Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 finaller bi bitsin, winterbreake gireyim 6 hafta hic bisi yok misss
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Jackson baydı ama artık ya. Borwn'a süre vercek diye öne geçtiği her an Kobe'yi çıkarıyor fark açılcakken birden rakip öne geçiyor.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hakkaten hiç anlamıyor bu işten Phil Jackson ya, Kobe'yi 48 dakka kullanmak varken rotasyona gitmesi saçmalık.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu dahil hepsini izledim. Phill sezon başlamadan önce Kobe 20 dakika civarı alır başlarda dedi sakatlıktan yeni çıktı diye. Adam triple yaptı öbür maç ilk yarı 21 attı yine 26 dakika civarı süre tek alabildi. Öbür maç yine süper başladı yine her takım öne geçtiğinde adamın eli sıcakken oyundan aldı. Kobe her çıktığında takım geriye düştü farka gitmek varken. Ve bu maçlarda ortalama 30 dakika oynadı. Kimse 48 dakika süre alsın demedi yani. Denver maçına kadar bu kadar soğutmasaydı o maçta o kadar kötü oynamazdı. Denver maçında 41 dakika süre aldı ilk defa 40 üstü. Şimdi izliyorsun görüyorsun nasıl oynadığını tripleye gidiyor yine. Kobe üst üste istikrarlı oynadıkça ritme giriyor. Adamın performansı bu kadar iyiyken bu akdar köşede oturtup soğutmak doğru gelmedi. Denver maçı gitti şimdi riske etmiyor Phill. Ama Denver ve bu maça kadar hala hazırlık maçı oynuyordu sanki Lakers istediği kadar yensin.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Lakers 3lük manyağı oldu. Oha neler oluyor süper maç
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 phx ne şut attı bu gece ya, toplamda 18/28 üçlük oldular j-rich 7/8 izlemesi de zevkli valla çatır çutur giriyo şutlar
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ve daha 3. periot bitmedi :) Hido'da 6-4 üçlük oynuyor.
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lakers'ı günahım kadar sevmem ama şu teknik faul saçmalığın daniskası adam 50 sn kala farkı 2 ye indiren basketi atmış bırak bi tepki versin ulan o yee hido yazdı üçlüğü, 22 üçlük oldu phx nba rekoru 23
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Al sana rotasyon abi. Son periot Kobe neden bu kadar geç girdi? Bir ara Phill ile atıştılar mı bana mı öyle geldi? Adamda moral falan kalmadı attığı şutlara bak potaya değmiyor. Adam içten içe çok kızıyor bu duruma belli.
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 senin kadar kızmıyor bence az relax ya alt tarafı normal sezon maçı =)
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu maç tek değil ki abi bu sezon bütün maçlarda böyle oldu. Kobe'nin sahadan çıkışı pek hoş değildi belli baya kızmış. Kobe'yi böle zıvanadan çıkarırsa işleri zor.
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Phill i hiç sevmem ama adam işini biliyor vardır bi bildiği .. Bu arada bu kadar 3 lük te yuh yani .. 3. çeyreğin ortalarında 3 lük atışı 2likten fazlaydı sunsın haha .. İyi kazandılar ne diyim yavaş yavaş alışıyolar gibi .. Ha bişey daha var geçen sene Suns yine çok kötü başlamıştı sonradan açılmıştı yani Suns yine açılır potansiyel var..
Pha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bence de işleri çok zor bakalım bu sene playoff oynayabilecekler mi, ben pek ihtimal vermiyorum.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Phil bence Kobe'yi kıskanıyor. Phil bırakınca Kobe koltuğu kapacak muhtemelen, bunu ertelemeye çalışıyor olabilir.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 asdad bıraksalar uçarak uzaklaşacak phil
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Nereye uzaklaşıyor abi kimse kafasına silah dayamıyor. Hersene biraz naz yapıyor aha bıraktı diyoruz yine takımın başında. Ayrıca Phill Jackson'ı eleştirmenin bu kadar günah olduğunu da bilmiyordum.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Yok canım günah değil, saçma sadece. Adam Lakers'ın gelmiş geçmiş en iyi koçlarından biri. Kariyerinde büyük bir başarısızlık sayılacak bir dönemden geçiyormuş gibi eleştirmek saçma sadece. Bakalım sezon sonunda playoff'lara kalamazsa, ilk turda elenirse falan o zaman eleştirirsin. Gayet de başarılı gidiyor şu an Lakers. Tek maç kaybetti diye eleştirmek aşırı saçma.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kobe Braynt'a Lakers'ın gelmiş geçmiş en iyi bir kaç oyuncusundan biri. Bu muameleyi hak etmiyor denince neden hemen Jackson'ı tanrı yerine koyuyorsunuz? Kobe Bryant'a boru değil. Tabi klasiktir adam 2 MVP ödülü aldığı şampiyonlukta bile Gasol sayesinde oldu. Zaten ya Gasol ya Shaq ya Phill sayesinde oluyor. Kobe'yi böyle gereksiz eleştirmek normalde Jackson'a sebebinide belirterek burda yanlış yapıyor demek anormal dimi? Kobe Bryant'ta boru değil ki abicim. Ama tabi konu Kobe olunca eleştiri getirilen herkes ilah oluyor. Bizde adam 48 dakika oynatsın demekdik. Bizde adam Kobe'yi kıskanıyor demedik ki sebebini daha öncede söyledim gayet mantıklı iş yapıyor yeni oyuncular var takıma adapte ediyor. Ama biraz Kobe'nin köşede beklemesini abarttı dedik. Şu kadroyla değil Phill babamda 9'da 7 yapar. 2 tane sağlam takımla karşılaştılar 2sinide yenildiler. Burda birazcık olsa da eleştirmiyelim mi? Klasik türk mantığı. Ya birini dokunulmaz yapın ilahlaştırın yada yerden yere vurun. Yada böyle yok Kobeyi kıskanıyor yok neden 48 dakika süre almıyor gibi trolleyin gereksiz yere. Ki şu 2 maçın Lakers'ın elinde patlayacağıda çok belliydi. Daha öncedende dedim Kobe yavaş yavaş içindeki anartşisti ortaya çıkaracak çünkü bunu hak etmiyor diye. Dünkü maçı izleyenlerde Phill'e nasıl baktığını maçı nasıl terk ettiğini gördü. Maçı izleyende Kobe'nin son dakikalarda çektiği potayı bulmayan şutlarından potaya sinirli sinirli koşmasından bu maç gitsin lanet olsun tavırlarını görüp durumdan baya rahatsız olduğunu anlayabilirlerdi. Mesela bu muameleyi Jordan'a yapamazdı. Ama tabi Kobe kim ki yahu. Shaq Gasol Phill sayesinde 5 yüzük taktı parmağına. Jordan'ı ağzında sakız yapıp yağ çekmedi. Maçlarda şebeklik yapıp kameralara sempatik görünmedi. Mütevazi görünüp egosunu saklamadı. 5. şampiyonluktan sonra bildiklerimin %90'nını Jordan'dan öğrendim dedi ağzında sakız yapmadı. İtici oyuncu b.k atmak serbest. Ama Phill Jackson şu hamlesi hataydı demek bile çarpılma sebebi. Yani basit bir eleştiriye bile böyle yaklaşıyorsanız bence günah abi Phill'i eleştiren çarpılır mantığı var.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Klasik türk mantığı şu anda tam olarak senin yaptığın. Takım bir maç kaybedince eleştiri yap, "babamda bu kadroyla 9 da 7 yapar" falan =) Sadece bir türk bu kadar sığ bakabilir hakikaten olaylara. Ben phil jackson'ın yerinde olsam kobeyi zorunda kalmadıkça 20 dakika üzerinden oynatmam. Çünkü kobe belki farkında değil ama geçirdiği sakatlıklar onun vücudunu etkiliyor. Bir kez daha sakatlanması demek, play-off'lara kadar bir kez daha iyileşme süreci geçirecek olması demek. Bu da onun performasını biraz daha düşürecek demek. Phil Jackson kurt bir hoca ve oyuncusunu koruması gerektiğinin farkında. Kobe her ne kadar olgunlaşırsa olgunlaşsın, egosunu tamamen bir yere atamaz. Hala mükemmel olduğunu göstermek, kendini daha fazla kanıtlamak için kendini zorlayabilir. Bu yüzden oynamaması kendisi için daha sağlıklı şu anda. 70. maçtan sonra play-off'lara hazırlanması için 30+ dakikalar alacaktır zaten.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kobe zaten 32 yaşında gencecik çocuk. 14 sezondur hala kendini korumasını öğrenemedi. 2 yenilgi ve ilk defa 2 ciddi rakiple karşılaştı. Hayır 3. periyotta çıkarmışsın adamı. 4. periyota girmişsin 4 dakika daha geçmiş ve takımın geride. Hala Kobe'yi almaya gerek duymaması yanlış olamaz mı? Ve boruyla değil Suns ile oynuyorsun. Burda da dinlendiriyorsan senin dediğin şey olmuyor işte. Maçı kopardıda Lakers Kobe'yi dinlendiriyor öyle saçma şey mi olur. Takım geride ve Suns coşmuş 3lük rekoru kırıyorlardı az kalsın. Enin en iyi şutöründe hala köşede oturuyor. 32 yaşına gelmiş hala ne yapacağını bilmiyor Phill biliyor. Bu zaten hiç saçma bir açıklama değil. İşte muameleyi kusura bakma ama haketmiyor Kobe Bryant gibi bir oyuncu. Evet Kobe'nin çok saçmaladığına tanık oldum yer yer. Ama Kobe'de artık 23 yaşındaki Kobe değil. Phill daha lig başlamadan açıklama yapıyor Kobe sakatlıktan çıktı diye formsuz o yuzden 20 dakika civarı süre alıcak kimse yanlış anlamasın diyor. ADam triple yapıyor bu son maçta tripleye gidiyor ama hala takım gerideyken köşede oturuyor. Şimdi sorarlar Phill'e adam formsuzda değil. Takımda 6 sayı geride rakipte boru değil 3lük rekoru kıracak senin en iyi şutörün hala köşede. Bunu sormak bu kadar büyük bir suçmu?
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 of çok uzun yazılar. okumaya üşendim. kobe iyidir. dr phil'de iyidir. beraber oluncalar çok daha iyidirler.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kendini korumayı öğrendiği için geçen sene iki kez sakatlandı ve parmağı sakat olmasına rağmen oynamak istedi. Sakatlığın ne zaman geleceği belli olmaz, en iyi korunma yolu da oyuncunu az oynatmaktır. Sen ne dersen de, doğru olan bu. Bunun böyle olduğunu da yalnızca ben söylemiyorum. edit: Ayrıca Phil çıkıp açık açık daha sezon başından "ben bu adamı play-offlara saklıyorum hacı, öyle bütün sezon haldır huldur oynatmam kimse kusura bakmasın" demeliydi evet.
Öne çıkan mesajlar