Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi parker 4 hafta yok, geldiğinde nasıl geleceği belli değil ki takım playoff ları garantilemiş, riske de atmayabilirler, shard her an patlama yapabilecek bir adam.
Mesaj tarihi:
Olm nesinin patlamasını yapıcak adamın tek bacağı yok.

Rashard Lewis said he will make a decision today about whether to get his right knee scoped.
Lewis' knee has deteriorated so badly that has been able to play just 15 total minutes off the bench in the last two games. At this point, shutting it down for the season probably makes sense and he's safe to drop in all formats. Josh Howard will keep starting at small forward until his knees give out
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Abi parker 4 hafta yok, geldiğinde nasıl geleceği belli değil ki takım playoff ları garantilemiş, riske de atmayabilirler, shard her an patlama yapabilecek bir adam.

Parker döndü abi sjdf
Mesaj tarihi:
Takımın en iyi 3 adamı da sakat olur mu arkadaş, nasıl bir şanssızlıktır belli değil.

Play-offlara kadar en azından Gallinari ve Frye dönse, Gay'den ümidim tükeniyor, Play-off haftası elden çıkartabilirim.
Mesaj tarihi:
khala said:

Auction Draft kadar tırt bir draft sistemi yok ayrıca, steal yapamıyorsun, paranı dengeli harcayamıyorsun.

sene basinda ayni seyleri biz soylerken nerdeydin be khala.
Mesaj tarihi:
Ben zaten auction istemiyordum ki, oylama yaptık auction ağır çok az farkla (1 ya da 2) daha çok oy aldı diye onu seçtik. Pişman olmuştur auction seçen çoğu kişi zaten.
  • Yeni Oluştur...