Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Derslerim türbanlı kız dolu. Direk türbanlı yani. İstanbul Üniversitesinden gelince bir dumur oldum, yavaş yavaş alışmaya başladım. Dünyanın sonunun gelmediğini söyleyebilirim ama rahatsız edici oluyor. Diğer kızlara attıkları bakışlardan ben rahatsız oluyorsam kızların hali nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Çok çirkinler akıl alır gibi değil.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 saygi duy ilgilenme olu taklidi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Açan yok ki kapatan var. Default hali saçın açık olması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 çok şaşırma istanbul üniversitesi de aynı durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bizdekiler peruk takiyordu , o da mi yok artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 otrivine ayarın kralını vermiş. Yiyen arkadaşa soda öneriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Peruksuz görüyorum ben hep derslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bir de hep gidip en ön sıraya oturuyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SoulCube said: Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. hayvanlar bizden baya medeni, medeniyet dediğin dünyanın imanını bellemekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 onların kafasından hoca görünmez ki. Kafa yapılarını öyle yaparak ne anlatmak istiyorlar çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Otrivine said: Açan yok ki kapatan var. Default hali saçın açık olması zaten. Tenekeadam said: otrivine ayarın kralını vermiş. Yiyen arkadaşa soda öneriyoruz. eğer bana hitabense bu ben burda ayar mayar göremiyorum. saçma bir yorum olmuş yani ilkokul cevapları gibi. madem default haliyle geziceksen öyle genelliyorsan olayı aç götünü öyle dolaş onunda default hali o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Adam vermiş ayarı, her patinin başına gelebilir uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sparkcaster said: SoulCube said: Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. hayvanlar bizden baya medeni, medeniyet dediğin dünyanın imanını bellemekse hayvanlar gibi medeni olalım o zaman. her martta önümüze gelene saldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Laf şaire hitaben gibi duruyor da tabi şairin görüşlerini benimsemişsen sana gibi de olabilir Allah(c.c.) bizi çıplak yaratmışken giyinmek ne demek? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bir grubun konuşmasına kulak misafiri oldum. Biri etrafındakilere Filistin'e olan seyahatini anlatıyordu. Öteki biri de iki haftadır elbise almadığı için ölmek üzere olduğunu söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sermayeler şu sıralar türbanı gösterince kapanma sayısıda artıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SoulCube said: Sparkcaster said: SoulCube said: Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. hayvanlar bizden baya medeni, medeniyet dediğin dünyanın imanını bellemekse hayvanlar gibi medeni olalım o zaman. her martta önümüze gelene saldıralım. marta gerek yok, bak etrafına her fırsatta saldıranlar var mevsim dinlemeden, 10 yaşındaki kızından tahrik olanlar felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar türban + convers priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben konuyu türbana ilişkilendirerek söylemek istemiyorum aslında. insanın üzerine giydiği kıyafetlerin geneli olarak söylüyorum. biraz espri birazda önyargının dışında bakarsanız bu söze, gerçekten günümüzde insanların medeniyeti üzerindeki kıyafetler ile göstermeye çalıştığını elbette hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sparkcaster said: SoulCube said: Sparkcaster said: SoulCube said: Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. hayvanlar bizden baya medeni, medeniyet dediğin dünyanın imanını bellemekse hayvanlar gibi medeni olalım o zaman. her martta önümüze gelene saldıralım. marta gerek yok, bak etrafına her fırsatta saldıranlar var mevsim dinlemeden, 10 yaşındaki kızından tahrik olanlar felan? onları insandan saymıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Medeniyet soyunma zorunluluğu değil kapanmama özgürlüğüdür. Soyunduğun için değil çağdığı dogmalarla, mahalle baskısıyla kapanmadığın için modern oluyorsun. Neyse sunduğun argumanlardan daha öte bişey yazamayacağını görebiliyorum zaten tartışmaya değmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SoulCube said: Sparkcaster said: SoulCube said: Sparkcaster said: SoulCube said: Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. hayvanlar bizden baya medeni, medeniyet dediğin dünyanın imanını bellemekse hayvanlar gibi medeni olalım o zaman. her martta önümüze gelene saldıralım. marta gerek yok, bak etrafına her fırsatta saldıranlar var mevsim dinlemeden, 10 yaşındaki kızından tahrik olanlar felan? onları insandan saymıyoruz biz. Belki bazı kedilerde martçıları kedi saymıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 e kapanan insanları da medeni olmayan cahil ve baskılara boyun eğen insanlar olarak görüyorsanız ve bunların hepsini aynı çatı altında topluyorsanız zaten benimde tartışmaya ve uzatmaya ihtiyacım yok. + ve - düşüncelerin ortak paydası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar