Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Geridesin abi ve son periot rakip coşmuş. Daha nereye dinlendiriyorsun? Söylediğin şeyler mantıklıda bu maç için söylediğin herşey alakasız. Sanki Lakers maçı koparmış aman Kobe sakatlanmasında ben oynatmıyayım mı? Yok Lakers önde olsa Suns biz bu maçı parçalayacaz diyip 22 üçlük atmamış olsa tamam diyecem. Yani o anda da almıyorsan adamı bir senin bahsettiğin dinlendirme sebebplerinin hepsi yalan oluyor. Maçı izledin mi? İzledim ve en son 4. periottada geç girmedi bence Kobe sakatlanmasın diye almadı çok doğru hareketti de ben daha susayım. Yok izlemeden Phill biliyordur diyorsan benim söylediğim şeye gelir yine.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kobenin oynamamasinin binlerce sebebinden bir kaci phil jacksondur herhalde, abi allah askina adama kramp girmistir bir seyler olmustur, sakatligi dizi boku pusuru agriyordur. ordamisin yanyanami oturdun nasil bu kadar phil jacksonun hatasi oldugunu dusunuyorsun ya. tamam elestirilir ama bir mac kayip etti kobeyi oynatmadi diyerek baslayan bir tartismanin neresinden tutsan elinde kaliyor. kobeyi alsa idi kazanacaklardi, bizlerin bile gordugu bukadar basit bir detayi jackson yapamiyor oylemi ? bumudur yani dunyanin en iyi koclarindan birinin gozunden kacan muhtesem forum detayi. sen gormussun ya ben goruyorum bunu ? bu kadar basit bir detay bu, neden olmadigi esas sorun onuda bizler bulabilecek kadar egitimli duzeyli, bilgili, isin icinde, yanlarinda degiliz maalesef.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Abi maçı izlediniz mi? Maçı izlemeden Phill biliyordur falan diyorsunuz. Hiçbirşeyi yoktu Kobe'nin. 1 ribaunt ile triple kaçtı. Baştan sona maçı bana anlattırmayın. Phill Jackson hata yapamaz mı yahu. Tabi bunu ben diyorum diye. Maçı Kaan Kural yorumlasa orda geç aldı dese yine maçı izlemesenizde bir bildiği vardır olacak. Hiçbişey yoktu abicim adam taş gibiydi alınmaması için 1 tane bile sebep yoktu. Belkilerle konuşuyorsunuz Phill biliyordur diyorsunuz Kobe o zaman neden o kadar sinirlendi. Zaten kobede çaylak oyuncu o bilmiyor Phill'in bir bildiği olduğunu siz biliyorsunuz. Yok sakat olabilir, belki bir tarafı ağrıyordu belki yorulmuştu vs vs vs. Yok abi açın izleyin ne yoruldu ne formsuzdu ne kötü oynuyordu ne kondisyonu yetersizdi. Konunun bu kadar uzamasının sebebide ben deiğilim. Phill biliyordur deyip çok bilmiş mesajlardır. Yok 48 dakika oynasın. Yok Kobe'yi kıskanıyor. Hayır biri çıkar derki ben maçı izledim sebep şuydu bende senin görüşün abi derim konu uzamaz. Oda yok dalgacı mesajlar. Sebep belirtmede yok olay artık aştı biz adamın yanında değiliz belki bir tarafı ağrımıştır. Belkilere geçtik şimdi.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Maçın özetini izledim ve Kobe girse bile Suns'ın o ivmesini kesebilecek olduğunu düşünmüyorum. Benim tepkim senin Phil Jackson'ı tek maç yüzünden itin götüne sokup çıkartmanaydı. Maçın özeti + Box score üzerinden konuşuyorum şu anda; Lakers kötü hücum etmemiş ki zaten. Hücum tıkır tıkır işlemiş ama savunmada durduramamışlar Suns'ı. Kobe girdikten sonra da durdurmuşlar mı diye baktım ama yok. Yine durduramamışlar. Senaryo şöyle gelişseydi sana hak vericektim biraz; Kobe girene kadar Lakers 20 sayı geride olup da, Kobe girdikten sonra farkı 5 sayıya kadar indirmiş olsaydı, gerçekten haklıydın. Böyle bir durum olmadığı için bence Phil Jackson'ı suçlamak yanlış olur. Üstüne üstlük lakers'ı deviren adam J.Rich, ve bu adamı Kobe savunuyor. Özette gösterilen üçlüklerden de 3-4 tanesi boş üçlük, kobe en az 2 adım uzakta duruyor J.Rich'e. Bir ara Matt Barnes almış, o da tutamamış zaten. Sen maçı izlemene rağmen hala Kobe'nin kurtarabileceğini düşünüyor musun?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Biraz daha zorlarsam hatta mağlubiyetin suçlusu bile Kobe diyebilirim. J.Rich'i daha iyi savunabilirdi gayet, Zamanında en iyi savunma beşine seçilmiş bir adam bu kadar kötü savunma yapmamalı.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İlk defa okumayı bıraktım birinin her wot unu ilk iki cümleden sonra, bu kadar saçma olunabilir yani. Üstelik forumda benim kadar kobe hastası bir mokoko vardır herhalde. Tüm yazdığın saçmalıkların arasında cevap verilebilecek tek şey; evet kobe kendi başına hiçbir zaman şampiyon olmadı, olamaz, olamayacak, aynı mj vs. gibi. Bu kobe yi küçülten bir şey değil, takım sporunun gereği.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sen kesin biliyorsun o zaman , belki yok kesin. dedigim gibi olayin en basit en goz onunde cevabini kendince veriyorsun, bunu lakers macini izleyen 1000 izleyenden 999 u soyler herhalde, klasik cunku, en iyi oyuncu kenarda mac kayip ediliyor nedeni ne ? cunku en iyi oyuncu gereksiz yere kenarda oturdu. eyvallah buna karsi degilim ben, sorun neden oynatilmadigi, iste bunu o maci izleyen belki 1 kisi dogru tahmin eder, bilir demiyorum bak, tahmin eder cunku onu bilen sadece jackson kobe ve yanlarindaki diger yoneticiler vs. bu kadar basit detaylarla lakers olunmaz, bu kadar goz onundeki hatalari yaparak phil jackson olunmaz. benim anlatmak istedigim bu.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Maçın özetiyle maçımı yorumluyorsun abi? 14 asist 9 ribaunt 25 sayı boru mu yani? Maçın tamamını izlemiş olsan ne demek istediğimi anlardın. JRich durdurulamadı doğrudur. Zaten özete bile gerek yok istatistikleri ortada. Ama birde Kobe'nin kine bak o durdurulabildimi. Maçın özetinden maçın koptuğu noktayı nasıl anlıyacaksın abi izlemen gerekiyordu. Maçı izlemeden hemen trolleyin abi. Nedir Phill'e geç aldı dedik. Phill'in bir bildiği falan vardır. Bende maçı izlediğinizi hesaba katarak kendimi yırtıyorum burda. 1 maç değil abi anlamıyorsun kaçıncı mesajım. 9'da 7 yaptı normalde gayet iyi. Ama yendiği bide yenildiği takımlara bak. İlk 2 zor maçında da yenildi. Ve bu bende şimdiye kadar Phill Kobe'yi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Yeni oyuncuları takıma adapte ediyor diye düşünüyordum. Bütün maçalrı izledim. Ama geride olduğun maçtada hala Kobe'yi sokmamasına bir anlam veremedim dedim. Ama tabi anlamaya niyetinde yok. Bir eleştiride hemen tepki. Zaten bu maç öyle özetle analışılacak maçta değildi cidden izlemek lazımdı. Ki playoff maçı havasındaydı gayette güzel maçtı. Maçı anlamaktan öte izlenecek güzel bir maçtı. Haklısın diyorum başka bişeyde demiyorum. Çünkü anlatamıyorum kendimi sanırım. @dreagloth Öyle bişey demedim. Nasıl o şekilde anladın onuda bilmiyorum. Saçma bulabilirsin. Ama ben ne demek istediğimi anlayıpta saçma dediğinizi düşünmüyorum. Herşeyin altında bir sebep arayan ben değilim. 48 dakika oynasaydı, yok Phill Kobe'yi kıskanıyor daha bilip bilmeden saldırmalar. Zaten bu ön yargıyla anlamak istediğini anlar insan. Çünkü şu söylediklerinizle benim söylediklerimiz alkası bile yok. @Kanuni Phill Jackson hayranı olarak diyorum ki haklısın. Ama ben şu kastedilenlerin hiçbirini kastetmedim. En ufak eleştiride bu kadar saldırıya gerek yoktu. Bilmeden anlamadan zaten gelen troll mesajlardan belliydi konunun buraya geleceği. Gülümsedim konu uzamaz dedim. Bugun yine bir troll mesaj. Cevap vermiyecektim verdiğimede pişman oldum.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Neyse, "babam da 9 da 7 yapar bu takımla" dediğinde tartışmayı bırakmalıydım. Hatalıyım, özür dilerim. ps: Bana kobe'nin istatistiklerini boşuna söylemişsin. Lakers'in hücumu gayet düzgün zaten kobe girmese bile. Sorunları savunmada yaşamışlar ve Kobe savunmada yetememiş. Bu yüzden oyuna girmemiş. Anlatabildim umarım son kez.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ben özür dilerim ben kendimi ifade edemedim kusura bakmayın. Hücüm içinde şunu söylüyeyim 4. periota kadar ortadaydı. 4. periotta Suns ezdi. Savunma diyorsan Suns'ta savunmada çok iyi değildi. Hücüm ribauntlarının haddi hesabı yoktu suns potasında.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Abi farklı frekanstan mı konuşuyoruz? Lakers hücumu da gayet iyi işlemiş diyorum. Bu ne demek? Suns savunması zaten kötü demek. Kobe girseydi, Suns yine patır patır 3lük atıcaktı yani. Kobe bir hücumda 8 sayı falan atıyor da biz mi bilmiyoruz? Ekstra olarak savunma katkısı dışında yapabileceği hiç bir şey yokmuş zaten Kobe'nin, onu da maç boyunca iyi yapamamış gördüğüm kadarıyla.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 phil hayrani degilim ki ? anlasilmamis bence demek istedigim banane philden. ben o mevkideki oyuncularin, teknik adamlarin, bu kadar basit bir hatayi (forumlarda bulunan , tv izlerken gorulen, sagirin duydugu korun kordugu hatalardan bahsediyorum) yaptiklarinda bunun altinda baska sebepler olduguna inaniyorum ve bunlari sen ben o bilemez isin icinde degilsek. kobe yanda oturdu mac gitti. bumu yani ....
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Holy said: Abi farklı frekanstan mı konuşuyoruz? Lakers hücumu da gayet iyi işlemiş diyorum. Bu ne demek? Suns savunması zaten kötü demek. Kobe girseydi, Suns yine patır patır 3lük atıcaktı yani. Kobe bir hücumda 8 sayı falan atıyor da biz mi bilmiyoruz? Ekstra olarak savunma katkısı dışında yapabileceği hiç bir şey yokmuş zaten Kobe'nin, onu da maç boyunca iyi yapamamış gördüğüm kadarıyla. Abi sakin ya. Bende aksi bişey söylemedim ne demek istediğini anladım. Bende diyorum ki evet 3 periot hücüm olarak maç ortadaydı. 4. periotta Suns daha iyi hucum yaptı maçı aldı. Yani seninkine ekleme yaptım başka bişey kastetmedim yahu :) Yani maçı daha iyi savunma yapan değil (Kisavunma yoktu maçta) son periotta sun diğer 3 periot gibi çatır çatır devam ederken Lakers son periotta hücüm olarak diğer 3 periot kadar iyi değildi. Buda Suns'un maçı koparmasını sağladı diyorum. Aksi bişey demiyorum. @kanuni Abi kusura bakma ama art nietlisiniz. Yazıyı okumyorsun bile. Ben kendim için Phill Jackson hayranı oalrak dedim. Ordan nasıl öyle anladın artık anlamadım. Hani sorun bende ben anlatamıyorum diyecektim. Ama ezbere okuyup hemen önyargıyla anlamak istediğiniz gibi anlıosunuz. Hani bu kadarıda fazla hecelemem mi gerekiyor bilmiyorum artık. "Phill Jackson hayranı olarak diyorum ki haklısın." cümlede bu.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Son periyodun skorlarını yazayım o zaman sana, maçı izlediğinde görmen gerekiyordu diye tahmin ediyorum :) Suns 29 Lakers 32 yani son periyod lakers daha iyi hücum etmiş.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Maçı izlemeyince evet istatistikten böyle anlaşılıyor. Lakers'ın son 6 sayısını çıkar ordan. 29 26 oluyor. Yani maç kopmuştu Kobe'de maçı izlesen görürdün 6 sayı gerideyken 3lük atmak yerine sinirden gidip 2lik attı. Suns'ta zaten baktı Kobe maçı bırakmış 3lük yerine pota dibine geliyor son pozisyonlarda Kobe onlara yardım edmiyormuşçasına geç abi 2lik sorun değil 3lük sokmada dercesine bıraktı. Yani o son sayılarını sayma Lakers'ın. Maç bitmişti zaten. Ha Kobe her zamanki gibi 3lük denese bırakmazlardı. Ama hadi git at dediler. Evet ama sende haklısın skordan bakınca öyle görünüyor. Maçın koptuğu noktaya kadarki skoru göremiyorsun.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Phill Jackson hayranı olarak diyorum ki haklısın, sarcasm olarak aldim ben bunu :) yani sana ne desem bos sen bir phil hayrani olarak hep haklisin, tartismaya gerek yok gibimsi. neyse benim olayim zaten farkliydi cekiliyorum aradan.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 32 yasina gelmisin hala ego ego die geziyorsan sakatlanda bi ha eline basket topu alama
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Brown bu sezon müthiş şut atıyor. Yazın 7/24 çalışmış heralde
oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2010/11/16/20101116_top10.nba/?ls=iref:nbahpt1 çghb cidden kobe ile bogut hareketleri cok ii
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 marc gasol'e noldu bole yahu. 10 reb üstü aldığı yok resmen. bi sorunu mu var nedir??
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 said: Blazers center Greg Oden will undergo microfracture surgery on his left knee Friday and will miss the remainder of the 2010-11 season. http://i296.photobucket.com/albums/mm186/cdixie16/not_again_cat.jpg
oldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 blazers cok sanssiz cidden drafttan yanlis adami sectiler bile diyemiyorum adami sahada hic goremedim
Öne çıkan mesajlar