elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bir arkadaş söylemiş oyun çok sıkıcı sürekli diyor burda bu var öldür burda bu var durdur felam diye yani oyun böyle sıkıcı mı? Tam ikna oluyordum arkadaş böyle demiş içime kurt düştü.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 senin oyundan ne bekledigine baglı valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yani siz oyunu ne gibi beklentiler için de aldınız herkes süper eğlenceli diyor levelda bile burak öyle demiş yani ama arkadaş böyle böyle yani oyunun temposunun düştüğü oluyor mu. Ben oyundan karmaşık olmayan, her leveldan insanın birlikte oynayabildiği eğlenceli çok opsiyonlu bir oyun olanağı bekliyorum.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Ağustos 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben lvl 14 um lvl 20 lilerle aynı group da gorev yapabiliorum mesela .. sana sole diim gece gunduz oynarsan sıkılırsın oyundan .. ben gunde yarım level oynuom :) mesela .. swg ye gore daha akıcı bi oyun oyuna grer girmes action dasın buff i yokh bişeysi yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 buff ne bi söylesene abi herkes buff buff ben swg ilk girdim aklım çok karıştı yani sürekli giiyorum yaratık öldürüyorum oyun kafamı karıştırdı.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 swg deki buff healt ve action poolarına ve onlara karşılık gelen 3 tane özeelik vardı constitution gibi onları belli bir süre için +1500, +2000 gibi artırmanı sağlıyordu, mind içinde dansçılar ve yemeklerdi.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 UO oynadıysan uo daki bless buyusune benziyor tek farkı +1000 lerle ve saatlerle ifade ediliyor olmasi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tamam anladım buffı bi de peki bu tür şeyleri nasıl yapıyoruz yani item la felam mı (ohhh ne güzel konuyu değiştiririm.)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Evet 9 ayri stat var bunun 6 sini doctor lar 6 ayri itemle tek tek buffliyorlar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yarım level atlamak ne kadar sürüyor ki?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar