Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hahaha helal olsun bu patiye

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:

lan sanki ben trasty'nin buna benzer bir mesajını daha hatırlıyor gibiyim.

aynen abi. adam hasta galiba, 2 senede bir aynı seyi yazıp ustunluk kurma cabası var. hayal dunyasında mı yasıyor yoksa erken yasta paranın getirdigi bi huzursuzluk mu cozemedim. allah sifa versin.
Sosyal ağlarda paylaş

abii aramaya inandım.

Trasty said:

600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

abii aramaya inandım.

Trasty said:

600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya

adam harbiden aramaya inanmıs, helal olsun.
1 senede baya degisme var ama, karakterimiz aynı ehuhe, herip sayısal degerler dısında bildigin c/p yapmıs lan.
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

abii aramaya inandım.

Trasty said:

link ver.
Sosyal ağlarda paylaş

cemss said:

http://forum.paticik.com/read.php?29,3105213,3105840#msg-3105840

Trasty said:

Çok içten ve samimi bi yorum yapıcam.. Gerçekten abartarak konuştuğum sanılmasın.. İçimden geleni söylüyorum..

İddia kuponuma 4+ - 0 yazdım ki 100 YTL yatırdım bukadarda içtenlikle söylüyorum.. allah nasip ederse 1.5 milyar kazanmış olucam.. 4 veya üstü atamayacağımızdan korkmuyorum bir şekilde bi hatalı penaltı ile 5-1 6-1 biterse diye korkuyorum sadece..

ahahahaha bahsettigi mac da 0-0 bitti IQ'na senin sdfdsfdsfds.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...