VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Başlığı görmedim açayım dedim. PhoenixWeRRa 2. maçtaki oyunuyla delirtmekte beni an itibariyle. İlk oyun nasıldı? gomtv.net SQ Test çalışıyor? Bu var birde: http://www.livestream.com/tuski
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 içeri girdiği linglerle alamayacağı Nexus'a dalmak yerine 3-5 probe öldürse. Mutalar ve Corruptor ile saldırırken Phoenix'leri görünce geri dönse Overlord'ları ve Queen'i kaybetmese bir şansı olabilirdi sanki.
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yenilmesin sakın gosugamersta all in vurmuştum phoenixe :S edit: aptal adam yenilmiş ne güzel top20 e giricektim :P
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu yorumcu çocuk brian mı nedir. ne mal gülüyor ya :D yamuk ağız.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gomtv'de teste tıkla ordan izleniyo gayet güzel.
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bugün live test yayını çok akıcı. hiç takılmadı.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bugün fıtık olmazsam iyi :) Rain'in o 2. tankla ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı? Bi ileri, bi geri, bi daha ileri boom. APM'ler süper yalnız, 250 ye 100. @Bordomavi takılmalar başladı :)
bya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 rain 2 tane turret dikmedi lan sabahtan beri banshee harras yiyo
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Rain kötüydü ya. @voodo: evet ya ama maç bitince düzeldi yine :)
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 oha ya ne biçim spiker bunlar. producing ekranında ultralisklerin çıkığı belli. adamlar görünce şaşırıyor. :)
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bordomavi said: oha ya be biçim spiker bunlar. producing ekranında ultralisklerin çıkığı belli. adamlar görünce şaşırıyor. :) Gün genel olarak çok kötü. Bu maçtan çıkan sonraki tur kesin elenecek. Aha buraya yazdım. Hem de normal bir elenme değil, bildiğin ezilecekler.
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 şu zerglere ağladım, yalvardım resmen lan 3 hatch başlayın diye. bu maçı izleyenler zaten bundan sonra yaparlar :D (ace vs zenith)
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 VoodooRush said: Bordomavi said: oha ya be biçim spiker bunlar. producing ekranında ultralisklerin çıkığı belli. adamlar görünce şaşırıyor. :) Gün genel olarak çok kötü. Bu maçtan çıkan sonraki tur kesin elenecek. Aha buraya yazdım. Hem de normal bir elenme değil, bildiğin ezilecekler. evet ikisi de çok kötüler farkındayım. it was a good game diyen commenterlara da daha bişey demiyorum :)
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 huun said: şu zerglere ağladım, yalvardım resmen lan 3 hatch başlayın diye. bu maçı izleyenler zaten bundan sonra yaparlar :D (ace vs zenith) abi o zergin yaptığı güzel birşey değildi ki. çok acemice oynuyor toss ta zerg de. bunlar nasıl katılmış bu turnuvaya yav?
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi velet biraz biliyor oynuda asıl sunan adam bişi bilmiyor oyun hakkında.. İdrayı getirsinler o güzel yorumluo :P
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 resmen deminki maç benim ilk başladığım zaman yine yeni başlayan arkadaşımla yaptığım maçlara benzedi iki taraf da ordu bassın 200 fooda vursun sonra kapıştır das
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 zerglingleri gezdiriyor base e sokmuyor ya :) içim sıkıldı.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bordomavi said: zerglingleri gezdiriyor base e sokmuyor ya :) içim sıkıldı. Terran'lar çok eğleniyordur şu anda muhtemelen. Ben acı çekiyorum :) Mortis said: resmen deminki maç benim ilk başladığım zaman yine yeni başlayan arkadaşımla yaptığım maçlara benzedi iki taraf da ordu bassın 200 fooda vursun sonra kapıştır das Yine aynı şeyi yapıyorlar. Macro kısmını yanlış anlamışlar oyunun :D
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 IdrA yorumlasa bu maçı bayağı söverdi Kyrix'e :D. HopeTorture vs Pipi daha eğlenceli geçecek muhtemelen. Ya bu seyirciler maç başında isimler söylenirken bağırıyolar ya sihaydeeee gibisinden. Ne diyolar orda?
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Protoss u bırakıp, terrana gecicem az kaldı. Terran OP der kaçarım.
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ilk oyunu hic fena degildi aslinda rainbow gibi bi terrana karsi ama mighty mmm = 4m
Öne çıkan mesajlar