Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ne yaptıysam olmadı... Proxy denedim, DNS değiştirdim, Host dosyasını 19212981983 kere değiştirdim... Her seferinde Youtube a girebiliyorum ama herhangi bir video linkine tıkladığım zaman "An error occurred, please try again later" dio... Ne yapılması gerekiyor ? Bi fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Aynen bende de, ana sayfa açılıyor ama bir şey arattığımda Oops! Google Chrome could not connect to www.youtube.com diyor. Bir kaç kere deneyine açılıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sıkıntılı bende de yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 youtube u geçtim,herhangi bir video izleme sitesinde,diziportta bile yapıyor bende bu tarz birşey.19 dk lık video var diyelim,ilk 1 dk sını yüklüyor,ardından 2-3 snye sonra hepsini yüklemiş gibi gösteriyor ama aslında yok öyle bişey.sanki anlık bağlantı kopmalarından kaynaklanıyormuş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aynısı bende de mevcut. 15 kere falan refreshlemek gerekiyo açması için, sinir bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Vanwaeldaien said: Ne yaptıysam olmadı... Proxy denedim, DNS değiştirdim, Host dosyasını 19212981983 kere değiştirdim... Her seferinde Youtube a girebiliyorum ama herhangi bir video linkine tıkladığım zaman "An error occurred, please try again later" dio... Ne yapılması gerekiyor ? Bi fikri olan var mı ? dns değiştirdikten sonra pc ye reset atmazsan an error bidisini veriyor. Son host dosyası ve 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptıktan sonra makineye reset at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar