fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 insan çok garip bi yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evlendi de bana mi evlendi, napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 senko said: sen niye uzuluon ne üzülcem, dalga geciyorum üzülenlerle. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nil evlenirse dunyam yikilir mesela ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evlenirsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 düğününe ersinle geliriz nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evlenmicem vazgectim, düsüncesi bile fena üü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hangi kariyer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 agahasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dunyanin en guzel mutfagini yaptiricam sana nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kadının yeri mutfaktır mı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu adamla evlenmezse kesin patiden biriyle olur bu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.swfcabin.com/swf-files/1286547398.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 wiealtbistdu said: evlenince ne oluyor ki anlamadım evlenmeden önce sıra mı dönüyordu aranızda Oo Sami abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 masa tenisinde de iyisindir eminim aklina geldikçe oynarsin kimbilir raketinle yariscak yoktur senin iyi vurursun topa dünya bilir asiksin biliyorum bu spora seni izlerken heyecanlanir gençleree sen anlat birazda hareketlerinle büyülersin herkesi attigin servisler dagitir rakibini raketini iyi kullanirsin vurdugunu sayi yaparsin aslinda herkes biliyor sen bir numarasin panzer gibisin ezersin karsina geçeni olmasa da o güzel bagirisin kortlarda venüs williams halt etmis yaninda asik senin güzelligine bütün dünya bu ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi sporcu sporcuyla niye evleniyo lan. çocukların adını biseps koysunlar ozaman ameke biseps de tek bildiğim kas. kas mı o ondan bile şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 forgiver said: masa tenisinde de iyisindir eminim aklina geldikçe oynarsin kimbilir raketinle yariscak yoktur senin iyi vurursun topa dünya bilir asiksin biliyorum bu spora seni izlerken heyecanlanir gençleree sen anlat birazda hareketlerinle büyülersin herkesi attigin servisler dagitir rakibini raketini iyi kullanirsin vurdugunu sayi yaparsin aslinda herkes biliyor sen bir numarasin panzer gibisin ezersin karsina geçeni olmasa da o güzel bagirisin kortlarda venüs williams halt etmis yaninda asik senin güzelligine bütün dünya bu ney lan http://galeri3.uludagsozluk.com/152/dafuq_223074.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar