Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hesap arıyorum orkası olan

destur

Öne çıkan mesajlar

cumleten slm a
bu işlerden anlamıyoruz /devirden falan / bilen birilrinden yardım taleb diyoruz.ricamız tabi oluyor ise oyle bir hesap alma niyetindeyiz . tl karşılıgı.oluyor ise ne kadar yapar ?
havale ile oluyor ise hemen yarın para işini hallederiz /inş/.böyle hulkla git-gel çok zor oluyor :(
baki selamlar
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Elindeki mebla onemli daha dun birisi soruyordu bana isk alacak adam bulabilirmiyiz diye om ile sana yolluyorum bi konus bakalim elindeki chari satmak istiyo belki direk char olur yada o forumdan satar sana isk verir.

tmm abi sağ olasın yazdık kendisine inş anlaşalım hafta sonu gelmeden ,yani yarın alak ta bonuslu+ git- gel olmadan para kazanak
Sosyal ağlarda paylaş

abi sağ olasın ama bu emânet olayı kotu !
ali kardeş bize diğer bir hesabını verdi tasımadan kurtuldum ki madenleri de daim kendisi alıcısı ama dün bağlantı gitti 2 defa ve girince neredeyse npc ler gemyi patlatmak üzereydi. hadi gemi bestower ama adamın karakterinin kafasındakı implantlar dünya para..adı üstünde ,, emanet ,, ondan en iyisi uygun fiyata bulabilirsek kendimizin olsun. bir şey olsa bile bizi etkilesin
Sosyal ağlarda paylaş

Başka hesaba yüklü miktarda ISK transferi yapmak , hesabı devretmekten daha mı risksiz ? Atıyorum, sana ait olmayan bir karaktere 5milyar para gönderiyorsun.. Bu para hareketi dikkat çekmiyor mu ? Sonuçta trilyonlar dönüyor oyunda biliyorum ama işte...Ben de karakterimi satıp ISK'e çevirmeyi düşünüyorum eğer daha önce bu yöntem ile problemsiz isk alım satımı yapan oldu ise.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...