Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW İsyan Başlığı


micha

Öne çıkan mesajlar

İlk isyan benden olsun istedim.

Server:Burning Legion / Horde

Serverin çoğunluğu polonyalılardan oluşuyor.Avrupayı gezen gören arkadalaşlarımdanda aldığım haberler doğrultusunda, bu insanlar kimseye güvenmedikleri gibi ,bencil olup çıkarcı insanlarmış.Çoğu giyinmeyi bilmeyen ve dolandırıcı olabilecek tiplermiş. İngiltere'nin geneli bu polonyalı insanlardan yaka silkiyormuş.

Gelelim bizim serverda ki POLAKLARA , ciddi anlamda oyun anlayışları çıkar üzerine oldugu ve birlik beraberlik sağlayaman ve yarısından çoğunun polonyalı olmasına rağmen serverda adam akıllı ne pvp ne pve 'ye yönelik guildleri mevcuttur. 25 man 10 man raid girip tek itemi düşürücem diye 5 gün save'i göze alan saçma insanlardır.For The Horde 'da 5 tane alliance'a karşı Stormwind'de teslim olan . Üstüne üstlük " acaba yapabilirmiyiz " diye düşmedikleri gibi o kadar insanı dağıtan tipi tipler. Buradaki türkler olarak yaka silkiyoruz.

Gelelim Türklerimize yaş ortalamaları 20 ve üzeri buradaki rastladığım kişiler.Hırs yapıp kendi adıma guild cıkarıcam diyip son günlerde gear kasma olayı kolay oldugu halde 20 kisilik guildlerini feda edemiyecek kadar bencilleri vardır.

Tabi bunun yanında polaklara kıyasla daha mantıklı ve hogörülü oldukları kesin. Burning Legion mı ? Sorusuna verebileceğim tek cevap Türk Guild mi ? diye cevapla dönebilirim. Çünkü yabancılar hakikaten horde tarafında oyun anlayışlarıyla hiçbir başarı sağlayamıycak tipler. Oh rahatladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...