slickers Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 böyle yuvarlak içi krem peynirli çiziviç gibiydi ama onun yuvarlak olanı, kaldırıldı sonradan ismi neydi hatırlayan var mı?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o değil de esas hindistan cevizli süt vardı lan ne mükemmel bişeydi çoooooook küçüktüm lan kokusu hala burnumda.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 BİLEZİK ŞEKER VARDI ONUN TADINI ALAMADIM Bİ DAHA BAŞKA ŞEKERDEN(ciddiyim)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 slickers said: böyle yuvarlak içi krem peynirli çiziviç gibiydi ama onun yuvarlak olanı, kaldırıldı sonradan ismi neydi hatırlayan var mı? cok yerdim ben bundan harbiden. ama ne ara piyasadan kalktı haberim bile yok. ismini de hatırlayamadım ama cokoprens'in peynirlisiydi iste. kucuktu bi de.
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Black-ice said: BİLEZİK ŞEKER VARDI ONUN TADINI ALAMADIM Bİ DAHA BAŞKA ŞEKERDEN(ciddiyim) KANKA BİZİM PAMUK ŞEKERCİ ABİLERDE VAR HALA ONLAR 1 LİRA TANESİ SATAYIMMI SANA TANESİNİ 10 LİRADAN
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ben biliyorum abi lembas işte eskiden ne yerdik mordor yollarında
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bumbuyu geçen migrosta gördüm daha git al
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 toggie said: slickers said: böyle yuvarlak içi krem peynirli çiziviç gibiydi ama onun yuvarlak olanı, kaldırıldı sonradan ismi neydi hatırlayan var mı? cok yerdim ben bundan harbiden. ama ne ara piyasadan kalktı haberim bile yok. ismini de hatırlayamadım ama cokoprens'in peynirlisiydi iste. kucuktu bi de. abi uykumu kaçırdınız ya. hatırlamadan rahat edemem şimdi.
slickers Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bulduk ülker kraki imiş :) http://www.kemaleksen.com/ulkerkraki.html
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tam yazmaya geliyodum hatırladım diye =P edok:gönül rahatlığıyla uyuyabilirim şinci mehe
Öne çıkan mesajlar