Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 öf yeter ya kaç gün oldu http://4chanarchive.org/images/279851587/1287194978454.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 doubtful said: 2gb demek, çok güzel. ISS hizmeti veriyor musunuz? Olur öyle. Geçen gün bağlantı sorunları yüzünden Biri'yi aradım yine. En son saçma sapan işler yaptırmalarından sıtkım sıyrıldı. Başladım tartışmaya. En son bana yollamanız gereken hız nedir soruma karşımdaki kadın 3400 megabit cevabını verince, emin misiniz soruma da "evet, maksimum 3500 megabit yollayabiliyoruz daha fazlasında hattan düşme yaşarsınız" deyince, bu işleri bırakma zamanı geldi diye düşündüm. Nere 33.6K'lık modem, nere 3500 megabit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 2 defa oyunun ortasında drop yedim. net var gorunuyor ama battle.net den dc oldum anlamsiz sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Oyunlarda çok ekstra sorun yaşamıyorum ama stream izlerken falan bayıyor. 2 sn kesintisiz izleyemiyorum. GomTV.Net sorun yaşatmıyor ama. Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 huun'a inandın ve kazandım! 8mbite kadar kotalı vardı bende bu demek oluoki eger u paketi kullanan syısı bölgenizede belirli saatlerde yogunsa sizin hızınız düsüyodu stable deildi yani bende 2mbit limitsize geçtim pingim 200 den bi anda 70e düstü ins bi degisiklik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 olm bu tt ne ayak anlamadım. beni de geçirmişler kotalı 8mbps'ye haberim bile olmadı. günlerce ağladım resmen niye bu halde bu net diye. kime sordunuz geçirirken diye sordum, falanca kişi telefonla görüşmemizde kabul etmiş dediler. adamın adını bile duymadım hayatımda. bi de eskiye dönmek için tt'ye gidip bilmem ne farkı ödemem lazımmış. şöyle asabi olduğum bi gün gidip kavga çıkartıcam onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 diyelimki bağlantını limitli den limitsize upgrade ettin, 1 hafta kullandın hoşuna gitmedi, tekrar eski haline çevirmen için 3 ay geçmesi gerekiyor, böyle abuk bi ttnet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bende hiç yok ne şanslıyım diye seviniyodum 2 haftadır bu akşam çok fena :S 5sn düzgün 2 sn lag ,5sn düzgün 2 sn lag ,5sn düzgün 2 sn lag şeklinde gidiyor oyunlar fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 150 ye cıktı yine eski tas eski hamam.. fark falan odemedim ben, internetten işlem yaptım orda aboneli degistir diodu degistrim bida degistrimek için 3 ay deil 1 ay yazıo senden ne parası aldılar ya peo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mikroyu lage göre ayarlamaya başladık ttnet sağ olsun 2 saniye lagde makroya ağırlık verip diğer 5 saniyede dalıyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Lelouch said: mikroyu lage göre ayarlamaya başladık ttnet sağ olsun 2 saniye lagde makroya ağırlık verip diğer 5 saniyede dalıyoruz artık hacı bi bakımdan iyi oluo, microm zaten avrupada en iyi macromda gelisio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Arkadaslar ttnetin isyer paketi diye tarifeleri var ve kullanmak icin isyeri olmaniza gerek yok 8mbit sinirsiz aylik 53 lira veriyorum. 2mbitin 49 lirA oldugu dusunulunce cok mantikli bi paket. Sinirsiz da hakiki sinirsiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi hala lag var ve sonuçlar bunlar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 novandaz said: abi hala lag var ve sonuçlar bunlar anlamadım ki hacı gayet iyi internetin de bi ben de lag yok anlamış değilim KoçNet 1mbit sınırsız @Kartal,İstanbul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yurtdışında bi server seçip test edin bir de, istanbul için 30-35ms bile çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sleeep said: novandaz said: abi hala lag var ve sonuçlar bunlar anlamadım ki hacı gayet iyi internetin de bi ben de lag yok anlamış değilim KoçNet 1mbit sınırsız @Kartal,İstanbul :P abicim download'la pingi karıstırmayın.. 900 le download edersin ama laglı oynarsın, nie? packet loss olur veya pingin yüksektir.. pinginin yüksek olması senin downloadını etkilemez ( die biliom ) yani ping atın googlea 70 se 0 lag oynarsınız, yüksekse sıkıntı yaratır "ping -t www.google.com" bunu calıstıra yazıp entera basın ayıca senin o hız testi yaptın server b.net serveri 1 deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Şimdi şöyle bir problem var. Blizzard bnet server'larında echo servisini kapalı tuttuğundan bnet server'ına ping atıp test etme imkanımız yok. İsteyen 213.248.127.130 no'lu ip'ye ping atıp deneyebilir. Blizzard (veya hizmet aldığı şirket TeliaSonera AB sanırım) bnet server'larına gelen bağlantı isteklerini, ağ trafiği yük dengeleme sistemi ile yönlendirdiğinden bnet tarafında problem olma ihtimali zayıf. İsteyen değişik aralıklarla yukarıda yazdığım IP'ye tracert komutu ile bakabilir. İsteyen tracert komutunun kullanımına bakabilir. Komut satırına şu komutu: tracert -d 213.248.127.130 yazıp enter'layın. Tracert komutu ile baktığınızda 80.91.XXX.XXX IP'lerine kadar yüksek ping değeri alan ara atlama var mı diye bakmak akıllıca olabilir. Bende 1000-1400 seviyelerinde ping'e cevap veren atlama mevcut (uydunet kullanıyorum). 80.91.XXX.XXX ise (bunlar TeliaSonera'nın olmalı) 150-190 değerinde. Peki ne yapabiliriz. 1- İşletim sisteminde, sizden habersiz Internet'e çıkan güncelleme denetleme sistemlerini devre dışı bırakabilirsiniz. (Veya bilgisayarınızdaki yazılımların sizden habersiz Internet'e çıkmasını (ücretsiz) firewall kurarak engelleyebilirsiniz örn:comodo, firewall'lar windows güncelleme için açık kapı bırakabilir, kural listesine göz atmayı unutmayın) 2- Diğer Internet aktivitelerinin yanında, bnet sunucuları ile yapacağınız veri iletişimine yüksek öncelik tanımlayabilirsiniz. (Bu işlem için QualityOfService QoS kullanmanız gerekiyor, Google'ladığımda özellikle WoW için bnet sunucularına hazır QoS ayarları görüyorum, SC2 için durum aynı mıdır bilmiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 baglantidanmi, pc denmi anlamadigim bir sorunum var. oyun donuyor surekli. 2 sn duzgun 3sn donuyor. boyle devam ediyor surekli. restart falan attim, duzelme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 telia blizzi bile tanımayacak kadar büyük bir firma ve adamlar açık açık kafalarına göre sahip oldukları ağlarda trafik dengelemesi yaptıklarını söylüyorlar. bnet2'de lag sorunu var. ums bir haritada 8 kişi 8 ayrı ülkeden laaaaggg diye bağırıyorsa sorunun kaynağı bellidir demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 8 kişi oynarken 1 kişi lag'da olduğunda 8'i de etkilenmiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 huun said: telia blizzi bile tanımayacak kadar büyük bir firma ve adamlar açık açık kafalarına göre sahip oldukları ağlarda trafik dengelemesi yaptıklarını söylüyorlar. bnet2'de lag sorunu var. ums bir haritada 8 kişi 8 ayrı ülkeden laaaaggg diye bağırıyorsa sorunun kaynağı bellidir demektir. Yani gece 12den sonra herşeyin tertemiz akmasının sebebi bu durum. Sonuç olarak sürekli böylemi gidecek ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Eğer sürekli gece 12'den sonra düzelme oluyorsa, kullandığınız Internet servis sağlayıcısının yurtdışı bağlantı sayısı azaldı diye rahatlaması daha yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Kaç gündür bende sorun yoktu bugün bende kitlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bugün interneti direk vanadan kapatmışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 farkettim simdi groovesharktan müzik dinlemeye çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar