Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oldun said:

blazers cok sanssiz cidden drafttan yanlis adami sectiler bile diyemiyorum adami sahada hic goremedim
adam aslında gerçekten iyi. oynadığı maçlarda ne kadar iyi olduğunu gösterdi ama hem kendi salaklığından, hem de şanssızlıktan sakatlandı.

Kendi vücudunun beceremeyeceği işe kalkışıp kırmıştı diz kapağını.
Mesaj tarihi:
valla adami hic seyredemedim cok saglam 5 numara gibi duyor ama hep sakat bu arada semih smac vurmus onuda gectim adam cok ciddi sureler alayor bostonda takim sevdi heralde kosede flan eziklememisler gel sende oyna diolar heralde
Mesaj tarihi:
Cidden yazık abi ben severdim Greg Oden'ı adamın bildiği kariyeri yalan oldu cidden ikinci bir Ralph Sampson olayı olacak gibi ama o adam en azından biraz oynamıştı. Yazık oldu adama
Mesaj tarihi:
NCAA az izlerim, bir ara sarmıştım ve o dönemde en bağlandığım oyuncuydu Oden, Gençlerbirliği alınca da ayrı sevinmiştim, ki ikisi de sağlam olduğu sürece potansiyel olarak ve pozisyon gereği Durant'in önünden kafadan seçilecek adamdı, bu tercihin sorgulanmasını bile saçma buluyordum, fakat şu şanssızlık beni benden aldı, koca adam ha gayret diyorum ama zor artık
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Buradan, Orlando`ya karşı 8-0 gibi harika bir şut yüzdesiyle oynayan ve 2 sayı kaydeden hido`yu kutluyorum.
kıyamadı eski takımına, duygusal davrandı.
Mesaj tarihi:
Dün gece Lakers-Timberwolves maçı baya zevkliydi bence.

İki adam resmen kariyer gecesi yaptılar bir nevi.

Darko Milicic inanılmaz başladı maça, öyle de gitti.
23 sayı
16 reb,6 hücum
5 asist
2 top çalma
6 blok

Matt Barnes ise zoru başararak resmen galibiyette bence en büyük katkıyı yapan adam oldu.

5/5 üçlük isabeti ile toplamda 7/7 de saha içi isabeti
5/5 serbest atış isabeti
24 sayı
7 reb
6 asist
2 top çalma ve top kaybı yok.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Matt Barnes ise zoru başararak resmen galibiyette bence en büyük katkıyı yapan adam oldu.

5/5 üçlük isabeti ile toplamda 7/7 de saha içi isabeti
5/5 serbest atış isabeti
24 sayı
7 reb
6 asist
2 top çalma ve top kaybı yok.

oha adam %100
Mesaj tarihi:
5 adamlı bi trade dedikodusu var şu anda

Peja Stojakovic + Jerryd Bayless -> noh
Jarrett Jack + David Andersen + Marcus Banks -> toronto

şimdilik biraz cap sorunu varmış stojakovicle ilgili toronto'nun ama muhtemelen gerekleşicekmiş trade.
Mesaj tarihi:
saçma bi takas bence. peja artık sahada bırakıcak vücudu muhtemelen, dede gibi oynuyor adam. faydasız.

noh biraz daha karda gibi o yüzden ama pek güçlü bir bench katkısı da değil aldıkları adamlar.
Mesaj tarihi:
Matt Barnes sezon başından beri müthiş katkı yapıyor. Playofflarda bolcana süre alacak. Ayrıca Brown hayatının şutlarını çekiyor geçen sezon ile müthiş fark var şutlarında nasıl çalıştığını merak ediyorum doğrusu çok iyi oynuyor.
  • Yeni Oluştur...