Pickles Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Elektrik dağıtımı özel şirketlere verildi elektriğe para vermeyen şehirlerdeki insanlardan şimdi para alınıyor takip ediliyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pickles said: Elektrik dağıtımı özel şirketlere verildi elektriğe para vermeyen şehirlerdeki insanlardan şimdi para alınıyor takip ediliyor bunlar ararararar bi tarafimla guluyorum bu lafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gülmesen şaşardım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hangi akıl mantıkla şuaraya gelip elektrik telefon gibi altyapıların özelleşmesini savunuyosunuz ya. yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bir halt kalmadı devlete ait. adamlar çat die elektirik telefon su falan kesip ülkeyi alıp giderler napıcaksın o zaman ? hangi millette var böyle saçma özelleşme yollarıda satıyoruz zaten köprüler yapılırken parası çıksın para alınmıcak dendi baktı güzel yeniyo gelen para yediler yediler yok biz yedik yabancı kardeşlerimiz yemedi biraz da onlar yesin die özelleştiriyolar. Helal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu araplara bundan yıllar yıllar önce ingilizler amerikalılar yalvardı resmen özelleştirme için ayrıca bu ülkedeki tüm yabancı firmalar kazandıkları paranın sadece bir kısmını yurtdışına çıkarabiliyor. son olarak da TT yi bilmemkim alınca sizin ergen konuşmalarınızı dinlemiyorlar bildiğim kadarıyla çalık holding ukraynanın telekom şirketinin sahibi aklıma gelenleri yazdım yeri burası gibi @khalad elektiriği su yu telefonu keserler ülkeden giderler ne demek ya şaka gibisin bunu düşünüyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Özelleştiren devlet. Koskocaman DEVLET yani. Özelleştirdiği de kendi toprağında kendi yasalarına bağlı şeyler... Öyle telekomu alan yabancı yarın keserse telefonu korktuğunuz gibi, ya da daha basitinden düzgün işletemezse verdiği gibi löööp diye elinden alır adamın o DEVLET. Özelleştirilince elden komple gitti aneey diye bakmayın yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 DeaN said: Mortyr said: Laissez-fairé her zaman daha iyidir tabi sen nerden çıktın TKP den mi? Liberalizm her zaman bir azınlık için daha iyidir tabi Hiç beş parmağın beşi bir mi? Hiç halk akıllanır mı, onlar bunu hak ediyor? Biz zaten çok soylu herifleriz, hatta masonuz biz, ritüeller yapıp sonra mali mevzular konuşuyoruz Bu halk aptal Hayır efendim biz sömürmüyoruz A bakın Mc Donald's, vuv adidas, yaşasın pff Ormanda da aslan geliyo geyiği yiyiyo. Aptal karınca yuvasında bile bi hiyerarşi var kraliçe, işçiler, askerler diye. Binlerce karınca kraliçeyi besleyecez diye dışarı çıkıp ölüp gidiyor vs. Doğal ortamda bile bi eşitlik yokken insanlar arasındaki düzende nasıl olmasını bekliyorsunuz ki? Şu devirde komünizm diye de yanıp tutuşulmaz arkadaş. Fidel Castro bile çıktı "komünizm bizde bile düzgün işlemiyo dünyanın başka hiç bi yerinde işleyemez ki " dedi, kardeşi küba da özel sektörün önünü açıyor şimdi. Kağıt üstünde güzel herkesin eşit olması fikri, ama ütopyadan öteye geçemez. Kaldı ki liberal ekonomi diğer tüm yöntemlerden daha fazla istihdam sağlar. İşin makroekonomik boyutlarına hiç girmiyorum. Yazdım bütün bunları da senin ideolojini değiştirebileceğimi düşündüğümden değil. Takıl sen öyle, bi gün Karl Marx haklı çıkar kesin :D Komünistlik parayı feministlik kocayı bulana kadardır zaten hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahaha fidelin sözlerini bi yerinden uydurmakda guzelmiş. adres ver ömden bütün malvarlğıına düello yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mortyr said: Laissez-fairé her zaman daha iyidir tabi http://mises.org/images4/KeynesMagician.jpg ARE YOU A WIZARD?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cuce said: ahaha fidelin sözlerini bi yerinden uydurmakda guzelmiş. adres ver ömden bütün malvarlğıına düello yapalım Fidel Castro says Cuban model no longer works "The Cuban model doesn't even work for us anymore." http://www.reuters.com/article/idUSTRE6874LC20100908 Ayrıyetten, senin malvarlığın benimkinin 20 de 1 falandır kesin, böyle uçuk bi iddia olamaz. İstiyosan senin mal varlığın kadar koyarım ama masaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adam hem parasiyla hemde bilgisi ile dovdu nedir bu fakirlerden cektigimiz anlamiyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Küba modeli ile ileri geri konuşmadan önce Küba modelinin ne olduğunu bana bi anlatsanıza? Küba modeli nedir? Varmıdır öyle bir şey? Küba Modeli denilen bir kavram var ise bu marksist ekonomi içerisinde farklı bir yol izlendiğini gösterir. Küba'da oldu olası Marksist-Leninist çizgide ilerlemiş bir yönetime sahipti devrimden sonra. Dolayısıyla Küba Modeli denilen bir şey yok aslında. Fidel o dediğiyle aslında şunu kastediyordu: " Biz 50 sene ambargo altında kendimize