DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Uzun zamandir takip etmekte oldugum bu bolumde son zamanlarda her konu altinda luzumsuz yere atismalar olmaktadir cogunuzu az cok taniyorum(yas,is,egitim duzeyi vb.) yeni gelen bir kac kisi haric ancak onlarda eve oynayabildigine gore eminimki belli bir seviyenin ustundedir. Ancak uzulerek belirtmeliyimki burada kimse kimseye birebir argo sozler iceren hitablarda bulunamaz. Islerimden dolayi cok ilgilenemiyordum ve genellikle birisi birsey yazdiginda cevap verilmesini beklerim konu kapansin oyle silinsin diye ancak birkac gundur konular kapanmadigi gibi surekli farkli noktalara cekilmekte. Onun icin bu konular 24 saat kilitli kalacak ve konu ile ilgisi olmaya mesajlar silinecektir. Bir donem ben mesaj silince bir arkadas sormustu neden diye yine merak eden olursa diye buradan belirtiyorum; 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. 15. Forum yöneticileri herhangi bir düzen bozucu davranış ve kural ihlali nedeni ile kullanıcının hesabına ve attığı mesajlara yaptırım uygulama hakkına sahip olup açıklama yapmama hakkına sahiptir. Durumla ilgili oluşacak sorunlar haklı gerekçe ile birlikte Genel Yöneticilere başvuru yapılarak çözülmeye çalışılmalıdır. Konu ile ilgili yorumu olan varsa om ile bana ulasabilir. Herkese iyi forumlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yardim kanali ile ilgili acilmis olan konu tarafimdan hide edilmistir biz atismaya devam etmek istiyoruz diyen varsa konuyu tekrar aktif hale getiricem ancak farkli baslik olarak cunku acilan konu her zamanki gibi eski zamanlarin sen bunu yaptin sende bunu yaptin pasta savasina dondu. Isteyen istedigi kanali kurar reklamini yapar tekel olmanin getirisi yok. Isteyen iki kanalda da bulunur orn: Suark. Tekrar ediyorum konu silinmemistir ayni sekilde mesajlarinizda duruyor sadece konuyu acan arkadasimizin talebi dogrultusunda konuyu sticky yapmam gerektigi icin eskisi hide edilmistir cunku sticky bir konuda bu kadar atismanin olmamasi gerekir. Saygilarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar