Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzsüzlüğün dik alası !

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

HABERTÜRK said:

Emre'den ağır sözler!Fenerbahçe'nin yıldızı Konyasporlu taraftarlara verdi veriştirdi...

18/10/10 22:28

Konyaspor karşısında Alex'in yerine karşılaşmaya kaptan olarak çıkan Emre Belözoğlu, maç sonrası oldukça ağır ifadeler kullandı.

26. dakikada takımını 1-0 öne geçiren tecrübeli futbolcu karşılaşma sonrası, "Ben Hz. Mevlana gibi büyük bir ismi yaşatan bu şehrin biraz olsun ondan nasip almasını isterdim. Ben herkesin annelerinin olduğu gibi futbolcuların da annelerinin kutsal olduğunu düşünüyorum. Ama Konyasporlu taraftarlar böyle düşünmüyor" şeklinde konuştu.

Senelerdir her pozisyondan sonra rakip futbolcuya, hakeme, hızını alamayınca spor yazarlarına, teknik direktörlere söven bir futbolcunun Konya'ya gidip akide şekeri yiyince zihninde oluşan ahlak duygusuna hayran kaldım doğrusu

Peki soralım bakalım Emre efendiye, sevgili takım arkadaşı semih şentürk penaltı olduğunu düşündüğü bir pozisyonda hakem devam edin deyince neden arkasından A.... K...... Ç..... diye höykürdü, üstelik takımı 4-1 önde iken !!!

Peki yine aynı maçta bir pozisyondan sonra " püüüüü Allah belanızı vevsin, ....... ..... ..... " diye höyküren aziz amcası için ne diyecek ?

Bırakın bu kolpa fair play numaralarını, bütün maçları kaşıyan siz, taraftarı, rakibi, hakemi tahrik eden siz, maç 4-1 bitince " bunlar ayıp şeyler, kınıyoruz " diye yüzsüzce açıklama yapan yine siz, ama yemiyoruz biz

Erman Toroğlu bundan 2-3 ay önce Telegol'de söyledi, dikkat edin dedi bundan sonra futbolcuların saha içerisinde ettikleri küfürleri kameralar yakalasa bile tekrar tekrar göstermeyecek, çünkü bazı başkanlar bunu böyle istiyor !!!

Fenerin maçlarını dikkatli takip edenler bunu rahatlıkla görebilir, özellikle volkan, semih, emre, bu oyuncularından ağzından çıkanları anlamak için dudak okumaya gerek kalmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...