huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Başlık açıklayıcı. Bir süre yukarıda duracak herkesin görmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu olay wow da da olmustu . 3 ay fln sürmüstü hic unutmuyorum kabusa dönüsmüstü. durum tr deki baglantıyla ilgili server da hic bi sorun yok. bir müddet unutun sc yi boşu boşuna sinirinizi bozmayın. umarı en kısa zamanda düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yok gençler amerikadan girince de lag oluyo hala, türkiyeyle sınırlı değil her yerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 wow gibi her çarşamba bakım mı olacak böyle ,bi boş günümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ayda yılda bi oyun atıym dedim, rakip Etkili ben daha bi etkili oynuyorum, TAKK ODA NESI "you were dropped" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya ben modemi değiştirdim.eskiden port ayarlamışmıydım sc için hatırlamıyorum.modemden herhangibir ayar yaptiniz mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Nayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi 2 dakikada bir 3-4 saniyelik waiting for connection ekranı çıkıyor.onun dışında 1 gram lag yok oyunda.kafayı yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gecenlerde banada öle olmustu işte. aralarda macromu yapıyodum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi resmen bana avantaj oluyor ahah.rakip fena rage ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şu sorunumu çözene çok ekskülüsif zerg dersleri veriyorum.5 adımda diamond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kandırma milleti ne 5 adımı, spawning pool>roach warren>roach yap gogo diamond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 o zaman 1500 diamond yapiyorum 1 haftada,nasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 o zaman anlaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Problem yaşayan arkadaşlar bu başlığa isp'lerini yazarsa (sorunun şiddetini de) elimizde bir istatistik olur. Belli isp'dekiler daha fazla yaşıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 uydunet / 5 mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Uydunet İstanbul Avcılar 2 mbit.. Aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 single da o micro wars gibi olan zımbırtıda lag olmuyo anam nası ozlemısım o kayganlıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmychoo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 suanda girmeye calıstıgımda battle net offline fln dior aynı sorunu yasıyan varmı acbaa ? netimde bi sorn yok gayet gününde yani anlamadım niye acaba battlenetmi adslmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ya para verioz biz bu servis için blizzardın yaptıına bak amk bu ne bicim bi lagtır? yeni patch gelir server kapanır patchledikten sonra türlü türlü dertler bitmio çile anasını satım.müşteri hakları die bşi var lan bu ne bicim bi server anasını satım paramı geri isticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 grid telekom 12 mbit :( geçmedi ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 oyuna girmiyor. login ekranı gelmiyor bi bende de değil bu sorun ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kablonet 2gb join game/find match/create game'e basabiliyorum ama yukleniyormus gibi daire ciziyo sonra beni geriye atiyo customdan girdiysem game liste atiyo ama oyundan çıkıp tekrar girmeden göremiyorumoyunları tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 2gb demek, çok güzel. ISS hizmeti veriyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 doubtful said: 2gb demek, çok güzel. ISS hizmeti veriyor musunuz? bilmek istemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar