micha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 WoW'da bulunduğunuz serverın genel olarak Latency durumu ve server'ın oyuncularının ( Türk - Yabancı ) ahlak ve oyuna bakışları hakkında isyanlarınızı bildirmeniz üzere açtığım bir başlık. Haydi buyrun isyan edelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 abi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 İyi düşünmüşsün ihtiyacımız vardı böyle birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Az yukarıda açılmışı var, oradan yardırıyor millet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 lan retri pala nolmus yea, dmg azalmis, hemen oluyorum, ama hayvan gibi heal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hatira kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 İlk isyan benden olsun istedim. Server:Burning Legion / Horde Serverin çoğunluğu polonyalılardan oluşuyor.Avrupayı gezen gören arkadalaşlarımdanda aldığım haberler doğrultusunda, bu insanlar kimseye güvenmedikleri gibi ,bencil olup çıkarcı insanlarmış.Çoğu giyinmeyi bilmeyen ve dolandırıcı olabilecek tiplermiş. İngiltere'nin geneli bu polonyalı insanlardan yaka silkiyormuş. Gelelim bizim serverda ki POLAKLARA , ciddi anlamda oyun anlayışları çıkar üzerine oldugu ve birlik beraberlik sağlayaman ve yarısından çoğunun polonyalı olmasına rağmen serverda adam akıllı ne pvp ne pve 'ye yönelik guildleri mevcuttur. 25 man 10 man raid girip tek itemi düşürücem diye 5 gün save'i göze alan saçma insanlardır.For The Horde 'da 5 tane alliance'a karşı Stormwind'de teslim olan . Üstüne üstlük " acaba yapabilirmiyiz " diye düşmedikleri gibi o kadar insanı dağıtan tipi tipler. Buradaki türkler olarak yaka silkiyoruz. Gelelim Türklerimize yaş ortalamaları 20 ve üzeri buradaki rastladığım kişiler.Hırs yapıp kendi adıma guild cıkarıcam diyip son günlerde gear kasma olayı kolay oldugu halde 20 kisilik guildlerini feda edemiyecek kadar bencilleri vardır. Tabi bunun yanında polaklara kıyasla daha mantıklı ve hogörülü oldukları kesin. Burning Legion mı ? Sorusuna verebileceğim tek cevap Türk Guild mi ? diye cevapla dönebilirim. Çünkü yabancılar hakikaten horde tarafında oyun anlayışlarıyla hiçbir başarı sağlayamıycak tipler. Oh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 iyi geceler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 benim derdim baska. bu topacda isyan edebilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yardırın: http://forum.paticik.com/read.php?43,3033715,gotonewpost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar