harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 HABERTÜRK said: Emre'den ağır sözler!Fenerbahçe'nin yıldızı Konyasporlu taraftarlara verdi veriştirdi... 18/10/10 22:28 Konyaspor karşısında Alex'in yerine karşılaşmaya kaptan olarak çıkan Emre Belözoğlu, maç sonrası oldukça ağır ifadeler kullandı. 26. dakikada takımını 1-0 öne geçiren tecrübeli futbolcu karşılaşma sonrası, "Ben Hz. Mevlana gibi büyük bir ismi yaşatan bu şehrin biraz olsun ondan nasip almasını isterdim. Ben herkesin annelerinin olduğu gibi futbolcuların da annelerinin kutsal olduğunu düşünüyorum. Ama Konyasporlu taraftarlar böyle düşünmüyor" şeklinde konuştu. Senelerdir her pozisyondan sonra rakip futbolcuya, hakeme, hızını alamayınca spor yazarlarına, teknik direktörlere söven bir futbolcunun Konya'ya gidip akide şekeri yiyince zihninde oluşan ahlak duygusuna hayran kaldım doğrusu Peki soralım bakalım Emre efendiye, sevgili takım arkadaşı semih şentürk penaltı olduğunu düşündüğü bir pozisyonda hakem devam edin deyince neden arkasından A.... K...... Ç..... diye höykürdü, üstelik takımı 4-1 önde iken !!! Peki yine aynı maçta bir pozisyondan sonra " püüüüü Allah belanızı vevsin, ....... ..... ..... " diye höyküren aziz amcası için ne diyecek ? Bırakın bu kolpa fair play numaralarını, bütün maçları kaşıyan siz, taraftarı, rakibi, hakemi tahrik eden siz, maç 4-1 bitince " bunlar ayıp şeyler, kınıyoruz " diye yüzsüzce açıklama yapan yine siz, ama yemiyoruz biz Erman Toroğlu bundan 2-3 ay önce Telegol'de söyledi, dikkat edin dedi bundan sonra futbolcuların saha içerisinde ettikleri küfürleri kameralar yakalasa bile tekrar tekrar göstermeyecek, çünkü bazı başkanlar bunu böyle istiyor !!! Fenerin maçlarını dikkatli takip edenler bunu rahatlıkla görebilir, özellikle volkan, semih, emre, bu oyuncularından ağzından çıkanları anlamak için dudak okumaya gerek kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 emre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vay herikanka gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 semih o pozisyondan sora hakemin annesini çağırıp muabbet etse yeridir. kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aziz amcamı gördüm fb bjk maçında şeref tribünde oturamadı küfür etmekten q7 nin her posisyonu sonrası adam küfürleri yağdırdır :)) ee balık baştan kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eskiden maç sonrası küfür ettiği görüntülerden vs anlaşılınca ceza verilmiyor muydu ? Yanlış mı hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok verilmedi hiç. öyle olsa oynicak oyuncu kalmaz takımlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hakem hatalarının incelenediği bir başlık vardı. Fenerbahçe konyaspor maçında verilmeyen "4" penaltının eni boyu kritiğinin yapılmasını beklerdim. olmadı, anlaşmayı bozdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konyada okuyorum FB'liyim dün maçta konya seyircisi arasındaydım gayetde güzel güzel Emren'nin 1. dereceden tüm akrabalarına sövdüler hatta bi ara Volkan bile bayaa bi küfür yedi. Sence Emrenin tepkisi anormalmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bi de niye emre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Keşke daha çok sövseymiş inşallah bir gün şahsen seni karşısına çağırıp söver harryciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 harry can sen kufur etmiyor musun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tabiki küfür ediyorum ama sonra televizyona çıkıp " bana küfür etmeyin " diye ağlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 muhtemelen televizyona çıkma şansın olsa dersin bence, öyle bir kişiliğin var gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar