Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye vs Avusturya [27.10.2010 - 20:30]

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

TD)Pentagram said:

Türkiye 3-2 Avusturya

Oyman 0-2 Bioboyat
SuGosu 2-0 Smoker
Bamboocha 2-1 Rigety
Vendetta 2-1Gamtja

2w2:
SuGoSu+Darvin 1-2 gamtja + smoker

Maçın adamı harika geri dönüşleri ve nefes geçen müsabakaları ile Vendetta seçilmiştir.Tüm oyuncular ellerinden geleni yaptığı için teşekkür ediyorum.

Replay Pack: http://download408.mediafire.com/v29c2d14142g/6d28m1ga1vfh414/trvsaus.rar

Replay paketi çok iyi oldu, dün izleyememiştim yarım kalmıştı.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
tunca said:

İyi kötü birileri uğraşmış bir takım kurmuş maç ayarlıyor, stream ayarlıyor, commentator ayarlıyor. Ortada daha iyisini yapan biri olmadığı sürece kimsenin "kendinize türk milli takımı demeyin" gibi saçma eleştirilerde bulunmaması gerekir. Yapıyorsa da kötü niyet ararım altında hiç bir yapıcı yönü yok.

Tuncaya benden 10 puan.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

DeathWarrioR said:

böyle ülke adları ile maç yapılması çok yanlış. sonuçta orada siz türkiyeyi temsil ediyorsunuz diyen resmi bir kurum yok.

+1

nedenini bilmiyorum yalnız ikinize de küfredesim geldi. hiç bir şeye katkıda bulunmayıp " YANLIŞ YAPIYONUZ SIZ YEAĞĞĞĞ " demek ayıp bi şey, çok ayıp. MİLLİ takımımızda o kadar emek harcayan arkadaşlar varken bu lafları söylemeniz onlardan çok beni incitti. kendilerinin verdiği emeğin 1-2 troll tarafından küçümsenmesi beni derinden üzdü. neyse 21 sayfayı okumadım. eminim onlar da bu yönde düşünüyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

benim düşündüğüm; geride kalmış konuları ekleyecek önemli birşeyiniz yoksa tekrar yukarı çıkartmamamız gerektiğidir.

yazdıklarınız ya da fikirleriniz önemsiz olduğu için değil; ama geride kalan sayfalarda 3 ay önce bunlar zaten yazıldı, tartışıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...