FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "bak bu son şansın, bence benlen sevgili olunur" de kızın kulağına fısıldayarak.baktın olmuyo hala, grş sçs aeo de kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sparkcaster said: bende hep senden çok hoşlanıyorum diyorum, ondan kaybediyorum sanırım Senin boyun kısa ordan kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 reddederse şaka yaptım o kadar da çok tatlı değilsin de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 FromTheHell said: grş sçs aeo de kaç. 10 saniye düşündüm ne yazıyo burda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dasaaa said: arkadaşım bi feasibility yapar adam önce değil mi? gecko said: o ne demek :( olur mu olmaz mı önce bi tart, olmayacak gibiyse hiç girişme demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ulan senin yaptigini ben bile yapmamistim be. ki iliskiler konusunda hakkaten cok kotuyum zamaninda. dusun. vay liseli vay. demekki mezun olmak liseli olmayi engellemiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 FromTheHell said: "bak bu son şansın, bence benlen sevgili olunur" de kızın kulağına fısıldayarak.baktın olmuyo hala, grş sçs aeo de kaç. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en son birine senden hoşlanıyorum dediğimde ilköğretim 7 deydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 zaten ondan sonra da kimseye bişey teklif etmedim. kız feci ayar vermişti sdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sonra upgrade olup hep seni seviyorum mu dedin lan heheh zamanla işi kapıyo insan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 git kıza kaçırıcam seni de,bohçanı hazırla de artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "senin için dişlerimi, yumruklarımı sıkıyorum" en güzeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fede karaya vururken ki resimlerini gösteriyo artik. seni seviyorum cok klise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tebrik ederim gecko. Ciddiyim. En azından buradakilerin yarısından fazla medeni cesaretin var bir kıza teklif edecek. Biraz yanlış yerden girmişsin ama olsun. Olmazsa da kafanı bozmana gerek yok. Hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu karaya vurduğum gibi sana da vurmak istiyorum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 güzel bir geleceğe umutla koşmak ister misin benimle? de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaperon said: Tebrik ederim gecko. Ciddiyim. En azından buradakilerin yarısından fazla medeni cesaretin var bir kıza teklif edecek. Biraz yanlış yerden girmişsin ama olsun. Olmazsa da kafanı bozmana gerek yok. Hayırlısı... bence onlarında geçmişine dönmek lazım elbet vardır bi anıları psikolojik sorunlar hep burdan doğuyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fede said: bu karaya vurduğum gibi sana da vurmak istiyorum diyorum. FromTheHell said: "bak bu son şansın, bence benlen sevgili olunur" de kızın kulağına fısıldayarak.baktın olmuyo hala, grş sçs aeo de kaç. mehueuhsdsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 FromTheHell said: güzel bir geleceğe umutla koşmak ister misin benimle? de. Gel gündüzle gece olalım da desin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 o çok abartı olur bence, demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 çocuun üstüne çok gittik sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 arkasından sessizce yaklaşıp çıkartıp suratına vur. AL BUNU AL! de. kadınlar sert erkekleri sever. öykü serter kekleri sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 simdi senden hoslaniyorum demek o kadar fena degil, nerde ve nasi bi sekilde söyledigin önemli. yeri ve zamani yani. direkt olmussun aferin, bi dahakine daha cool bi sekilde yaklas ama. selam tatlim, sana karsi bos degilim... gibi mesela. sdufh yok ama talihsiz olan söyledigin sey degil, kizin senden hoslanmamasi ^.^ hoslansaydi, ne dediginin önemi pek olmazdi yani. o yüzden bi daakine emin olmadan acilma böyle young padawan. hatta acilmana bile gerek yok, bisiler olursa kendiliginden olsun. en güzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 medeni cesaretinden dolayı gecko'yu kutlamak lazım gitmeyin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 daaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapma yaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar