Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Dün gece bi açılışa gittim. 3 duble yeni rakı içtim. Açılış olduğu için hesap falan almadılar. Sonra geceye devam edeyim diye bi gece kulübüne gittim, orda da 3 duble viski içtim. Baya içtim gecenin sonunda sarhoştum bildiğin, ama hiç yapmadığım birşey değildir böyle çok içip içki karıştırmak. Zaten haftanın her günü içiyo gibi birşeyim. Başka zaman olsa sadece biraz kötü kalkarım 2 saate de ayılırım yani. Ama bu defa saat 6.30 oldu ben hala çok kötüyüm. Yeni çıkabildim yataktan. Sabah bi kapıyı açayım diye kalktım, nası ter boşalıyo üstümden, başım çatlayacak, midem felaket. Kaç defa midem bulandı kustum ama hala düzelmedi midem. Alca Seltzer falan da bana mısın demedi... Acep mehyanede verdikleri rakı sahte miydi ondan huylandım şimdi. Nerden anlaşılır ki öyle olup olmadığı? Bi hastaneye falan mı gitsem yada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ne hastanesi abi,içmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zehirlenmeye yaşasan bunları yazamazsın sen bildiğin akşamcı olmuşum çak 2 bira bugünde güzel geçsin yada bolcana yatakta kal uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 HANGover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bi tek rakı koy iç ciddiyim. o sersemliği falan alır üstünden rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 1 ton sahte içki yakalanmış bi o kadarda istanbul ankara izmire dağıtılmış. haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 süt iç. ciddi. bol bol da su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Aiko said: 1 ton sahte içki yakalanmış bi o kadarda istanbul ankara izmire dağıtılmış. haberin olsun direk öldürüyor o sorun yarattımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 DoruK said: bol bol da su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yoğurt zehre iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 portakal suyu varken içki içersen sonucu bu olur tabii. içki tüm kötülüklerin anasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 o değilde exedus markalı vodka olduğu iddia edilen bir sıvı görürseniz içmeyin. gerçekten zehirlenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Süt içiyorum valla yatıştırdı midemi biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 daha önce de aynı hikayeyle açılmıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 üzüm ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bağını sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mortyr said: Dün gece bi açılışa gittim. 3 duble yeni rakı içtim. Açılış olduğu için hesap falan almadılar. Sonra geceye devam edeyim diye bi gece kulübüne gittim, orda da 3 duble viski içtim. Baya içtim gecenin sonunda sarhoştum bildiğin, ama hiç yapmadığım birşey değildir böyle çok içip içki karıştırmak. Zaten haftanın her günü içiyo gibi birşeyim. Başka zaman olsa sadece biraz kötü kalkarım 2 saate de ayılırım yani. Ama bu defa saat 6.30 oldu ben hala çok kötüyüm. Yeni çıkabildim yataktan. Sabah bi kapıyı açayım diye kalktım, nası ter boşalıyo üstümden, başım çatlayacak, midem felaket. Kaç defa midem bulandı kustum ama hala düzelmedi midem. Alca Seltzer falan da bana mısın demedi... Acep mehyanede verdikleri rakı sahte miydi ondan huylandım şimdi. Nerden anlaşılır ki öyle olup olmadığı? Bi hastaneye falan mı gitsem yada... aga buraya yazasıya hastaneye gitseydin... afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ben doktora gittiydim 2 küçük serum, 2 de emedur iğne yaptıydı öle düzeldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sen bence tez zamanda bi tövbe et, bi dur de bu gidişe. rahman ve rahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tovbe de fayda etmiyor yuzbinkere tovbe eder yine sarap iceriz :) demis Cem Karaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yaşlanıyoruz demek ya da karaciğer eskisi kadar sağlam değil.. Böyle olmazdım bu kadarcık içip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 eskiden dun gece kisi basi 1 sise viski ictik diye topik acılırdı genclik gazıyla, artık cok fena kustum yaslandım olgunlastım diye aciliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zeytin yağı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar