Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kizlar begeniyo falan denmi$ de, hermes mi lan bu? bildigin pulman trene binen yolcu cantasi. gecen hafta italyada gordum bundan bol bol, laleli civarlarinda bi ihtimal vardir ama cok dandik uretimlerle kar$ila$ma ihtimalin de var. boyle bir mali izmirde bulabilmen icin once bunun istanbulda moda olmasi sonra o moda akiminin uzerinden 3 yil gecmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ha bi de 750 dolar cok degil yani. hakiki deri olacak garantili markali. cakmasini belki 200 lere bulursun. bak benim surekli deri mal aldigim bi yer var laleide, oraya bi telefon ac sor, Exter Deri olmasi lazim ismi. beymene falan fason mal uretiyolar. Exter deri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 applev0dka said: Llama said: bu 750 dolar tabi ama ucuzu lazım :) kemeraltında falan varmidir bu ulan 80 lira bilet parasina cok diosn 750 liraya canta arıosun ne ayaksinn :D :D abi 80 lira bide bunu gel git parası yemek parası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 adam izmiri ezmiş beyler. ayrıyeten Esh said: boyle bir mali izmirde bulabilmen icin once bunun istanbulda moda olmasi sonra o moda akiminin uzerinden 3 yil gecmesi gerekiyor. birşeyi bulabilmek için onun moda olmasını beklemek! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben de izmirliyim de, sadece objektif bakiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 i,zmir için gayet net bişeyi söylüyor.. istanbul dan gelen saç model akımı bile 2 sene sonra izmire geliyor sonra izmirde ben ilk yaptım diye dolanan tiplerle 1888de bira içiyoruz peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 blues biletleri 80 lira mı seko ? ayrıca arakdaşın babası derici kapılarda. ona resmi vericem bu akşam. bulursa haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 1888'e yaşı tutuyomu onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 öğrenci 22.5 gibi bişeydi 80 lira ne yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 lan gelin istanbula işte. kapalı çarşıda bişiler bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 tırstım bende 80i görünce önceki sayfada. yakın zamanda da bildiğim tek etkinlik oydu, ona yordum bende dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Theridone said: blues biletleri 80 lira mı seko ? ayrıca arakdaşın babası derici kapılarda. ona resmi vericem bu akşam. bulursa haber veririm 33,5e aldım cuma ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 açmadımı biri topik kimler gidiyo diye orda link falan verirlerdi du ben buldum hatta efes blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 topla apaçileri başımıza zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ege o kadar da apaçi değilim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hele bi geleyim alsancak bizim zaten yeterince eğlenceliyiz şart değil blues ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu çanta ne abiğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben çanta diyorum almayılım diyorum bayıldım diyorum bulmalıyım diyorum efes diyorsunuz bana neyse cuma ordayım ben en yakışıklı çocuk kim gelin benimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu cuma değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 evet öbür cuma bi tane cuma var sonuç olarak geliyon mu sen ordamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 lol al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 efes çıkışı arayın buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 pek sevgili arkadaşım Egeye bağlı o isterse gitçez istemezse evde oturup back to the future serisi izler , şeker yeriz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Şeker yemeyin dişleriniz çürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu sene sırf zenci var bluesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar