ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Lelouch said: genelde hepsi kötü zaten hayatında kaç defa bir camiye gidip bir imamla iki satır sohbet ettin çok merak ediyorum şahsen? ciddi soruyorum bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 newdonis kontanjanı için sınavla, stajyer mi aldınız foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Valla bana imamlarin bilgisinden bahsetmeyin. cuma vaazında işte kadınlar neden prostat olmuyo oturarak işiyorlar ondan diyen bir(mersin ulucami imamı sene 1998 şahsen ben duydum.) imamın çocuklarıma bişi öğreticak aklıda yoktur bilgiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahmedinejad said: Lelouch said: genelde hepsi kötü zaten hayatında kaç defa bir camiye gidip bir imamla iki satır sohbet ettin çok merak ediyorum şahsen? ciddi soruyorum bunu? Bana soracak olursan ben gitmedim ama onlar ayağıma geldi, askerde sağ sol imam kaynıyordu zaten. Bütün gün gözünü benden ayırmadan hipnoz ve içten dua yöntemiyle beni müslüman yapmaya çalışan adamlar vardı. Ama gözünü cidden ayırmıyordu, aynı yerdeysek sürekli bana bakıyorlardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 imamdanda gayet güzel din öğretmeni olurrrrrrr okullarda da gayet güzel din dersi olurrrrr hatta diğer dinler isimli 2.bir dersde olsa gayet güzel olurrr hristiyanlığı museviliği anlatsınlar ama bu bilim olmasın demek değildir bilimde olsun quantum fiziği bile olsun aptal saptal edebiyat şiirleri ile salak saçma matemetik formülleri ile benim ömrümü tükettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 İmam deyince itici geliyor sanırım, ama din konusunda en bilgili onlar kabul etseniz de etmeseniz de. 60 yaşında bi imama bakıp konuşuyorsanız yobaz olabilir o, ama bütün ilahiyat mezunları yobaz olacak diye bişey yok. Acayip bilgili, modern, dünya görüşü geniş adamlar yetiştiriliyor ilahiyat fakültelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Din konusunda değil, islam konusunda diyelim de yanlış olmasın ;) Ayrıca imam olmak için ilahiyat fakültesinden mezun olmaya gerek yok, namaz kıldıracak kadar kuran bilgisi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dersin adı din kültürü ve ahlak bilgisi yamulmuyorsam. İslam kültürü değil. İmam dediğin kişinin bilgisi islam la sınırlıdır. Bana kalsa kökten kaldırılmalı din dersi. Ancak şuan ki sistem içinde her din eşit mesafede anlatılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar