Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah eğer izlemediysen highlightlarını izle maçın iyice rage ol, şöyle birşey var çünkü;

Fisher Foul : Shooting (3 PF) 00:41.9
00:41.9
[HOU 103-99] Battier Free Throw 1 of 3 (15 PTS)
[HOU 104-99] Battier Free Throw 2 of 3 (16 PTS)
[HOU 105-99] Battier Free Throw 3 of 3 (17 PTS)
Mesaj tarihi:
Cavs çok abartıyor, Lebron'dan önce bu takım NBA live'da bile antrenman takımıydı, rekor derecelerle sürünüyorlardı, gördükleri en büyük yıldız Ricky Davies olabilir o derece bir hall of fame eksikleri vardı.

Bu adam geldi, şampiyonluk olmadı belki ama kısa vadede rüyalarında göremeyecekleri yerlere geldiler, Shaq gibi bir efsane bile sırf bu adam için geldi Cavs'e, logolar değişti, lansmanlar patladı, Dünya Cavs'ı tanıdı, Rabbim bile Cleveland dedi

Bu süre içinde, Lebron kendi kaprisli jenerasyonu gibi ayda bir "şampiyonluk istiyorum bunu başarabileceğim bir yere gideceğim demedi", Cavs çoğunlukla iyi gitse de bazı şeylerin hüsranla biteceği görünürken takasını istemedi hatta hiçbir zaman max. kontrat da imzalamadı.

Belki bunları düşündü ama kontratının bitmesini bekledi, her zaman etik davrandı, CP3 gibi New Orleans sezona iyi girmişken susup 1-2 mağlubiyette "Hacı ben Howard'la oynamak istiyorum yea" demedi, kamuoyu ile 2008 yazından beri resmen dalga geçti ,şampiyon olabileceğine inandığı takımı ve Wade'i seçti, yılda en az 3-4 milyon dolar az kazanacak, rolünü çalacak 2 süperstar daha olduğu için belki bir daha MVP bile olamayacak ama bu yaşta, bu potansiyelde bir adam yüzük için egolarından sıyrıldıysa bile Lebron-hater'larını göt etmiştir.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

yada baktı şampiyonluk kazabilcek bi adam değil wade'in kanatları altına girdi ve "beni şampiyon yap aga" çekti wade'e.
bu kadar fanatik olma lan :)

Kobe tek başınayken Lakers çöplüktü, Lebron tek başına finallere yürüttü takımı.

EZİK KOBE EN BÜYÜK LEBRON
Mesaj tarihi:
kobe'nin yönetimi düzgün takım kurmazsanız çeker giderim diye tehdit ettiği günleri de hatırlıyoruz yani

lebron çok bile durdu cleveland'da, ohio'lu olmasa bu kadar da sabretmezdi bence

edit: troll bombardımanının ortasına atmışım postu, kendime bu resmi armağan ediyorum

http://trollcats.com/wp-content/uploads/2009/12/why_so_serious_trollcat.jpg

Mesaj tarihi:
şu cleveland'a ben bile 40 sayı atarım ya. bi zahmet atsın ztn.

ha ayrıca buyuk lokma yemicen buyuk laf konuşmican demişler. sanki lebron "cleveland'da şampiyon olmadan ayrılmicam demedi gibi konuşuosunuz. adam olsaydı sozunun arkasında dururdu. ole wade abi beni yanına alda bi şampiyonluk goreyimle falan olmaz. hani yine goremicek ztnde...
Mesaj tarihi:
lebron beni neden rahatsız etsin yahu. adam yetersizin teki. ahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=NvgD9HNTMkM

yazık şu cleveland fanlarına. sen okadar söz ver size şampiyonluk getiricem de sora adamları free agent suresinin sonunda sat. lan bari onceden haber verde adamlarda ona gore plan yapsınlar.
  • Yeni Oluştur...