Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'ya seks öğreten türk kızını konuşmadık mı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen temizsin oğlum.. çok temizsin sen, herkesten çok kirlenirsin bak... hem seni o dünyada yerler yerler..

bilmediğin dünyalara girip enflasyon yapma, zaten kız sayısı düşük bir de rekabet yaratma boşu boşuna.. gerek yok bunlara
Mesaj tarihi:
onlar da şu sisteme giriyorlar. SAADET ZİNCİRİ GİBİ MÜBAREK.

SeaGle said:

para-seks konusuna ek olarak

Ben size şöyle bişey anlatayım..

İstanbul burası gibi göz önünde bi şehir değil belki, ondan böyle olaylar belli olmayabilir pek ama Bursa'da üniversitenin olduğu yer sadece öğrencilerin bulunduğu bi belde. Her yer öğrenci burda. Tüm kafeler, restoranlar falan öğrencilerle, birde akşam içki içmeye, ortam bulmaya gelen orta yaş sınıfında zengin, takım elbiseli adamlarla dolu. Bu adamlar buranın belirli mekanlarına gelirler, gece boyunca kabarık cüzdanlarını ve arabalarının anahtarlarını koydukları masadan biralarını yudumlarlar. Sonra da oltaya kim gelirse onunla birlikte burada sadece sabahlamak için kullandıkları dairelerine giderler. Ve bu sistemi bilmeyen yoktur görüklede.

Daha vahimi, kız besleyen amcalar. Bahsettiğim tiplerin biraz daha varlıklı olanları, bildiğin ev kirası, fatura falan ödeyip karşılığında istediklerini alıyorlar. Ve bu öyle öğrencilerin ağzında dolaşan şehir efsanesi değil, buradaki bütün esnafın bildiği bi sistem. Biçoğu zaten öyle standart öğrenci tipinden değil, ava çıkan bu tip amcalardan para kazanıyor.

Para olunca hem ego hem cinsel arzular yatıştırılmak isteniyor galiba o yaşlarda. E kızlar da akıllı mı diyeyim, nedir artık bilemem. Alışverişler iyi dönüyor yani.
Mesaj tarihi:
ahuahuahua
Mr_Hand said:

hah mavi ekran verdi adam. bufferda da "fiesta seks" kaldı.

neden bu kadar güldüm bilmiyorum ama "bufferda da "fiesta seks" kaldı" cümlesine 2dakikadır aptal aptal gülüyorum..
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

seagle'in yazdığı mesaja biraz ilgi gösterin adam alıntılamak zorunda kalmış kimse şaşırmayınca mesaja

oha cidden mi seagle?

cidden abi
asistan olmak bile yetmiyor buralarda...
  • Yeni Oluştur...