vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 senko said: sen niye uzuluon ne üzülcem, dalga geciyorum üzülenlerle. o kadar.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nil evlenirse dunyam yikilir mesela ama.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evlenmicem vazgectim, düsüncesi bile fena üü.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dunyanin en guzel mutfagini yaptiricam sana nil.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu adamla evlenmezse kesin patiden biriyle olur bu kadın
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.swfcabin.com/swf-files/1286547398.swf
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 wiealtbistdu said: evlenince ne oluyor ki anlamadım evlenmeden önce sıra mı dönüyordu aranızda Oo Sami abi
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 masa tenisinde de iyisindir eminim aklina geldikçe oynarsin kimbilir raketinle yariscak yoktur senin iyi vurursun topa dünya bilir asiksin biliyorum bu spora seni izlerken heyecanlanir gençleree sen anlat birazda hareketlerinle büyülersin herkesi attigin servisler dagitir rakibini raketini iyi kullanirsin vurdugunu sayi yaparsin aslinda herkes biliyor sen bir numarasin panzer gibisin ezersin karsina geçeni olmasa da o güzel bagirisin kortlarda venüs williams halt etmis yaninda asik senin güzelligine bütün dünya bu ney lan
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi sporcu sporcuyla niye evleniyo lan. çocukların adını biseps koysunlar ozaman ameke biseps de tek bildiğim kas. kas mı o ondan bile şüpheliyim
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 forgiver said: masa tenisinde de iyisindir eminim aklina geldikçe oynarsin kimbilir raketinle yariscak yoktur senin iyi vurursun topa dünya bilir asiksin biliyorum bu spora seni izlerken heyecanlanir gençleree sen anlat birazda hareketlerinle büyülersin herkesi attigin servisler dagitir rakibini raketini iyi kullanirsin vurdugunu sayi yaparsin aslinda herkes biliyor sen bir numarasin panzer gibisin ezersin karsina geçeni olmasa da o güzel bagirisin kortlarda venüs williams halt etmis yaninda asik senin güzelligine bütün dünya bu ney lan http://galeri3.uludagsozluk.com/152/dafuq_223074.jpg
Öne çıkan mesajlar