Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Örneğin bir kelime aramam lazım o kelimede i_staff_abow olsun simdi bu kelime scripts klasorunun içinde bir xxxxx.scp nin içinde ama 100 tane xx.scp dosyası var. Ama bu kelime hanginin içinde bilmiyorum...tek tek içine girip find ile i_staff_abow die aratmaktansa 1 programa script klasorunun içindeki tüm .scp uzantılı dosyalarda i_staff_abow u ara dieceğim bir program arıyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada ben böyle bir programı kullandım hatta paticikte görmüştüm sanırım...ama şimdi script için değil başka bir şey aramam lazım :( lütfen yardım edin....[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Yeri burası değil ki bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yeri burası, ve ne yazıkki böyle bir program bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Brook, 22 Ağustos 2004 16:36 tarihinde demiş ki: Yeri burası değil ki bunun. farzetki .scp dosyasında bir kelime arıcam :) nasıl burası değil burda bilenler vardır dostum mrk etme :)[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Edit Plus ta bu war . Find in files seçeneğini kullanırsan dizin gösterdiğin her yerde o kelimeyi bulur. www.editplus.com sitesinden indirebilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Birde eklemek istiyorum aramak istediğin dosyanın uzantısını gösteriyorsun hemen her dosyada aratabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Larethian saolasın, bir tane daha program vardı o program sırf o iş içindi.... onu biliyormusun yada başka bilen varsa cok makbule gecer bu program işimi gördü ama o programı bulup arşivime katmak istiyorum...[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O dediğin program Actual Search & Replace sanırım.[signature][hline]how much longer? Tomorrow never comes until it's too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: -Aeris-, 22 Ağustos 2004 16:55 tarihinde demiş ki: O dediğin program Actual Search & Replace sanırım. EVET HATIRLADIM :) COK SAOLUN herkeze teşekkürler...[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 neler yapmışlar beaw, benim ruhumda hamallık varmış demek ki, sürekli Ctrl+F :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 XP de klasor icinde F3 yapıp dosya içi arama yaptırabiliyorsun (98 de varmıydı hatırlamıyorum ) ama bana kalırsa text editör kullan hemen hemen hepsi yapıyor. Editplus tavsiye ederim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Eğer WinXP kullanıyorsanız sorunu microsoft destek bu adresten çözebilirsiniz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar