Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 KLAVYELERNİZE SAĞLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 asitliroachyahnisi said: Replay Pack'de Oyman nickli oyuncumuzun replay'i yokmu ben mi göremiyorum? Lag yüzünden oynayamadığından yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 TD)Pentagram said: Türkiye 3-2 Avusturya Oyman 0-2 Bioboyat SuGosu 2-0 Smoker Bamboocha 2-1 Rigety Vendetta 2-1Gamtja 2w2: SuGoSu+Darvin 1-2 gamtja + smoker Maçın adamı harika geri dönüşleri ve nefes geçen müsabakaları ile Vendetta seçilmiştir.Tüm oyuncular ellerinden geleni yaptığı için teşekkür ediyorum. Replay Pack: http://download408.mediafire.com/v29c2d14142g/6d28m1ga1vfh414/trvsaus.rar Replay paketi çok iyi oldu, dün izleyememiştim yarım kalmıştı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oymanda yenerdi o tossu.. 3-0 olrdu hatta 2v2 takımımızda cok kötü yeni bi ikili deneyin sugosu darvin fıs win alamasın .pneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Oyman'ın laglı bir şekilde bu tipte önemli bir maça çıkması yanlış değil mi? İyiki diğer oyuncular kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 tunca said: İyi kötü birileri uğraşmış bir takım kurmuş maç ayarlıyor, stream ayarlıyor, commentator ayarlıyor. Ortada daha iyisini yapan biri olmadığı sürece kimsenin "kendinize türk milli takımı demeyin" gibi saçma eleştirilerde bulunmaması gerekir. Yapıyorsa da kötü niyet ararım altında hiç bir yapıcı yönü yok. Tuncaya benden 10 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bombilo said: DeathWarrioR said: böyle ülke adları ile maç yapılması çok yanlış. sonuçta orada siz türkiyeyi temsil ediyorsunuz diyen resmi bir kurum yok. +1 nedenini bilmiyorum yalnız ikinize de küfredesim geldi. hiç bir şeye katkıda bulunmayıp " YANLIŞ YAPIYONUZ SIZ YEAĞĞĞĞ " demek ayıp bi şey, çok ayıp. MİLLİ takımımızda o kadar emek harcayan arkadaşlar varken bu lafları söylemeniz onlardan çok beni incitti. kendilerinin verdiği emeğin 1-2 troll tarafından küçümsenmesi beni derinden üzdü. neyse 21 sayfayı okumadım. eminim onlar da bu yönde düşünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 benim düşündüğüm; geride kalmış konuları ekleyecek önemli birşeyiniz yoksa tekrar yukarı çıkartmamamız gerektiğidir. yazdıklarınız ya da fikirleriniz önemsiz olduğu için değil; ama geride kalan sayfalarda 3 ay önce bunlar zaten yazıldı, tartışıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar