Brad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Millet cenaze töreninizde hangi şarkının çalmasını isterdiniz??? Ben what a wonderful life isterdim..;) ya siz?
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ben cenaze toreni istemem.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jankis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aretha franklin in söylemesi tercihimdir kalkıp deli gibi söylerdim şarkıyı. adamlar manyak ya biri ölmüş herifler çılgınlar gibi şarkı sölüyo eauhea[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 What a wonderful life için once iyi bir hayat yasamak gerekiyor.. Benim cenazemde hiç bisi calmasin. Herkes daha sonra arkamdan ne dinlemek istiyorsa onu gidip evlerinde dinleyebilirler...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords]
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Cenaze töreni ya da kimsenin ağlamasını istemem ben, ve derim keşke ölümüm öyle olsa ki, herkes öğrenicek ama kimse üzülmeyecek. Çünkü sevdiğin birinin ölümünden sonra neler hissettiğini çok iyi biliyorum ve kimsenin yaşmasını istemiyorum o duyguyu.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 opeth - the funeral portrait[hline]d. quantell the poor (!) thief
narin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Allahım bugün cenaze töreni fantezesi diye forum açan yarın neden nası ölcez fantazisi die forum açmasın :)[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben the Dread and Fugitive mind çaldırırım ZUhaahah[hline]....
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 kendi yazdığım bir şarkı Goodbye Monday-İldeniz Bekaslan[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Cenaze Toreni istemem cunku kimseninkine de gitmem (gitmicem de [aile di$inda tabii] ) .. Ama iLLa bi parca istiosan .. SepuLtura - Refuse / Resist Taktim abi buna :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hep dusunurum bunu bi turlu karar weremiorum hehe
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 lam sizdeki topic anlayışınada hayran kaldım he Allahtan Konu Dışı die bi bölüm yapmış karakedi. Ne kadar saçma konu var hepsi burda.%60 kadarı tabii ististanalar hariç :D Hem Türklerde ölenin ardından müzik çalma gibi bi adetin söz konusu olduğunu zannetmiyorum sen galiba diğer ülkelerle karıştırdın burayı. Burası Türkiye. Hadi oldu ki çalındı. Çalsa çalsa dın dın dının dırı dırı dın çalar :) Gerçi askere yollarken dahi konvoylarla gidiliyorsa bu ülkede bu neden olmasın. Birbirinden saçma şeylerle, saçmalıklarla dolu bi ülke bence burası bu şartlar altında. (bunlar gerçi sadece devede tırnak ama..)[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected]
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Beni ölünce yaksınlar,küllerimi doğaya bıraksınlar Yaktıkları yere birde kılıç diksinler ama kimse kılıcı bir daha yerinden oynatamasın Güzel elfler hüzünlü şarkılar söylesinler,LotR-Evenstar gibin off ne diyorum ben ya[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar.
Berk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 gömüleyim koca bir çınarın altına ruhum dolaşsın ormanın içinde; Rüzgar fısıldasın doğanın şarkısını Karanlık çağ gelse de solmasın agacım...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
narin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Faerdun, 25 Şubat 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Beni ölünce yaksınlar,küllerimi doğaya bıraksınlar Yaktıkları yere birde kılıç diksinler ama kimse kılıcı bir daha yerinden oynatamasın Güzel elfler hüzünlü şarkılar söylesinler,LotR-Evenstar gibin off ne diyorum ben ya[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Koçum küllerü kılıçın kabzasına da yerleştirelimmi ?[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 syberia nın müziği çalsın hava yağmurlu olsun gömüleceğim yerde oradaki mezarlığa benzesin[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !".
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 cenaze namazı mümkünse müezzin[hline]karga theurgist of The Forsaken [Bu mesaj Glatheros tarafından 25 Şubat 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: narin, 25 Şubat 2003 22:12 tarihinde demiş ki: said: Faerdun, 25 Şubat 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Beni ölünce yaksınlar,küllerimi doğaya bıraksınlar Yaktıkları yere birde kılıç diksinler ama kimse kılıcı bir daha yerinden oynatamasın Güzel elfler hüzünlü şarkılar söylesinler,LotR-Evenstar gibin off ne diyorum ben ya[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Koçum küllerü kılıçın kabzasına da yerleştirelimmi ?[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... yok hoca kılııcın kabzasına yerleştirme bırak doğaya karısayim küllerimin düştüğü yerde siyah güller açsın,asla solmasın eğer bir gün kılıcın yanında bir aşık gözyaşı dökerse güller beyaz olsun,kalpler sevgi dolsun Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Cenazemde Kimse olmasın... Dağlar olsun benim cenazem... Kimse bilmesin...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! knoxville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bildiim kadarIyla yakIlmak yasak. :) fantazini bok etmiim ama. :P vasiyet etsen?[hline]d. quantell the poor (!) thief Othranx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 löl=) Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Sly-One, 25 Şubat 2003 21:55 tarihinde demiş ki: ben cenaze toreni istemem.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bende... :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 first knight taki gibi bi tören istiorum.. denize itecekler beni arkada ki müzii hatırlamıorum ama manyka bişi vardı.. uzaktan bi yanan okla vurucaklar yanımdaki ot vs. yi ve yanacağım... *!her zmnki gib hristiyan mode on*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Arkadaslar pepelege vasiyet ediyorum ben öldükten sonra beni yiyeceksiniz :) Saka bir yana aslinda beni yakip küllerimden elmas bir yüzük yapabilirler. Veya benim cesedimi yüksek bir tepedeki çinar agacinin dibine gömebilirler.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] narin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Tüm sevdiklerim gelsinler.sevdikleri müzik çalsın.gülsünler..konuşsunlar..hatta içsinler..:) ben de çaktırmadan katılırım onlara[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/515144-cenaze-toreni-fantazisi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Cenaze töreni fantazisi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: narin, 25 Şubat 2003 22:12 tarihinde demiş ki: said: Faerdun, 25 Şubat 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Beni ölünce yaksınlar,küllerimi doğaya bıraksınlar Yaktıkları yere birde kılıç diksinler ama kimse kılıcı bir daha yerinden oynatamasın Güzel elfler hüzünlü şarkılar söylesinler,LotR-Evenstar gibin off ne diyorum ben ya[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Koçum küllerü kılıçın kabzasına da yerleştirelimmi ?[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... yok hoca kılııcın kabzasına yerleştirme bırak doğaya karısayim küllerimin düştüğü yerde siyah güller açsın,asla solmasın eğer bir gün kılıcın yanında bir aşık gözyaşı dökerse güller beyaz olsun,kalpler sevgi dolsun
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Cenazemde Kimse olmasın... Dağlar olsun benim cenazem... Kimse bilmesin...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bildiim kadarIyla yakIlmak yasak. :) fantazini bok etmiim ama. :P vasiyet etsen?[hline]d. quantell the poor (!) thief
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Sly-One, 25 Şubat 2003 21:55 tarihinde demiş ki: ben cenaze toreni istemem.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bende... :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 first knight taki gibi bi tören istiorum.. denize itecekler beni arkada ki müzii hatırlamıorum ama manyka bişi vardı.. uzaktan bi yanan okla vurucaklar yanımdaki ot vs. yi ve yanacağım... *!her zmnki gib hristiyan mode on*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Arkadaslar pepelege vasiyet ediyorum ben öldükten sonra beni yiyeceksiniz :) Saka bir yana aslinda beni yakip küllerimden elmas bir yüzük yapabilirler. Veya benim cesedimi yüksek bir tepedeki çinar agacinin dibine gömebilirler.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords]
narin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Tüm sevdiklerim gelsinler.sevdikleri müzik çalsın.gülsünler..konuşsunlar..hatta içsinler..:) ben de çaktırmadan katılırım onlara[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
Öne çıkan mesajlar