dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben de ilk yılımda şampiyon olmuştum açılan ikinci ligde.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Yiğit'e Lucescu title'ı verilsin, şu leş kadroyla finaldeyse büyük başarı
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mokoko said: Yigiti banlayin abi basketboldan adam failure in sozluk anlami oldu resmen.O draft chatinde alayımız yiğit ile taşak geçmedik mi? Herkes aynı düşünmüyor muydu? Lakers'li değil misiniz, alayınız dönek, bazılarınız kunek.
khala Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 İşte şampiyon: Beno Udrih (onun için çok şey söylemeye gerek yok, istikrarlı performansıyla takımın en önemli parçalarından biri oldu.) Carlos Delfino (çok bekledim, beklediğime değdi) Danilo Gallinari (istikrar abidesi) Michael Beasley (bu sene çok yol katetti) Grant Hill (büyük kaptan) Javale McGee (adam tek başına istatistik kazandırıyor, daha ne yapsın?) DeMarcus Cousins (dengesiz adam, fakat play-offlardaki performansı olağanüstü) Channing Frye (3lük canavarı, sana çok şey borçluyuz.)Special thanks to: Devin Harris (beklediğime değdi, finallerde katkı yapan oyuncuların başında geliyor.) Jeff Teague (potansiyelini gösteremese de son gün performansıyla yarı finali kazanmamı sağladı) Anthony Randolph (play-off'da tur geçmemi sağlayan oyuncu, minnettarız.) Patrick Patterson (çok az süre takımda kalmasına rağmen burda yer buldu, o son gün 5-4 FG olmasa şampiyonluk yarınlara kalıyordu) Mike Bibby (şutu istikrarlı olmasa da yaptığı assistlerle takıma katkıda bulundu.) Derek Fisher (en önemli zamanlarda takıma katkıda bulundu) Sam Young (Rudy Gay gitti, o geldi.. Kısıtlı katkısına rağmen burada yer almayı hakediyor) Omri Casspi (koçun saçmalıkları yüzünden droplamıştım ama iyi katkı verdi takıma) Linas Kleiza (Reis..) Sakatlıklar yüzünden aramızdan ayrılsa da bu takımın buralara gelmesini sağlayan en önemli oyuncum Rudy Gay
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 anthony randolph'u yola gorsem kemerle falan doverim. adam yattı yattı son gun 30 15 yaptı ole eledin resmen beni...
Pha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Rada da trophyi kapmış ilk ligde Şükrü'yü yenip helal, 2. ligde de 4. olmuş.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Şu kadro NBA'de Cleveland'ı bile yenemez, Yiğit'i tebrik ediyorum.
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Pha said: Rada da trophyi kapmış ilk ligde Şükrü'yü yenip helal, 2. ligde de 4. olmuş. final kılpayı kaçtı ama olsun ilk sene için güzel sonuçlar, seneye eksik yerlere takviye yapıp şampiyonluk kovalayacaz =)
Öne çıkan mesajlar