Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde bu aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kizlar begeniyo falan denmi$ de, hermes mi lan bu? bildigin pulman trene binen yolcu cantasi.

gecen hafta italyada gordum bundan bol bol, laleli civarlarinda bi ihtimal vardir ama cok dandik uretimlerle kar$ila$ma ihtimalin de var.

boyle bir mali izmirde bulabilmen icin once bunun istanbulda moda olmasi sonra o moda akiminin uzerinden 3 yil gecmesi gerekiyor.
Mesaj tarihi:
ha bi de 750 dolar cok degil yani. hakiki deri olacak garantili markali. cakmasini belki 200 lere bulursun.

bak benim surekli deri mal aldigim bi yer var laleide, oraya bi telefon ac sor, Exter Deri olmasi lazim ismi. beymene falan fason mal uretiyolar.
Exter deri
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Llama said:

bu 750 dolar tabi ama ucuzu lazım :)
kemeraltında falan varmidir bu

ulan 80 lira bilet parasina cok diosn 750 liraya canta arıosun ne ayaksinn :D :D

abi 80 lira bide bunu gel git parası yemek parası :)
Mesaj tarihi:
adam izmiri ezmiş beyler.

ayrıyeten
Esh said:

boyle bir mali izmirde bulabilmen icin once bunun istanbulda moda olmasi sonra o moda akiminin uzerinden 3 yil gecmesi gerekiyor.

birşeyi bulabilmek için onun moda olmasını beklemek! lol
Mesaj tarihi:
i,zmir için gayet net bişeyi söylüyor..
istanbul dan gelen saç model akımı bile 2 sene sonra izmire geliyor sonra izmirde ben ilk yaptım diye dolanan tiplerle 1888de bira içiyoruz peh
Mesaj tarihi:
Theridone said:

blues biletleri 80 lira mı seko ?

ayrıca arakdaşın babası derici kapılarda. ona resmi vericem bu akşam. bulursa haber veririm

33,5e aldım cuma ordayım
Mesaj tarihi:
ben çanta diyorum almayılım diyorum
bayıldım diyorum
bulmalıyım diyorum
efes diyorsunuz bana
neyse cuma ordayım ben en yakışıklı çocuk kim gelin benimdir :P
  • Yeni Oluştur...