dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sen temizsin oğlum.. çok temizsin sen, herkesten çok kirlenirsin bak... hem seni o dünyada yerler yerler.. bilmediğin dünyalara girip enflasyon yapma, zaten kız sayısı düşük bir de rekabet yaratma boşu boşuna.. gerek yok bunlara
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fiesta ya a3 e veren kızın evinde dus alıcak su deodorant felan yoktur ki.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 onlar da şu sisteme giriyorlar. SAADET ZİNCİRİ GİBİ MÜBAREK. SeaGle said: para-seks konusuna ek olarak Ben size şöyle bişey anlatayım.. İstanbul burası gibi göz önünde bi şehir değil belki, ondan böyle olaylar belli olmayabilir pek ama Bursa'da üniversitenin olduğu yer sadece öğrencilerin bulunduğu bi belde. Her yer öğrenci burda. Tüm kafeler, restoranlar falan öğrencilerle, birde akşam içki içmeye, ortam bulmaya gelen orta yaş sınıfında zengin, takım elbiseli adamlarla dolu. Bu adamlar buranın belirli mekanlarına gelirler, gece boyunca kabarık cüzdanlarını ve arabalarının anahtarlarını koydukları masadan biralarını yudumlarlar. Sonra da oltaya kim gelirse onunla birlikte burada sadece sabahlamak için kullandıkları dairelerine giderler. Ve bu sistemi bilmeyen yoktur görüklede. Daha vahimi, kız besleyen amcalar. Bahsettiğim tiplerin biraz daha varlıklı olanları, bildiğin ev kirası, fatura falan ödeyip karşılığında istediklerini alıyorlar. Ve bu öyle öğrencilerin ağzında dolaşan şehir efsanesi değil, buradaki bütün esnafın bildiği bi sistem. Biçoğu zaten öyle standart öğrenci tipinden değil, ava çıkan bu tip amcalardan para kazanıyor. Para olunca hem ego hem cinsel arzular yatıştırılmak isteniyor galiba o yaşlarda. E kızlar da akıllı mı diyeyim, nedir artık bilemem. Alışverişler iyi dönüyor yani.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 seagle'in yazdığı mesaja biraz ilgi gösterin adam alıntılamak zorunda kalmış kimse şaşırmayınca mesaja oha cidden mi seagle?
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 *bütün paticiğinden şubattan ekime kadar kaç ay geçtiğini hesaplamakla geçirdiği 5 dakikalık sessizlik anı*
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 evet çok olmuş hadi seks buyrun seks http://www.youtube.com/watch?v=f01L5gwWLxk
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://images.4chan.org/s/src/1282758661592.jpg
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bundan sonra araba anahtarı boynumda gezcem karar aldım. lan ahaha fiesta denmiş, sevgilisine fiesta alan adam var harbi gerçek.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 seksi fotoğraflar için nereyi tıklıyoruz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hah mavi ekran verdi adam. bufferda da "fiesta seks" kaldı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahuahuahua Mr_Hand said: hah mavi ekran verdi adam. bufferda da "fiesta seks" kaldı. neden bu kadar güldüm bilmiyorum ama "bufferda da "fiesta seks" kaldı" cümlesine 2dakikadır aptal aptal gülüyorum..
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 winampta bir müzik çalarken pc nin donması oldu.
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ardeth said: hesapladın mı huun kaç ay geçmiş? hesaplamaya gerek yok, senin durum vahim. evlendirmek lazım seni.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ardeth said: seagle'in yazdığı mesaja biraz ilgi gösterin adam alıntılamak zorunda kalmış kimse şaşırmayınca mesaja oha cidden mi seagle? cidden abi asistan olmak bile yetmiyor buralarda...
Öne çıkan mesajlar