Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winter Universiade 2011 @Erzurum

AthleT

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
ya hangi gerizekalinin eseridir bu kadar yatirimi erzuruma yapmak

palandokende yilin bir ayi adam akilli kar olur olmaz, ben kayak hastasiyim

deli gibi kar izlerim oldumu zipluyorum hemen

palandokende adam akilli kar hic bir zaman olmuyor

yilda sadece bir ay

bu kadar yatirima yazik oraya

simdi sansa kar yagarsa iyi yagmazsada suni kar yaptik

e peki o yatirim nolacak off
Sosyal ağlarda paylaş

bugün akşam oradaydım bir kaç şey izleyeyim dedim fakat bitirmişler sanırım saat 7 den sonra rampalardan atlayış yapmıyorlardı, aslında buz hokeyi stadına gidip hokey izlemek istiyordum ama otobüs kalkacağı için pek bir şey yapamadım. Recep Akdağ sayesinde boyle bir organizasyon burada yapıldı diye düşünüyorum fakat yapanları tebrikte etmek istiyorum, Erzurum nere böyle bir şey/organizasyon nere. istanbul, izmir, ankara gibi büyük şehirlerimizden farklı yerde olması sevindirici. 2011 Temmuz ayında da Trabzon'da da yine böyle bir etkinlik var (Avrupa gençler olimpiyatı idi sanırım, tam ismi aklıma gelmedi). Keşke böyle bi olay Samsun'umuzun başına da gelse (gerçi 2000 de avrupa taekwando şampiyonası vardı ama o sayılmaz =P)

o değil de, bu rus/ukraynalı kızlar gerçekten güzelmiş. (abdlilerin de hakkını yemeyelım =D)

umarım Erzurum alnının akıyla bu işten çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

2 Şubat 2011 itibariyle organizasyon kusursuz bir şekilde ilerliyor =)
Fakat bazı bilgi eksikliği bulunan arkadaşların yaptığı yorumlara cevap vermek istiyorum.

matama said:

ya hangi gerizekalinin eseridir bu kadar yatirimi erzuruma yapmak
palandokende yilin bir ayi adam akilli kar olur olmaz, ben kayak hastasiyim
deli gibi kar izlerim oldumu zipluyorum hemen
palandokende adam akilli kar hic bir zaman olmuyor
yilda sadece bir ay
bu kadar yatirima yazik oraya
simdi sansa kar yagarsa iyi yagmazsada suni kar yaptik
e peki o yatirim nolacak off

Öncelikle ne kadar kayak hastası olduğunu Palandöken'de yılın sadece 1 ayı kar olduğunu söylemenden anlamak mümkün. Yılın 5 ayı palandökende kayak yapılıyor. Sadece bu sene kar konusunda ufak bir sıkıntı çekildi. Kış Oyunları sadece kayak anlamına gelmez, ayrıca tüm kar sporları da Palandöken'de yapılmıyor. O yüzden organizasyon kısmına gerizekalı demeni soğukta fazla kalmana veriyorum ;) Erzurum Türkiye'nin en yüksek şehirlerinden birisi, Palandöken'de avrupa'nın sayılı kayak pistlerinden. O yüzden Erzurum'u ve organizasyonun mükemmelliğini bilmeden atıp tutman hoş olmamış ;)

Tyrannus said:

abi cok kotu hokey oynuyoruz ahahahah

Ben de hokey oynuyorum, aynı zamanda antrenörlük yapıyorum. Malum maç yaptığımız ülkelerde yaklaşık 100 yıldır hokey oynanıyor. Biz çok yeniyiz. Bu organizasyonda da ev sahibi olduğumuz için oynama hakkına sahibiz. Bizim için büyük tecrübe oluyor. İlerleyen yıllarda başarının da gelmesi kaçınılmaz olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...