screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kelebek Etkisi nde eleman günlükleri yakarken çalınmaya başlanan ve filmin sonuna kadar devam eden müzik ne bilen var mı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
arar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oasis - stop crying your heart out[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
duende Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 film tamamen insanı gerip gerip sonunda bu sarkıyı calınca insan bi gulumsemeyle ayrılıyodu salondan filmin sonuda harikaydı ama bu sarkı o anı muhtesem hale getiriyodu bende bu sarkıyı cok arayıp bulamamıstım tskler[signature][hline]im not like them nut i can pretend
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 inanmıorum oasis mi çalıyo.. ben kesin izlerim bu filmi[signature][hline]Siamonun Resimleri
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 www.mp3int.com burda var o şarkı indirdim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 filmi izlemediyseniz izleyin zaten çok iyi bi film 2. si parçada kral bi parça daha önce filmden çıkar çıkmaz bende aramıştım bunu sonunda bulmuştum zaten dinleyin derim[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Öne çıkan mesajlar