Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 DoruK said: 17 sene önce tenten vardı, şimdi benten var. tentenin bu ülkeye yaptıklarını kimse yapmadı ama siz bilmezsiniz tabi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ve hepsini özal mı yapmış?.. pes..
Trias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 BabacumMostors said: ve hepsini özal mı yapmış?.. pes.. sence?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://memegenerator.net/Boxxy/ImageMacro/1755120/Boxxy-Ohaaaa-Harbi-mi-Lan.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: 10 kasımda herkes üzüntülü, ilkokul çocukları göz yaşlı olurdu.buna anlam veremedim. ne yapsalardı zil takıp oynasalar mıydı yani? gerisi de kaos ortamındaki bir ülkede yaşanması normal, teknolojinin de gelişmesiyle üstünden gelinebilen sorunları içeriyor. özal öncesinde durum çok kötü olabilirdi ama, 10 kat taviz karşılığında 1 adım ilerlenebilmiş ve bu 10 kat olan taviz, geri dönüşü olmayan yollara sokmuştur ülkeyi.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 domates yetişmeyen sehre salça fabrikası açan bi adamdı özal rahmetli... malatya
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dünyanın parasını döküp sadece 2-3 zenginin kullanacağı çeşme otobanını da yaptırdı mesela.
Trias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 DoruK said: dünyanın parasını döküp sadece 2-3 zenginin kullanacağı çeşme otobanını da yaptırdı mesela. sığ bir düşünce. 10 kasımda gülen öğrencinin dayak yediğini bilirim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_EQ4bWi-2mnU/SXO92qgNq8I/AAAAAAAAA0c/1Gwy1plConM/s400/axolotl.jpg ama niye öyle diyorsunuz ya özal büyük adammış bakın neler yapmış..
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: DoruK said: dünyanın parasını döküp sadece 2-3 zenginin kullanacağı çeşme otobanını da yaptırdı mesela. sığ bir düşünce. 10 kasımda gülen öğrencinin dayak yediğini bilirim.sığ bir düşünce. 23 Nisan şenliklerinde şiir okuyan öğrencinin abiler tarafından dışlandığını bilirim.
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 arkadaşlar 1938den sonra iyi bi yönetim gelmedi. ha kötüleri karşılaştırıyosanız tamam. hani ATAM SEN KALK BEN YATAM modunda söylemiyorum da, yani inönü ve sonrası sağcı solcu farketmez hepsi aynı okun sapıydı
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bir de sığ düşünceye şu tarafından bakmak lazım tabii; tek şeritli kalsa 10 yıl daha idare edecek olan güzergaha zamanın uzay pisti gibi çeşme otobanını yaptıran zat, demiryolları projelerini "gomnist işi onlar heh" diyerek elinin tersiyle itmiştir. çok çığ bir düşünce.
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 İnanılmaz, halen Özal'ın bu ülkeyi gelişmiş bir ülke yaptığını sanan insanlar var. Tamam tamam, aslında inanılmaz değil gayet normal. Özal, 12 Eylül'ün demokratik(!) devamıdır. Özal, Türkiye'yi küresel piyasaya peşkeş çekerek, bugünün AKP'lerinin zeminini hazırlamıştır. Özal'dan sonra bu ülkede hiç bir zaman halk mutluluk yüzü görememiştir, Özal sayesinde bugün towerlar dikiliyor bu ülkede, halkın büyük kesimi işsiz ve yoksulluk sınırının altındayken. Kaldı ki, Özal sayesinde bugün fetocuları, gericileri, ccc'leri bu kadar rahat ve kalabalık. Yaptığı asfalt umrumda değil, her gün bir şeyi satılıyor devlet kurumlarının. Küçük Amerika olacakmışız, ee olduk işte, çok mu refah devleti olduk, çok mu adalet sahibiyiz? Yani bana bu klasik argumanları söylettiriyorsunuz ama olay bu argumanlar kadar basit aslında. Sanki küresel sermaye benim hayrıma ? Özal, 12 Eylül'ün bir sonraki noktasıdır, en son noktayı da bugün yaşamaktayız zaten. Ayrıca : http://www.informationclearinghouse.info/article2844.htm Onu bunu bırak, Amerika'nın bile refah devleti olduğunu mu zannediyorsunuz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 inönü yönetimi de yine iyiydi.. en azondan 5 yıllık kalkınma planları vardı.. sonra menderes geldi "bunlar komunist işi" dedi işte orada sağ kaşımız açıldı sonra özal geldi "benim memurum işini iblir" diyerek el altından rüşveti, hırsızlığı serbestleştirerek sol aparkat vurdu tayyip de fatality çekerek "FINIS HIM!" eytleyecek
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bundan 17sene önce de, 7sene önce de halk hakketiği şekilde yönetiliyordu. 17sene sonra da hakketiği şekilde yönetilecek. başka sorusu olan?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 amerika gayet refah devleti, tabii vatandaşıysan ve fakir değilsen.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 amerikaya göçüp, türk dönercisinden çalışıp amerika rererö demek süper cidden
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dasaaa said: bundan 17sene önce de, 7sene önce de halk hakketiği şekilde yönetiliyordu. 17sene sonra da hakketiği şekilde yönetilecek. başka sorusu olan?(tu)
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Overseer said: arkadaşlar 1938den sonra iyi bi yönetim gelmedi. ha kötüleri karşılaştırıyosanız tamam. hani ATAM SEN KALK BEN YATAM modunda söylemiyorum da, yani inönü ve sonrası sağcı solcu farketmez hepsi aynı okun sapıydı bide buna (tu)
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 senko said: paran varsa heryer refah devleti abi.paran olup olmaması değil olay, "fakir" sınıfına girmiyorsan dedim. Türkiye'de o sınıfa girmesen dahi refahın r'sini göremiyorsun. sağlık, eğitim, alım gücü gibi konularda orta sınıf da sınıfta kalıyor. fakir dünyanın her yerinde fakir, köle. ama şu an dahil olduğum sınıfta, herhangi bir gelişmiş avrupa ülkesinde ya da abdde yaşasaydım şu ankinden çok daha über bir hayatım olurdu. benzini düşünmeden doldurup 10 yıllık emektar pcmi hiç tereddüt etmeden kapının önüne koyabilirdim. şu an bunları yapamıyorsam refah mefah yok.
Öne çıkan mesajlar