinlikle en önemli 5oyuncudan biri sevip sevmemekle alakalı bir şey değil adama saygı duymak lazım hakkını veriyo oyunun mokoko said: kazım > all > lebron lebron muhtemelen gelmiş geçmiş en overrated oyuncudur.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Melo bu ligdeki en iyi 5 oyuncudan biriyse NBA baya düşmüştür, swingman falan desen neyse ama
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sen rose`u tutmaya devam et sosis, melo`dan sana hayır yok. Benim overrated dememin tek sebebi de işte sen ve mokoko gibi cahiller :P
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Jordan adam mı lan? Basketbol topunu karpuz tutar gibi tutuyodu, bıraktığı iyi oldu. Gitsin beyzbol oynasın bebe.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 billups melo iyidir hostur ama amareden sonra en cok sayı atan 3 oyuncusunu ve draft hakklarını vermek intihar gibi geldi bana felton ile billups takımlarında kalsa idi hem billups için hem NYK için daha iyi olurdu kaldıki hali hazırda maimi orlando boston chicago gibi oturmus delii gibi oynayan takımların arasından cıkması zor ilerde boston inişe gecer ama onca draft hakkı ve hersene düşüşte olan billups ile knicksinde performasının artmasını beklemiyorum chicago bekle ufukta sampiyonluk var.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 nyk çok konuşuldu tabi bu takastan sora doğal olarak ama denver'da deli gibi takım kurdu bi anda. bi suru genç elemanları oldu. 313142 tane 1. tur draft hakları var. martin'in dev kontratıda biticek sanırım yakında. denver mallık yapmaz ve şu kadroyu korursa onumuzde ki 2 sene içerisinde ben bi patlama bekliorm denver'dan.
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bu ne biçim takas lan aboov, amare'yi de verselermiş elleri değmişken. isiah thomas geldin 2 günde dağıttın yine takımı abv
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 khala sen mi verdin lan onayı bu trade e doğru söyle
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 denver gallinari'yi takaslicakmış. Nets, Clippers, Cavaliers, Raptors talipler. yazık şu adama. hele cleveland'a, nets'e, toronto'ya falan giderse 2 kere yazık.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 oldun said: billups melo iyidir hostur ama amareden sonra en cok sayı atan 3 oyuncusunu ve draft hakklarını vermek intihar gibi geldi bana felton ile billups takımlarında kalsa idi hem billups için hem NYK için daha iyi olurdu kaldıki hali hazırda maimi orlando boston chicago gibi oturmus delii gibi oynayan takımların arasından cıkması zor ilerde boston inişe gecer ama onca draft hakkı ve hersene düşüşte olan billups ile knicksinde performasının artmasını beklemiyorum chicago bekle ufukta sampiyonluk var. Gallinari tek yönlü bir adam, Wilson Chandler'ın potansiyeli var ama mevcut kadrodan da yaratılabilecek bir swingman misal Corey Brewer. Felton ise Anadolu topçusunun allahı, Billups 40 yaşında olsa yine de Billups. Takas bence dengeli, hatta Nyk üç beş parça daha almış detaylara net bakmamıştım. Fakat benim anlamadığım şu ligin belki de en potansiyelli uzunlarından biri olan A.Randolph'un hiç düşünülmemesi oldu
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 james johnson -> toronto 2nd round pick(miami) -> chicago chicago 2. tur pick'ini anthony parker için kullanıcak soylentileri var. jj'in gitmesiyle beraber tamda parker için gerekli olan cap space açılmış.
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Billups değil de mesela amareyi tanıyan bir nash olsaydı tadından yenmezdi, hem nashin yüzük için son bir şansı olurdu belki. Geçen sene konferans finaliydi galiba playofflarda lakersa pisi pisine kaybetmelerine çok üzülmüştüm, o artest dingilinin son saniye tipiyle, fisherın bütün sene yattıktan sonra abuk playoff performansıyla falan. Kobe elüstü 127931 basketle falan tek başına aldıydı serinin son maçını.
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dreagloth said: khala sen mi verdin lan onayı bu trade e doğru söyle Sabo, mokoko itiraz ettiler ama Donnie Walsh işi bağladı.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 carl landry -> noh m. thornton + david andersen(belki)-> sac t. murphy + 2. tur pick -> gsw brendan wright + dan gadzuric -> nets
oldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 @bulletride illaki dengeli olacak denver da beleşe oyuncu yollayacak degil ya. Memphis degilki en iyi oyuncusunu çer cöpe versin benim takıldıgım konu bu kadroyu kuruyorsan en geç 1-2 sene içinde sampiyon flan olman lazım (NYK benim için nba üst sıra takımlarından) ama görünen pozisyon cok basarılı kendi konferansında 4 tane takım var ilerisi için düşünüyorsa da 2014 birinci sıra draft hakkını verdi kazara üst sırayı cekerlerse cok aglarlar 2014 de
Öne çıkan mesajlar