deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Var mıdır bundan muzdarip olan şu anda? Az önce negzel marine rush yaparım diye girdim, 5dk çile çektirdi sonra da attı oyundan tak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 2 kere drop oldum.ikincisi direk drop dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yurtdışı sıçmış halde herhalde bikaç gündür. kimini etkiliyo kimini enüz etkilemedi falan. 3-4 gundur eurobattledan wc3 oynarken yasıyorum. agır agır lag dalgaları ve akabinde discon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Oyuna login olurken yan tarafta mesaj vardı; problem olduğunun farkındayız, ilgilenizyoruz diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sadece oyun değil, avrupa serverlerinde mi, bizim avrupaya çıkışımızda mı bilmiyorum ama, genel olarak internet bağlantısında bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bugün 4 oyundan drop yedim. delirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 koymazsan lan seçeneğini böle olur işte. tutup anasının avrupasındaki servera bağlanarak oynuyoruz yan apartmanda oynayan adamla oynamak için. afferim bliz sana afferim kotick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5149166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar