Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlığı görmedim açayım dedim. PhoenixWeRRa 2. maçtaki oyunuyla delirtmekte beni an itibariyle. İlk oyun nasıldı?

gomtv.net SQ Test çalışıyor?

Bu var birde:
http://www.livestream.com/tuski
Mesaj tarihi:
içeri girdiği linglerle alamayacağı Nexus'a dalmak yerine 3-5 probe öldürse. Mutalar ve Corruptor ile saldırırken Phoenix'leri görünce geri dönse Overlord'ları ve Queen'i kaybetmese bir şansı olabilirdi sanki.
Mesaj tarihi:
Bugün fıtık olmazsam iyi :) Rain'in o 2. tankla ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı? Bi ileri, bi geri, bi daha ileri boom.

APM'ler süper yalnız, 250 ye 100.
@Bordomavi takılmalar başladı :)
Mesaj tarihi:
Bordomavi said:

oha ya be biçim spiker bunlar. producing ekranında ultralisklerin çıkığı belli. adamlar görünce şaşırıyor. :)

Gün genel olarak çok kötü. Bu maçtan çıkan sonraki tur kesin elenecek. Aha buraya yazdım. Hem de normal bir elenme değil, bildiğin ezilecekler.
Mesaj tarihi:
VoodooRush said:

Bordomavi said:

oha ya be biçim spiker bunlar. producing ekranında ultralisklerin çıkığı belli. adamlar görünce şaşırıyor. :)

Gün genel olarak çok kötü. Bu maçtan çıkan sonraki tur kesin elenecek. Aha buraya yazdım. Hem de normal bir elenme değil, bildiğin ezilecekler.

evet ikisi de çok kötüler farkındayım.

it was a good game diyen commenterlara da daha bişey demiyorum :)
Mesaj tarihi:
huun said:

şu zerglere ağladım, yalvardım resmen lan 3 hatch başlayın diye. bu maçı izleyenler zaten bundan sonra yaparlar :D (ace vs zenith)

abi o zergin yaptığı güzel birşey değildi ki. çok acemice oynuyor toss ta zerg de. bunlar nasıl katılmış bu turnuvaya yav?
Mesaj tarihi:
resmen deminki maç benim ilk başladığım zaman yine yeni başlayan arkadaşımla yaptığım maçlara benzedi

iki taraf da ordu bassın 200 fooda vursun sonra kapıştır das
Mesaj tarihi:
Bordomavi said:

zerglingleri gezdiriyor base e sokmuyor ya :) içim sıkıldı.

Terran'lar çok eğleniyordur şu anda muhtemelen. Ben acı çekiyorum :)

Mortis said:

resmen deminki maç benim ilk başladığım zaman yine yeni başlayan arkadaşımla yaptığım maçlara benzedi

iki taraf da ordu bassın 200 fooda vursun sonra kapıştır das

Yine aynı şeyi yapıyorlar. Macro kısmını yanlış anlamışlar oyunun :D
Mesaj tarihi:
IdrA yorumlasa bu maçı bayağı söverdi Kyrix'e :D. HopeTorture vs Pipi daha eğlenceli geçecek muhtemelen.

Ya bu seyirciler maç başında isimler söylenirken bağırıyolar ya sihaydeeee gibisinden. Ne diyolar orda?
  • Yeni Oluştur...