Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet senin tırstığın askerliğin içinde o da var.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Arabistanda calisiyorum ben de ve 1. yil dolmak uzere. Hao gibi demirden testislerin yoksa gel calis valla. Gayet iyi para birikiyor malum saydigin ulkeler ucuz (B.A.E disinda, hele dubai korkunc pahali). Hem de sacma sapan hayatina 8 ay ara verip zorunlu olarak istemedigin seyi yapmayip kariyerine atilirsin bir an once.
Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kazakistanda çalışan arkadaşlarım oldu, hayatlarını zor kurtardılar.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bize de bedeviler saldirdi gecen gun, terlik ve deve kuyrugu attilar, yurt disi tam bir conan hikayesi... dikkatli olun.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kutupayisi yok muydu yaninizda kehkehkeh
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sukrum atletik yapim sayesinde kacabildim ayilardan ama mutlaka yakalanan olmustur :(
thedude Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hao said: KORKAK ! İşte O Korkaklar!!! Cancağazım, askerden korkuyor olsam, arap yarımadasında çalışmak için tavsiye ister miyim? Yani, "yeaaa askerlik çok kötüüüü bana niyorkta iş bulsanıza havaymetteki gibi güzel hayat olsun arkadaşlık vs :) " desem neyse. Askerlik buranın konusu değil hakkaten ama özetleyecek olursam, hayatımın herhangi bir 8 ayını hayatımdan tamamen alakasız, aptal insanların emirlerini dinleyerek geçirmeyi istemiyorum. Bunun yerine kariyerime bir 8 ay daha erken başlayıp para kazanmak istiyorum. Dipnot : Elf gibi gözlerim var, korkunç atletik bir vücuda sahibim. Peki Azmodai ve diğerleri ; Endüstri Mühendisleri bu tarz şantiyelerde iş bulabiliyor mu? Yani böyle bir iş sahası var mı?
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hao said: ha bi de askerlikten korkanlar genelde şişman, gözlüklü ve şekilsiz bedene sahip oluyor, bilmem farkettiniz mi ? korkmaları için sebep var işte abi?
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Arkadasin dedesinin zamaninin sartlariyla simdiki zamanin sartlari arasinda daglar kanyonlar falan var belirtiyim dedim. Ozamanda savastan cikan yeni bi ulkede elbet askerlik öyle olur, da, simdiki zamanda istemeye istemeye 8-9 ay cidden kariyer acisindan vakit kaybi. Sogan soyup,tuvalet temizleyerekten kimse kahraman olmuyo. Alindiginda mesleginle ilgili bisey yapsan neyse. Ciddi su sistemle vakit kaybi, insanin hayatini pause yapip bambaska alakasiz biseyle ugrasmasi.
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yaa tamam 8 ay zaman kaybı da orda yaptığın işi sevmezsen kaybın çok daha büyük olur.Başlayacağın sektörü iyi seç sonra da değiştirme mümkünse.Gençliğini kazakistan libya rusya şantiyelerinde yemiş bir sürü odtü mezunu tanıyorum ben ancak 40 dan sonra Subcontractor firmalarının merkez ofislerinde(genelde Ankarada bu merkezler) iyi bir iş bulup da yerleşik hayata geçmişler.hele hele 3.5 yıldan sonra iş değiştirmek neredeyse imkansız gibi o yeni sektörde tecrüben yok ee adam seni alacağına 24 yaşındakini alır. Bi de nebiliiim hakediş makediş sarmadı beni
Öne çıkan mesajlar