Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 oh biz şimdi telegolden alexin parasını çıkarırız=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yok daha neler alex in parasıyla 3 tane telegol satın alırıs :-)[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 lol ! telegol de bilirkişi olarak zekeriya beyaz var ahaha. :D[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Zuhauahahauahahaha inanmıyorum İmam sokmuşlar stada ayrıca canlı yayında zekeriya beyaz var Tavuk bacağı bulmuş eski güvenlik amiri onu anlattı telefonda Kale arkasına tavuk butu gömmüşler falan filan Bukadar aptal bi program görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu arada herşey ordaki sunuculardan biri olan Serhatın başının altından kalkıyo soaytdını bilmiyorum Yine öğrenmiş bişeler ergun gürsoyun kafes olayını falan Anlattı sinan engine diyoki işte ne diyosunuz falan Sinan: Bunları bilmiyorum ben vs vs Serhat: Sizin varmıydı? Sinan: Biz okunmuş çikolata şeker falan yemiştik zamanında bide eyüpte kurban kesioduk 15günde bir Serhat: Çikolataları kim okumuştu? Sinan: Bize geliyodu güvenilir yerlerden Serhat: Nası okunmuştu kim göndermişti Sinan: Ya işte yiyoduk vs vsvs Serhat: 100. yılda neler yediniz neler kestiniz? Tam bir aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Siz şuna bakın Adnan Aybaba: Bursa'nın kadrosu düşecek kadro muydu Allah aşkına? Serhat Ulueren: Saysana Bursa'nın kadrosundan 4 isim... Adnan Aybaba: Okan, eee... Serhat Ulueren: Say say!.. Adnan Aybaba: Eee Serhat (kısık bir sesle) Serhat Ulueren: Ne, ne, Serhat mı!? Adnan Aybaba: Dur sayıyorum... Serhat Ulueren: Serhat mı dedin!? Adnan Aybaba: Yok canım ne Serhat'ı, sen Bursa'da mı oynuyorsun ki? Serhat Ulueren: Eee, neyse say!.. Güntekin Onay: Her neyse!..[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 cem yılmaz'ı tahtından edecek bunlar bakın yakındır...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Var ya Guntekin araya girdi diye nasil kufrettim adam mosmor oldu orda[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar