Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hahaha helal olsun bu patiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kingpin said:

lan sanki ben trasty'nin buna benzer bir mesajını daha hatırlıyor gibiyim.

aynen abi. adam hasta galiba, 2 senede bir aynı seyi yazıp ustunluk kurma cabası var. hayal dunyasında mı yasıyor yoksa erken yasta paranın getirdigi bi huzursuzluk mu cozemedim. allah sifa versin.
Mesaj tarihi:
abii aramaya inandım.

Trasty said:

600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya
Mesaj tarihi:
moonfall said:

abii aramaya inandım.

Trasty said:

600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya

adam harbiden aramaya inanmıs, helal olsun.
1 senede baya degisme var ama, karakterimiz aynı ehuhe, herip sayısal degerler dısında bildigin c/p yapmıs lan.
Mesaj tarihi:
moonfall said:

abii aramaya inandım.

Trasty said:

link ver.
Mesaj tarihi:
cemss said:

http://forum.paticik.com/read.php?29,3105213,3105840#msg-3105840

Trasty said:

Çok içten ve samimi bi yorum yapıcam.. Gerçekten abartarak konuştuğum sanılmasın.. İçimden geleni söylüyorum..

İddia kuponuma 4+ - 0 yazdım ki 100 YTL yatırdım bukadarda içtenlikle söylüyorum.. allah nasip ederse 1.5 milyar kazanmış olucam.. 4 veya üstü atamayacağımızdan korkmuyorum bir şekilde bi hatalı penaltı ile 5-1 6-1 biterse diye korkuyorum sadece..

ahahahaha bahsettigi mac da 0-0 bitti IQ'na senin sdfdsfdsfds.
  • Yeni Oluştur...