Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birinci sırada girmek çok dert değil, hatta çoğu ligde tavşan atlet oluyor birinciler. Playoff haftası first pickin bir sakatlanır tutarsın pantolon balığını, o yüzden playoffa giren herkesin şansı eşit olur.
Mesaj tarihi:
Acemiyim buralarda o yüzden tam bilmiyorum olayı .. mesala play off nasıl oluyor .. Play off a giremeyen oyuncularmımızın yerine adam albiliyormuyuz yenidenmi seçme yaplıyor vsvsvs
Mesaj tarihi:
İyi de o senin balın kanka, 1st round adamlarını kaçırdın para basmayıp sonra Rudy Gay'i aldın ama adam top 10'da rank olarak sezon başından beri düzenli, teknik olarak ilk turda adam seçmiş gibi oldun. Kaybettiğin birşey yok Kleiza'ya bastığın o para dışında ahaha
Mesaj tarihi:
lan ben de ucundan giremicem playoffa galiba, normal giremesem problem degil, soyle bi 13-14 olsam, ama 9, olup giremezsem, hele ufak farkla olursa uzulurum(yok la ne uzulucem).
Mesaj tarihi:
2. ligde rondo sakat benim. injury list falan yapmamıstık ama ilk 2den seçtiğimiz adamları falan direk atsak injury listede bende bıraksamda yeni birini alsam rondo donene kadar?
Mesaj tarihi:
Caron Butler çok fena elimde patladı tam da takım çıkışa geçmişken. Nowitzki de yokken yardırıyodu ne güzel. Sene sonu biten kontratını isteyen varsa takasa açığım ehah.
  • Yeni Oluştur...