Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni topladığım bilgisayarıma taktığım CPU i7 950'nun Everest'te sistem kararlılık testinde yükleme yaptığımda çekirdek ısıları 80 küsürlere kadar vuruyor. Bu ısı biraz fazla geldi bana.

i7'lerde yüklenme altında ideal ısı hangi aralıkta olmalıdır?

ve

i7'lerin de hakkından gelecek bir soğutucu fan ne tavsiye edersiniz? 100 tl ve civarı fanlar buldum piyasada ama bütçeme daha uygun(100 tl'nin altı bir fan biliyorsan lütfen paylaşır mısınız
Mesaj tarihi:
http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLBCH

Maksimum load ile 68 dereceyi gecmemen gerekiyormus burda yazdigina gore.

Fan tam oturmamis, macunu eksik kalmis ya da fan ustunde dikkatinden kacacak sekilde bir catlak vesaire olusmus olabilir.
Mesaj tarihi:
Tavsiyeler için sağolun dostlar; HAF932 full tower bir kasaya çekeceğim tüm donanımı ve bir de öyle bakacağım sıcaklığa; majör bir fark yaratacağına inanıyorum hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ne yapsın adam coolpad mi koysun işlemcinin önüne? az girilen yerlerde post kasmaca :P

estafurullah gold abi sen iste kapatayım accountu, coolpadi bilgisayarın altına koyucak bilgisayarı öle açıcak, bölece içeride sıcak hava kalıp sıcak hava üflemicek işlemciye, soguk hava üflücek

bilgisayar ısındıktan sonra bilgisayarda ki fan iyilik yerine kötülük yapıyor bilgisayara çünkü işlemciye borulardan dogrudan sıcak hava üflüyor.
Mesaj tarihi:
Sen hala aletin laptop degil, desktop oldugunu idrak edemedin sanirsam ?

edit : bir de fanlar islemciye ya da sogutulacak alete hava uflemez, heatsink ustundeki isiyi dusurebilmek icin hava akimini heatsink ustunden disari dogru yonlendirir. Yani ters tarafa calisir.
Mesaj tarihi:
sizin ki öle mi hadi ya benim laptopta 2 boru var biri hava akımını dışarı alırken diğeri arkasından hava çekiyor içeri

kasa ise işlemci üzerinde ki fanın hızlanmasını ayarlayabiliyorsan onu arttır yok olmuyorsa i7 işlemciler için su sogutma fanları var 70-80 liraya sadece işlemci için onu al

hürmetler di abim
Mesaj tarihi:
http://www.sanalmarketim.com/urun/c55d8d400cefb1e4408c3680d235826f/SUNBEAM-Core-Contact-Freezer-AMD/Intel-Islemci-Sogutucusu-(Intel-Core-i7-Uyumlu)

al keyfine bak.
  • Yeni Oluştur...