yetebildik, tek kuruş borçlanmadık, buna rağmen eğitim ve sağlığı kaliteli biçimde insanlara sunabildik, dünyanın en iyi doktorlarını yetiştirdik, bununla da kalmadık, bir milyon kişiyi gereksiz yere devletde çalıştırabilecek kadar güç sahibiydik, ama artık düşüse geçiyoruz, neden, çünkü ambargo var, bu düşüsü düzeltmek için bazı reformlar yapmak zorundayız. " Olayları doğru anlamak gerekir. Küba'ya b.k atmadan önce. Ya da hastahane kapısında adamın eline bim poşetiyle cenin verilen Türkiye'de yaşayıp Küba'ya b.k atmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi adımın düğünün 50 bin kişi geldi hepsi çeyrek altın taksa cok rahat alır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bu ingiltere modelinde özelliştirilen kurumları araplar falan mı almış anlayamadım ben o olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 DeaN said: Küba modeli ile ileri geri konuşmadan önce Küba modelinin ne olduğunu bana bi anlatsanıza? Küba modeli nedir? Varmıdır öyle bir şey? Küba Modeli denilen bir kavram var ise bu marksist ekonomi içerisinde farklı bir yol izlendiğini gösterir. Küba'da oldu olası Marksist-Leninist çizgide ilerlemiş bir yönetime sahipti devrimden sonra. Dolayısıyla Küba Modeli denilen bir şey yok aslında. Fidel o dediğiyle aslında şunu kastediyordu: " Biz 50 sene ambargo altında kendimize yetebildik, tek kuruş borçlanmadık, buna rağmen eğitim ve sağlığı kaliteli biçimde insanlara sunabildik, dünyanın en iyi doktorlarını yetiştirdik, bununla da kalmadık, bir milyon kişiyi gereksiz yere devletde çalıştırabilecek kadar güç sahibiydik, ama artık düşüse geçiyoruz, neden, çünkü ambargo var, bu düşüsü düzeltmek için bazı reformlar yapmak zorundayız. " Olayları doğru anlamak gerekir. Küba'ya b.k atmadan önce. Ya da hastahane kapısında adamın eline bim poşetiyle cenin verilen Türkiye'de yaşayıp Küba'ya b.k atmadan önce. Küba'ya hiç gittin mi peki? Ben gittim... Eğlenceli oldu benim için. Ucuz yaşam, ucuz seks, hatunlar da güzel. Ama orda öyle dediğin gibi kaliteli eğitim ve sağlık yok işte, öyle yazıyolar diye öyle kabul ediyorsun sen. Devlet 2 kalıp sabun veriyomuş her sene kübalılar yıkansın diye. Bütün seneye 2 kalıp. Hepsi leş gibi kirli ve bakımsız o yüzden. Dönerken kalan şampuanları house clening deki kadına verdim, kadının gözleri doldu lan sanki sefaletten kurtarmışım gibi. Eli yüzü azıcık düzgün kızlar turistlerin önüne afedersiniz domalıyo hemen, alsın beni evlenekte kurtulayım diye. Bi de komik bi hikaye: Ordaki kübalı tur rehberimiz bi yemek sırasında cebinden ses kayıt cihazını çıkarttı. Şu minik kasetli kayıt cihazları olurdu ya. "Bak bunu yeni aldım, nası güzel di mi. bak ses kaydediyo, sonra çalıyo" falan gibisinden çat pat ingilizceyle anlatıyo bana. Bende iPhone'umu çıkardım bu da yapıyo onu diye. Adam neye uğradığını şaşırdı. Sanki uzaylı teknolojisi göstermişim gibi. Tur bitene kadar da her gün telefonu kurcalamak istedi. İlk günkü hayretler içerisinde baktı alete hahah Buysa sizin kaliteli yaşam anlayışınız gidin Küba da yaşayın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gitmemişsin kbaya uyduruyosun, bilip bilmeden domalıyo bilmene diye demek ayrıca ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Evime gelmeyecek misin düelloya. Fotoğraf albümünü gösteririm gelmişken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kuba'da sabun satiliyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 duello diyorum ölüceksin gidiceksin zaten, orman kuralı. napıcaksınki kalan mal varlığını. benım malvarlığımı nerden anladıysan? ip'denmi baktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ohs duello varsa cuce'ye basarim ben. hp yuksek adamda, str item giyse bide imba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Hehehehe anca öldürmek gelir aklına o kadar servete kavuşmak için zaten. Öyle bi para yapacak başka vasıfın olmadığından.... Zaten paran olsa komünist olmazdın en başından =) Nedense Napoleon'un lafını çağrıştırdı tutumun: Din fakirlerin zenginleri katletmesine mani olmak için uydurulmuş bir şeydir diye. hehehehe güldüm akşam akşam sağol cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahaha, mükemmel bir adammış bu. sakın sakıın katılırken, Laissez-fairé SIZI DUSUK SINIF! diyip. sonra bunu orman kanunua bağlamak , bak aslan nasılda herşeyi yido demek, sonra gelip "aahahah seni kücük işci sınıfı, ben aristokrasının tepesindeyim, ancak giyotinde bana dokunabilirsin zaten" mükkemmelmiş ya hoş cok şaşırmamak lazım böle şeylerede, şaşırıyoruz hala napalım safız hala insanlar mantıklı birbirlerini tamamalıyan düşünceleri var sanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sizin düşünceniz mantıklı olsaydı zengin olan siz fakir olan biz olurduk naber =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 pışşşıııık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar