Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 22/08/2004 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehehueh cendere ci geldi gene :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
e bukadar dansın üstüne cendere koyunca napcaz kitlenip kalırız o yüzden tevbee :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
bak wj playlistleri stickysine alakalı seç ben de paso doom istiodum örendim ki her telden deil belli telden gidilince güzel oluomuş viledamla eşlik ediorum şarkılara sen de katıl :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
hehe pardon benim pc göçtü bi dakkalık yannız bıraktım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
Mzuik superde ses cok kotu be kurban[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 22 Ağustos 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eeee no one is perfect :) müzik güsel ses de güzel olursa olmazdı ztn :)
edit:nothing deil de no one daa güsel durdu :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

[Bu mesaj Ainu tarafından 22 Ağustos 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehueh umarsamaz olur muuz men in black amcamlar gibin çıkmışınız :)
heyt :) pis metalci demein çok üsülüom bak sabahtan beri eşlik ediorum bi teşekkür bile etmediniz :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
hehe biz duyarız öle sesleri işte :) kaç saattir ekrana yapıştım radyo radyo die reyting yaptım size ne dalga geçionuz bugün koca gün yaydım pcnin karşısında die..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
oely demekki bi işe yaramışım ben de sizi dinlerken soulseeki açık bıraktım bi saatim boşa gitti die üzülüodum teselli oldu :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ehe şarkının sözleri choq güsel ama i shoot u down bang bang u hit the ground bang bang :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
evet evet evet :) dijiiiiiiii kopa bizüüü[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
i can get no !!!!! hoppaa sonlara geldikçe bombalar gelio ... :=)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

[Bu mesaj Ainu tarafından 22 Ağustos 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...