ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Jita Min Sell Order fiyatının %5/%10 fazlasına alıyorum! Alınacak Adet: 217 Başlangıç Tarihi: 01.11.2010 Ön kayıtlar başlamıştır! Edit-1: Detaylar Edit-2: Plexleri %5 üzerinden, GTC'leri %10 üzerinden zamlı olarak alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 millet marketten alıp sana satamıyor mu ? dipnot. bilmediğim için soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 min sell order diyor, ama min sell order'ı kendisi koyabilir gayet, %5 vergiler vs kaybolur gider, anca elinizde plex varsa aldığınız contractla satın plex'i de history'sine göre satın market'e güvenmeyin 330'a düştü geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Reserve Adedi: 12 Reserve Eden: Anonymous Kalan Adet: 205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hastadam said: of ozaman ne mantığı var burda böyle bişey yapmanın, bizi mi dolandırıyosun burda ? Arkadaşım senin gerizekalılığın yüzünden ben niye dolandırıcı damgası yiyorum? Anlamadıysan uzaklaş lütfen. Kimse sana zorla plex sattırmaya çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ZamestianHan said: Hastadam said: of ozaman ne mantığı var burda böyle bişey yapmanın, bizi mi dolandırıyosun burda ? Arkadaşım senin gerizekalılığın yüzünden ben niye dolandırıcı damgası yiyorum? Anlamadıysan uzaklaş lütfen. Kimse sana zorla plex sattırmaya çalışmıyor. banı hakettin, şikayet ediyorum şimdi seni hakaretten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hastadam said: banı hakettin, şikayet ediyorum şimdi seni hakaretten dolayı. Ben de seni şikayet ediyorum nolmuş yani! Sen de bana dolandırıcı dedin!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Reserve Adedi: 2 Reserve Eden: Anonymous Kalan Adet: 203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bunu yapmıyorum de: contractları alıp bekleticen hatta 1 plex başına 1 contract yaptırıcan piyasa değerleri adamın satın aldığı jita fiyatının %5'inin üstüne yükseldiği an contract'ı yapan adam iptal edemeden, hatta bikaç plex contractladıysa iptal etmeye başladığı an contractları kabul edicen, 200 tane contractdan bir kısmı illa iptal edemicek takip etmediği için piyasayı sen ise alıp bu plexleri jitada satıcan piyasa düşmeye başlarsa, değerinden yüksek plex almamak için contractları kabul etmicen öyle bırakıcan. Sıfır risk, yüksek olasılıkla kâr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Yaw plexleri bana aliyor ticari amacli almiyorki :P Benim gtcler bitti :) Birde su nokta var kendisi simdi alin demiyor sadece on gun sonra alicam diyor. istersen o esnada alirsin ve satarsin.sana bi kar getirisi olmaz gerci ama ticaret yapilmis olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Önünü kestiler bu ticaret girişimimin. İnşallah bir dahaki sefere saçma sapan mesajlarla postumu kirletip üstüne beni banlatmazlar :? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 umarım sende bir daha saçma sapan başlıklar açıp, saçma sapan cevaplar vermezsin. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 @hastadam. Yapma, rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 arkadaşımız kelimelerini doğru seçerse hiç bir sorun olacağını zannetmiyorum. burada kimseye taktığımız yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bazıları sevmedikleri kişilerin postlarından uzak durup, belaya bulaşmamayı hiç beceremezler. Biz tıp dilinde bunlara "poposundüs kurtos kaynıyorsuz rahatis duramasis" diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Abi sen onu bunu birakta yandaki wh class4 te 30a yakin anomally fln var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar