Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nası eğleniyorum nası kıraathane versus She-Ra
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mr_Hand said: Ladytron said: ...the thing is , birine baktığında ruhunu görmeyi denemek. ... Ardeth said: the thing is kabusa sebep olabilir http://image.guardian.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2007/06/26/thething460.jpg hmm hangisiyle hatırlayalım yani seni? böle mr. hand deyince hangisi gelsin aklıma?
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 (:P)(td)(tu):)-D>:D<(:D8-):)o::oB)-:(:):?:D:P:S:X:o;)X(B)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 beni de the thing ile hatırlayacaksan şöyle hatırla: http://www.sanatlog.com/wp-content/uploads/2009/02/the-thing.jpg
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ladytron said: hmm hangisiyle hatırlayalım yani seni? böle mr. hand deyince hangisi gelsin aklıma? beni böyle hatırlama bebeem,emesen vereyim, ordan hatırlarsın. sdfsdfsdf
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hey allam kıraathane dayanışmasına gel :P @ardeth : seni hep "tamam canım" cevabınla hatırlamayı düşünüyorum. @mr.hand : seni de howard wollowitz olarak hatırlarım artık... ben gider. 1'e 10 zor oluyo. şimdi bikaç kere daha laf döndürürsünüz. bi süre sonra yine sılanın muhabbetini yaparsınız iğrenç iğrenç. üstüne bi el de okey atın.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 2 sene sonra kiyamet kopucak hala sex yapan var.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sene 2010 hala aramızda cinsellikten hoşlanan insanlar var
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yıl 2010, asistan olp da hala kız kaldıramayan asistanlar var.
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gençler beni konuşturuyosunuz. asıl seksle alakası olmayan sizsiniz ki kitap yazan kıza (kitap ne olursa olsun) bana verse istemem tarzı saçma sapan g*t baş muhabbeti çeviriyosunuz. bu kadar söylediğim şeyi "seks iğrenç" olarak algıladıysanız yuh yani. seks mükemmel, gereksiz g*t baş muhabbeti iğrenç.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ya bi kere kız kitap yazıp para kazanmak için sevişmiş bu bariz. son zamanlarda moda keza. hatta ailesi de acayip para kazanmış diye modern aile ayaklarına yatmış. boş işler yani. para kazanmak için sevişmek mesleksizliğin ve boş bir insan olmanın göstergesi. göt baş muhabbeti de yapmadık kızın haberdeki fotoğrafı ile diğer fotoğrafları arasındaki farka dikkat çektik sadece.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 para kazanmak icin sevismek en buyuk meslek lan.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sevişmek için para kazanmaktan iyi bişey bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 işsizlik fonundan aldığın para kadar meslek
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gecede 400 dolar kazananınız var mı olm, tabi en güzel meslek? Bi patronun oğlu mevkisindeyseniz bi de o işi yapıyosanız o kadar para alırsınız.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: sevişmek için para kazanmaktan iyi bişey bence. bu da baya saçma ama para için sevişmeyen herkesin sevişmek için para kazandığını ima ediyorsan çok yanlışlardasın.
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ardeth said: ya bi kere kız kitap yazıp para kazanmak için sevişmiş bu bariz. son zamanlarda moda keza. hatta ailesi de acayip para kazanmış diye modern aile ayaklarına yatmış. boş işler yani. para kazanmak için sevişmek mesleksizliğin ve boş bir insan olmanın göstergesi. göt baş muhabbeti de yapmadık kızın haberdeki fotoğrafı ile diğer fotoğrafları arasındaki farka dikkat çektik sadece. kesinlikle bilemezsin kızın böyle bişey yapıp yapmadığını. mesela ben melissa p.'nin yaptığı şeyleri yapmadım ama çok net ondan daha iyi bir seks günlüğü yazabilirim. herkes de yer, çünkü insanlar bunun gerçek olduğunu düşünmek ister. benim ne kadar ahlaksız olduğumu düşünmek isterler, o yüzden de ağızlarının suyu aka aka okurlar.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 şimdi fröydiyen açıdan baktığınız zaman insan denen hayvanın her yaptığı iş için sahip olduğu motivasyonun temelinde sevişebilmek ve genleri bir sonraki nesle aktarabilmek yatıyor. insan eğitim için kasıyor neden iyi bir iş için, iyi bir iş için kasıyor neden? sevilebilmek sevişebilmek için yaa yaa.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ee yapmadan yazdıysa daha kötü bir de yalancı. neyse ben gittim bye
Öne çıkan mesajlar